1-30 Kasım 2021 Tarot kartları ile aylık burç yorumları! Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat!

1-30 Kasım 2021 Tarot kartları ile aylık burç yorumları! Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat!

1-30 Kasım 2021 aylık burç yorumlarında, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova Burcu ve Balık Burçları.. Tarot kartları ile kasım ayında burçları neler bekliyor. Aşk para, kötü ve iyi haberler Kasım ayında çok dikkatli olmalısınız.

1-30 Kasım Aylık Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Koçlar ayın başında, iyi ay sizi daha güçlü, daha sağlıklı ve daha zengin yapabilir. Bilgileri daha iyi anlayacaksınız. Ailenize ve sevdiklerinize de para harcamış olabilirsiniz. Varlıklarda yeni yatırımlar oluşturabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi etkileyecek olan kibrinizi kontrol etmeniz gerekecek. Kariyerinizi geliştirmek için yüksek öğrenim planlamanız gerekebilir. Sevgi dolu kuşlar mutlu zamanlarının tadını çıkarabilir. Öğrenciler ve iş arayanlar iyi haberi duyabilirler.

Ay boyunca ailenizle mutlu olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştirebilecek eserler ilginizi çekebilir. İş içinde terfi alacaksınız. Promosyonlarla ilgili bazı teşvikler de alabilirsiniz. İş hayatında finansal kararlar alırken sabırlı olmanız tavsiye edilir. Sizi başarıya ve mutluluğa götürebilecek içsel zayıflıklarınızla savaşabileceksiniz.

Ayın son birkaç günü, fakirlere yardım edeceksiniz. Kendini incelemeyi ve ruh ikizinde kusur bulmayı deneyebilirsin. Bu, eşinizle olan ilişkinize olan güveninizi artıracaktır. Ortak işlerde anlaşmazlıklar çözülecektir. Ayın son günü çok stresli olabilir. Hızlı ve riskli macera turlarından kaçınmanız tavsiye edilir. Önemsiz konularda tartışmaktan kaçınmanız tavsiye edilir, aksi takdirde bir komplonun kurbanı olabilirsiniz.

1-30 Kasım Aylık Boğa Burcu Yorumu

♉ Boğa Burcu: Boğalar ay başında negatif ayın etkisi altında olabilirsiniz. Kariyer yolunda engellerle karşılaşabilirsiniz. Sabırlı olacaksınız ve herhangi bir anlık arama almaktan kaçınmaya çalışacaksınız. Anne babanızla ilgileneceksiniz. Yatırım yapmadan önce sezginizi takip edebilirsiniz. Gerekli aramaları yapmadan önce büyüklerinizden veya danışmanınızdan tavsiye alacaksınız. Ayrıca mevcut konumunuzdan bir hareket planlayabilirsiniz. Yeni bir araba satın almak veya bir ev inşa etmek için birkaç gün beklemeniz önerilir.

Ay ortasında kendinizi daha iyi ve enerjik hissedebilirsiniz. İç gücünüz, işle ilgili zorlu çağrılar yapmaya devam etmenize yardımcı olabilir. Geçmişteki yatırımınız size şimdi ödeme yapabilir. Evinizi veya iş yerinizi yenilemek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yerli insanlar, kariyer beklentilerini geliştirmek için yüksek öğrenime devam etmeye karar verebilirler. Evli olmayan insanların bir ruh eşi bulma olasılığı daha yüksektir. Büyük olasılıkla, bir çift aile üyesi olarak yeni doğmuş bir bebekle ilgili iyi haberi duyabilir. Ayrıca sevgi dolu çiftlerin evlenmeye karar vermesi olasıdır.

Ayın son birkaç günü işinizle meşgul olabilirsiniz. Rakiplerinizi ve ticari rakiplerinizi yenebilecek bir konumda olabilirsiniz. Kariyerinizde yakında size avantaj sağlayacak yeni bir fırsat bulabilirsiniz. Yaşlı insanlarla ilişkileriniz iyileşiyor gibi görünecek.

1-30 Kasım Aylık İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: İkizler ayın ilk yedi günü, sıkı çalışmanızdan iyi sonuçlar bekleyebilirsiniz. Akrabalarınızla olan anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Yakın gelecekte işinize yarayabilecek kısa bir iş veya işle ilgili seyahate çıkabilirsiniz. Kardeşleriniz zor kararlarınızda size yardımcı olabilir. Bir iş arayan uygun bir iş bulabilir. 11 Kasım'dan itibaren başınız dönebilir, hedeflerinize odaklanamayacaksınız.

Ay ortasına kadar daha da kötüleşecekler, sorumluluklarınızdan ayrılmanız gerekebilir, işte mutlu olmayabilirsiniz, bu da mevcut işlerinizin hızını etkileyebilir. Büyüklerinize bakmanız tavsiye edilir. 16 Kasım'dan itibaren işler kontrol altına alınacak. Sıkı çalışmanızın karşılığını lüksle ödeyebilirsiniz, bu da sosyal değerinizi artıracaktır. İşle ilgili bir gezi planlıyor gibi görünebilirsiniz. Ev hayatınızın tadını çıkarabilir, ancak hayat arkadaşınıza karşı kibirli olmaktan kaçınırsınız. İş birliği sorunları çözülebilir. Bekar, düğünle ilgili bir arama yapmadan önce sezgiyi takip edecektir.

Ayın son birkaç gününde işler kontrol altında olacak. Önceki yatırımınız size şimdi ödeme yapacak. Tutulan paranız artık kullanılabilir olacak. Çocuklarınızı veya aile üyelerinizi içeren sağlık sorunları şimdi çözülecek. Bilginizi ortak işteki anlaşmazlıkları çözmek için kullanacaksınız. Patronunuz sizinle olacak, bu da projenin büyümesine yardımcı olabilir. Muhabbet kuşları ilişkilerinde hiçbir şeyi saklamaktan kaçınırlar.

1-30 Kasım Aylık Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Yengeçler bu aydan itibaren, mutlu olacaksınız ve hedeflerinize odaklanabileceksiniz, bu da kendinize olan güveninizi ve statünüzü artıracak. İletişim becerilerinin yardımıyla birkaç sorunu çözebilirsiniz. Sağlığınız iyi olacak. Banka bakiyenizi artırabilecek tasarruf ve giderler arasında bir dengeye sahip olacaksınız. Yeme alışkanlıklarınızda dikkatli olmalısınız. Aşk kuşları evlilik konusunda aile üyelerinden destek alabilirler. Öğrenciler olumlu sonuçlar bekleyebilirler. Boğaz, kulak, göz ve solunum problemleri yaşayabilirsiniz.

Ay boyunca, sıkı çalışmanız işinizin yararına olabilir. Arkadaşlarınızın yardımıyla zor kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz ve biraz çaba sarf ederek başarıya ulaşabilirsiniz. Aklınıza bazı yeni fikirler gelebilir ve yakında size avantaj sağlayabilir.

Planlarınızı profesyonelce yeniden başlatacaksınız. Zamanınız artık sizi kazanç açısından destekleyecektir. İş arayanlar iyi iş bulabilir, öğrenciler iyi sonuçlar alabilir. Finansal hayatınızı iyileştirebilecek verimli yatırım ipuçları bulacaksınız ve iyi bir yatırımcı olabilirsiniz. Bekarlar bir ruh eşi bulacaktır. Aşk kuşları evlilik açısından uzun bir yol kat edecektir.

1-30 Kasım Aylık Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Aslanlar ayın ilk beş günü hem işte hem de evde vakit geçirebilirsiniz. Topluluktan ödül talep edebilirsiniz. İyi bir iş ilişkisi bekleyeceksiniz. Mevcut işinizde önemli değişiklikler bekleyebilirsiniz, iş arayanlar yeni bir iş bulabilir. Ev hayatında, partnerinizle iyi bir ilişki sürdürmek için kibirden kaçınmanız tavsiye edilir. Ev için biraz para harcayabilirsin.

Ay ortasında yatırım konuları ile meşgul olmanıza neden olabilir. Çocuklar için temel bir eğitimle meşgul olabilirsiniz. İş ve iş de enerjinizi tüketecektir. Harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz, bu da tasarruflarınızı artırabilir. Yatırım yaparken bilginizi kullanabilirsiniz.

Son birkaç gün gerçekten iyi görünüyor. Yakın gelecekte iş ve istihdam konusunda etkili bir kişiyle tanışacaksınız. Ağınız işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. Evin ahengini de hissedebilirsiniz. Ayın son günü sizin için iyi olmayacak. Beklentileriniz yüksek olacak, bu da sizi üzebilir. Yine de günün sonunda, bir arkadaşın yardımıyla, bir şekilde depresyon ve kaygıdan kurtulabilirsiniz.

1-30 Kasım Aylık Başak Burcu Yorumu

♍ Başak Burcu: Başaklar için ayın ilk haftası hoş geçmeyebilir, hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Zor kazandığınız parayı uygun olmayan şeylere harcayabilirsiniz. Öfkenizi kaybedebilir, bu da kibirli olmanıza neden olabilir, Bu nedenle birisiyle konuşurken dilinizi kontrol etmeniz önerilir.

Ay ortasında, sevdiklerinizin yardımıyla gönül rahatlığı, neşe ve sabır yaşayabilirsiniz. İyi bir hayat bekliyor olabilirsiniz. Yeni bir iş kurmaya karar verebilirsiniz. Öğrenciler akademik olarak daha iyisini yapabilirler. Küçük bir çabadan sonra büyük faydalar olacaktır.

Ayın son birkaç gününde ev işleri ve çocukların eğitimi ile meşgul olabilirsiniz. Çocukların eğitimi konusunda kısa bir ziyaret bekleyebilirsiniz. Kişisel yaşamınızda bir miktar aksama olacaktır, bu nedenle ilişkide bütünlüğünüzü ve egonuzu kontrol etmeniz önerilir. Ortak işlerde saçma sapan konularda anlaşmazlıklar çıkarmaktan kaçınmalısınız, ortaklıkta bazı anlaşmazlıklar olacaktır ancak sabrınız bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olabilir ve anlaşmazlıkları çözebilirsiniz.

1-30 Kasım Aylık Terazi Burcu Yorumu

♎ Terazi Burcu: Terazi ay başında, sizi mutlu edecek, odağınız hedeflerinize olacak ve yakın gelecekte size daha fazla finansal fayda sağlayabilecek daha hızlı kararlar verebileceksiniz. İşinize yeni fikirler uygulayabilirsiniz. Gelecekte büyümek için işinize daha fazla yatırım yapabilirsiniz. Aile hayatıyla ilgili olarak, aile üyeleri arasındaki anlaşmazlıkları çözmeye hazır olabilirsiniz.

Ayın ortasında, olumlu olmayacak. Kendinizi yalnız ve tatminsiz hissedebilirsiniz. Tetikte olmanız, komplo kurbanı olmanız, gizli düşmanlar ve rakipler konusunda dikkatli olmanız önerilir. Konuşma tarzınızda dikkatli olmanız tavsiye edilir, aksi takdirde yakın gelecekte kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Riskli varlıklara yatırım yapmaktan kaçınacaksınız. Stres ve kaygıdan kurtulmak için meditasyon ve yoga yapmanız tavsiye edilir.

Ayın son birkaç günü, sağlığınız ve gücünüz iyi olabilir. İyi planlar yapabilir ve bunları etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayın son gününde artık gizli düşmanlarınızın ve rakiplerinizin kontrolünü elinize alabilirsiniz. Gereksiz çatışmalardan kaçınmak için işinizle meşgul olmaya çalışacaksınız. Aşk kuşları, yuva konularını tartışmaktan kaçınacaktır, aksi takdirde ayrılabilirsiniz.

1-30 Kasım Aylık Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Akrep için ayın başlangıcı sizi işte meşgul edebilir ve kendinizi kariyer ve iş geliştirme planlarınızı yerine getirmekle meşgul bulacaksınız. Aileniz, ailevi konularda önemli kararlar vermenizde size destek olabilir. Ayrıca rakiplerin ve gizli düşmanların kazanan pozisyonunda olacaksınız. Evli olmayan insanlar bir ruh eşi bulabilir. Aşk kuşları, arkadaşlarının yardımıyla evlilikle ilgili gerekli kararları alacaktır.

Ayın ortasında kaybınız otomatik olarak kazanca dönüşebilir. Geçmişteki yatırımınız artık kâr etmeye başlayabilir. Yeni Ortaklıklar işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. Evli olmayanların ruh eşini bulma olasılığı daha yüksektir. Muhtemelen mevcut işinize terfi edeceksiniz, iş arayanlar yeni bir iş bulmayı bekleyebilirler.

Son birkaç gün pek hoş olmayacak. Sıkılmış hissedeceksiniz. Sağlık sorunlarınız olacak. Sizi sinirlendirecek endişe ve huzursuzluk yaşayacaksınız. İşe yaramaz şeyler yaparak değerli zamanınızı boşa harcarsınız. Çok çalışmanızın bedelini yanlış şeylerde ödeyeceksiniz. Gönül rahatlığı için manevi bir yeri ziyaret etmeye karar vereceksiniz.

1-30 Kasım Aylık Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Yaylar ayın başında geçen haftaki durum artık sona erecek. Gecikmiş projelerinizi başlatmak için iyi bir zaman olacak. Ticari kazançlar açısından geleceğiniz size bağlıdır. Sıkı çalışmanız için bir miktar ödül alabilirsiniz. Ayrıca işle ilgili bir seyahate çıkacaksınız. Belirli bir miktarı herhangi bir hayır kurumuna bağışlamaya veya muhtaçlara yardım etmeye karar vereceksiniz.

Ayın ortasında, işinizle meşgul olacaksınız. İşinize göre zaman izin verir. Hedefinize odaklanmanız şimdi iyi olabilir. Adanmışlığınızın yardımıyla, zor bir projeyi kolayca tamamlayabileceksiniz. Sıkı çalışmanın sonuçlarından bazı ödüller bekleyeceksiniz. Varlıklara da yatırım yapacaksınız. Aile hayatında uyumu korumak için kişisel yaşamda kibir ve egodan kaçınmanız tavsiye edilir.

Ayın son birkaç gününde, her yerde iyi bir enerji hissedeceksiniz. Gelir kaynaklarınız artar, bu da tasarruflarınızı artırabilir. Yeni iş büyüme planları oluşturacak ve bunları etkin bir şekilde kullanabileceksiniz.

1-30 Kasım Aylık Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Oğlaklar için ayın başlangıcı, iyi olmayacak. Görünür bir neden olmadan işlerinizin kendiliğinden bozulduğunu fark edebilirsiniz. Bu noktada bir zararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni bir işe yatırım yapmamanız önerilir. Kazançlarınız artık kayıplara dönüştürülebilir. Bu nedenle, riskli mallara yatırım yapmaktan vazgeçmelisiniz. Anlaşmazlıklara karışmaktan kaçınacaksınız, aksi takdirde çok kırılacaksınız. Ayrıca sağlık sorunlarınız da olabilir. Evde ve aşk hayatında çatışmalar yaratmaktan kaçınacaksınız. 10 Kasım'dan itibaren işler kontrol altına alınacak. Kendi kendine çalışmanız, zor bir durumdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.

Ay ortasında işler kontrol altına alınacak. Askıya alınan işler artık kendiliğinden başlayabilir. İşinizin sınırlarını bulacak, ihtiyaçlarınızı karşılamak için borç para almaya hazır olacaksınız. Zamanınızı yeni fikirlere harcayacaksınız. Yakında kariyerinizi artıracak yeni işler için plan yapacaksınız.

Ayın son günleri sizin için hazır. Sizi iş ve aşk meşgul edecek. Zihinsel yorgunluk verebilecek işinize odaklanacaksınız, aile etkinliklerine zamanında yetişemeyeceksiniz. Aşk kuşları, ailenin yardımıyla evlilikle ilgili önemli kararlar almayı bekleyebilir. İş arayan bir kişi, arkadaşlarının yardımıyla uygun bir işle ilgili iyi haberi duyabilir. Burada çocukların eğitimiyle ilgili iyi haberleri göreceksiniz. Çiftler, yeni bir aile üyesi olarak bir çocuk haberi alabilir.

1-30 Kasım Aylık Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Kovalar ayın başında mutlu olacaksınız, aile ve işle ilgili işlerle meşgul olabilirsiniz. Sizi çevreleyen huzur ve mutluluğu dört gözle bekleyeceksiniz. Daha sağlıklı hissedebilirsiniz. Ev işleriyle meşgul olabilirsiniz. Eşinizle olan anlayışınız şimdi daha da güçlü olabilir. İş hakkında yeni bir ortaklık bekleyebilirsiniz. Yakın gelecekte size fayda sağlayabilecek iş ortamında muhtemelen hızlı kararlar alacaksınız. Devlete ait varlıklara yatırım yapmak size kar sağlayabilir. Böbrekler ve sindirim sistemi ile ilgili problemlerin farkında olmalısınız. 17 Kasım'dan itibaren çevrenizde donukluk ve endişe hissedebilirsiniz. Hızlı sürüş tavsiye edilir.

Ay boyunca sürekli iyi olmayacak, yalnız ve üzgün hissedebilirsiniz. İşinizde ve işinizde bazı kayıplar yaşıyor olabilirsiniz. Rakibe ve gizli düşmanlara karşı dikkatli olmanız tavsiye edilir. İşinizde yeni fikirleri kullanmaktan kaçınacaksınız. Patronunuzdan uzak durmanız tavsiye edilir. Riskli işlere yatırım yapmaktan kaçınmanız gerekecek, aksi takdirde sıfır yatırıma dönüşecektir. Aşk kuşları, ilişkide uyum yaratmak için çatışmalardan kaçınmaya çalışacaklardır. 14 Kasım'dan itibaren, işler biraz kontrol altına alınacaktır.

Ayın son iki gününde aktivite açısından çevrenizi genişletebilirsiniz. Yakın gelecekte başarı için işinizde yeni planlar uygulamanıza yardımcı olacaktır. Yakın bir akrabanızı ziyaret etmeye veya kısa bir gezi planlamaya karar vereceksiniz. Ayın son günü, işe biraz neşe getirecek. Patronla olan ilişkiniz şimdi daha iyi olacak. Mevcut organizasyon içinde üst düzey bir pozisyon aramayı beklersiniz.

1-30 Kasım Aylık Balık Burcu Yorumu

♓ Balık Burcu: Balıklar ayın başında, sizi mutlu edebilecek pozitif bir haber alabilirsiniz ve sağlıkla ilgili sorunlarınız artık çözülecek. Kârınız artabilir ve maliyet düşebilir, banka bakiyenizi artırabilir. Rakiplerinizi ve gizli düşmanlarınızı kontrol edebilirsiniz. Herhangi bir yasal davada kazanabilecek bir konumda olabilirsiniz. Patronunuz sıkı çalışmanız için sizden memnun olabilir ve ödüller açısından terfi alabilirsiniz. İş ortaklarıyla olan anlaşmazlıklar şimdi çözülecek ve bu da iş içinde bir miktar büyümeye işaret edecek. Ayrıca eşinizle özel hayatınıza uyum getirebilecek romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Ayın ortasında, kaderin yardımıyla, özgüveninizi artıracak yeni iş ve kariyer fırsatlarını tanıtmayı bekleyeceksiniz. Yeni bir ortaklık sizi mutlu edebilir ve bu da yakın gelecekte size fayda sağlayabilir. Eşinizle olan ilişkiniz şimdi daha da güçlenecek. Durumunuzu iyileştirebilecek yeni şeyler getirmek için yatırımları kullanabilirsiniz. Aile veya sosyal etkinliklerle meşgul olacaksınız. Ayrıca gayrimenkul veya diğer varlıklara da yatırım yapacaksınız. 12 Kasım'dan itibaren işler daha da kötüye gidecek. İş hayatınızı ve ev hayatınızı etkileyecek olan sorumluluklara odaklanamayabilirsiniz.

Ayın son günleri pek hoş olmayacak. Mide bulandırıcı hissedeceksiniz, hassas olmanıza neden olabilir. Ayrıca sağlık sorunlarınız da olabilir. Dikkatsiz sürüşten kaçınmaya çalışacaksınız. Gizli düşmanlar ve rakiplerle ilgileneceksiniz, komplo kurbanı olabilirsiniz. Herhangi bir tartışma yaratmaktan kaçınacaksınız, bu süreci değiştirebilir. Çok odaklanmış olmayabilirsiniz, bu nedenle gerekli kararları vermekten kaçınırsınız. Sevgi dolu kuşların sabırlı olmaları ve gereksiz çatışmalar yaratmaktan kaçınmaları önerilir. Ayın son günü, önceki öğleden sonra durum kontrol altında olacak. Ailenizle birlikte güzel bir yolculuğa çıkacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.