Sıfır araba almak isteyenlere 0,49 faizli taşıt kredisi! Toyota, Ford, Opel, Hyundai, Peugeot

Sıfır araba almak isteyenlere 0,49 faizli taşıt kredisi! Toyota, Ford, Opel, Hyundai, Peugeot

Araç fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken vatandaşlar ise faiz oranlarını yakından takip ediyor. Son zamanlarda hızla yükselen araç fiyatlarına karşın vatandaşlar taşıt kredilerine yönelmiş durumda. Otomobil firmalarından yapılan kampanyalar ile %0,49 faizle araç sahibi olunması mümkün oluyor.

Araç almak isteyen vatandaşlar artan araç fiyatlarına karşın taşı kredisi alma yoluna gidiyor. Kredi faizlerini yakından takip eden ve araç sahibi olmak isteyen kişiler faizlerin en uygun  konuma gelmesi için aylarca bekleyebiliyor. Son faiz düşüşleriyle birlikte taşıt kredisi almak isteyenlerin sayısı hızlıca artış gösterdi. 

Sonbahar aylarının gelmesiyle taşıt kredisi almak isteyen vatandaşlar kredi faizlerini yakından takip etmeye başladı. Yeni araç almak isteyenlere uygun kredi faizleri vermeye başlayan bankalar %0,49'a kadar düşük faizlerle kredi sağlıyor. 

Otomobil firmalarının resmi bayilerinden kredi almak isteyen vatandaşlar %0,49, %0,55 gibi düşük faiz oranlarıyla araba sahibi olabiliyor. Sonbahar boyunca devam eden kampanyaya göre Ford araç almak isteyen kişilere %0,49'dan başlayan faiz oranlarıyla işlem yapılıyor. 

tasit-kredisi-29-ekimm.jpg

Ford'dan %0,49 Faizle Sıfır Arabalar

Ford'dan araç sahibi olmak isteyenlere yeni bir kampanya başlatıldı. %0,49 dan başlayan faiz oranlarıyla araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlayan Ford birçok modelinde düşük faizlerle araç sahibi olunmasını sağlıyor.

Aylık 100.000 TL ve 12 aylık alımlarda geçerli olan faiz oranıyla birlikte düşük masraflarla araç satın alınmasını sağlayan Ford yeni araçlarında bu kampanyanın geçerli olduğunu açıkladı. Her yıl binlerce kişi tarafından tercih edilen Ford uygun taşıt kredileriyle de müşteri ağını genişletmeye devam ediyor.

Düşük Faizli Sıfır Araba Fiyatları

Düşük faizlerle araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar genellikle Ford ve diğer şirketlerin kampanyalarını takip ediyor. 29 Ekim 2021 itibariyle Dacia Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg araç sahibi olmak isteyen kişiler 164.900 TL karşılığında aracı satın alabiliyor. 

Fiat Egea Sedan Easy modelinde araç satın almak isteyenler ise son faiz düşüşleriyle birlikte 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla sedan türünde araç satın alabilmektedir. 

Yeni Honda City 1.5L'nin fiyatı 225 Bin TL'den başlarken kredi alan vatandaşların yıllık maliyeti %8 düzeyinde olmaktadır. 100.000 TL tutarında kredi alan kişilerin aylık ödeyeceği taksit tutarı 8655 TL olarak hesaplanmakla birlikte aylık maliyeti %0,66 olarak gerçekleşmektedir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.