Sıfıra Yakın Arabalar Sudan Ucuz! 30 Bin TL’ye 2.el Toyopet, Toyota ve Renault!

Sıfıra Yakın Arabalar Sudan Ucuz! 30 Bin TL’ye 2.el Toyopet, Toyota ve Renault!

30.000 TL’ye araba satıldığını duyuran Milli Emlak, sosyal medyanın birden karışmasına da sebep oldu. 30.000 TL’ye alınabilen Renault, Opel ve Toyota gibi modeller pek çok kişinin ilgisini çekti.

30.000 TL’ye araba satıldığını duyuran Milli Emlak, sosyal medyanın birden karışmasına da sebep oldu. 30.000 TL’ye alınabilen Renault, Opel ve Toyota gibi modeller pek çok kişinin ilgisini çekti. Vatandaşların büyük çoğunluğu Milli Emlak’tan araba almak için akın etmeye başladı. Dünya üzerinde görülmemiş bir indirimle sıfıra yakın araçları 30.000 TL’ye satan Milli Emlak, zor günlerde vatandaşların nefes alabilmesini sağladı.

30.000 TL Araba Kimler Alabilir?

30.000 TL’ye araba alacak kişilerin herhangi bir kriteri karşılamaları gerekmiyor. Bu kişilerin yapması gereken tek şey Milli Emlak’a başvuru yaparak satın alım gerçekleştirmesidir. Pek çok araç 2005 model ve civarında olsa da sudan ucuz fiyatlarıyla oldukça büyük beğeni toplayan Milli Emlak gündemin ilk sırasında yer alıyor. 30.000 TL’ye satın arabalar için 7’den 70’e pek çok kişi başvuru yapmaya başladı bile. Birkaç gün içerisinde binlerce başvurunun gelmesi sebebiyle elindeki stokları arttıran Milli Emlak, herkes araba alana kadar durmayacaklarını paylaştı.

30.000 TL Araba Nasıl Alınır?

30.000 TL’ye araba almadan önce yapılması gereken hiçbir şey yoktur. Yalnızca Milli Emlak ile görüşerek araç satın almak için sıraya girilmesi yeterlidir. On binlerce insanın başvuru yapması sebebiyle ciddi anlamda bir sıra oluştuğunu da söylemek mümkün. Milli Emlak, yüzlerce arabaya gelen on binlerce başvurunun hiçbirini mağdur etmeyeceğini söyledi. Stoklardaki araba sayısını arttırmayı planlayan Milli Emlak, herkesin rahatlıkla araba sahibi olması için elinden geleni yapıyor.

30.000 TL Arabalar Sıfır mı?

30.000 TL’ye satılmasıyla infial yaratan araba modelleri sıfır değil. 2005 model ve civarı üretimler olan bu araçlar son dönemin en çok konuşulanları arasında yer alıyor. Bu araçlar sayesinde pek çok kişi hiçbir zaman araba sahibi olamayacağını düşünürken rahat bir nefes aldı. İkinci el olan ancak Milli Emlak tarafından tüm bakım ve onarım işlemlerinin gerçekleştirildiği bu araçlar sıfır ayarında olarak görünüyor. Hiçbir kusuru bulunmayan bu araçlara vatandaşların büyük çoğunluğu -özellikle gençler- çok büyük bir ilgi gösteriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.