Faizsiz kredi imkanı! Kasım ayında geçerli sıfır faiz ile tam 90 bin TL kredi! Citroen araç kredisi.

Faizsiz kredi imkanı! Kasım ayında geçerli sıfır faiz ile tam 90 bin TL kredi! Citroen araç kredisi.

Citroen, sadece kasım ayında geçerli olmak üzere sıfır faiz ile 90 bin TL kredi imkanı sağlıyor. Vatandaşlara çeşitli imkanlar tanıyan Citroen, bazı kampanyalar düzenledi. Kampanyalar içerisinde nakit indirimi de bulunuyor.

Fransız otomobil markası Citroen sınırlı süreyle çeşitli kampanyalar düzenledi.

Citroen, kasım ayı içerisinde otomobil satın alacak potansiyel müşterilerinin yüzünü güldürecek. Firma, faizsiz satın alım ile birlikte indirimli nakit alım seçenekleri sunuyor.

Citroen firması tarafından yapılan açıklamaya göre C5 Aircross SUV modeli kasım ayı süresi boyunca 12 ay faizsiz olmak üzere 90 bin TL'den ya da 24 ay vade ile 0,99 faiz seçenekleriyle 120 bin TL'den kredi imkanı sunuyor.

Satın alma işlemlerini nakit olarak gerçekleştirmek isteyenler için ise 15 bin TL indirim uygulanacak. İndirim sonrası C5 Aircross'un fiyatı ise 455 bin TL oluyor.

Citroen C3 modelinde de kampanya var. Fransız marka, C3 modelini almak isteyenler için 12 ay vade ve %0,99 faiz ile toplam 60 bin TL'lik kredi kullanma olanağı tanıyor. 202 bin TL'den başlayan C3 ailesi, paketlerine göre değişim gösteriyor.

Citroen C4 ile güçlü ve konforlu görünümüyle piyasaya sürülen yeni Citroen C3 Aircross sınıfında ise geçerli olan bazı donanıma sahip modeller de yine 12 ay vadeyle %0,99 faiz eşliğinde 55 bin TL'lik kredi imkanı sağlanıyor. Nakit alımlarda ise her iki model de 265 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Geniş ailelerin ve ticaret yapan müşteri profillerinin sıkça tercih ettiği Citroen Berlingo Combi modelinde de olanaklar tanınıyor. 40 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faiz imkanı sağlanan modelde, daha yüksek miktarda kredi kullanmak isteyenler için ise %0,89 faiz oranından 12 ay vadeyle 80 bin TL'lik olanak tanınıyor. Berlingo Combi, nakit alımlarda ise 246 bin TL'den başlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.