Motosiklet turkunları Ankara'da buluştu! Motomall’da adrenalin doruktaydı

Motosiklet turkunları Ankara'da buluştu! Motomall’da adrenalin doruktaydı

Başkentin en gözde alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Motomall etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Ankara - PROFAM tarafından yönetilen, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden ANKAmall, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Motomall organizasyonuyla motosiklet ve hız tutkunlarını ağırladı.

4 – 5 Haziran tarihlerinde ANKAmall açık otopark alanında, 312 Motor Sporları Kulübü işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte, hafta sonu boyunca birbirinden keyifli aktiviteler organize edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Serhat Taşkınsu ile Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Koç’un da katılımıyla gerçekleştirilen Motomall’da, ziyaretçiler motosiklet şovları ile heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Birkan Polat büyük heyecan yarattı

Profesyonel Motosiklet Akrobasi Şampiyonu Birkan Polat’ın şovlarıyla başlayan organizasyonda ziyaretçiler adrenalin dolu dakikalar yaşadı. İzleyenlerin nefesini tuttuğu etkinlikte Polat’ın Türk bayrağı ile yaptığı gösteri katılımcılardan büyük alkış aldı.

Tüm hafta sonu festival tadında geçti

Motomall’da, çeşitli motosikletlerin ve ekipmanlarının bulunduğu stantların yanı sıra alanda motosiklet tutkunlarının bir araya geldiği derneklerin tanıtım stantları da yer aldı; yetkililer motosiklet konusunda merak edilenleri cevapladı.

Tüm gün süren motosiklet gösterilerinin yanı sıra deneme scooterları ile çocuklara özel motosiklet sürüş etkinlikleri de ziyaretçilere renkli bir hafta sonu yaşattı. Yüzlerce motosikletin yer aldığı organizasyona Ankaralılar büyük ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.