Günlük Burç Yorumları 1 Ekim 2021: Bazı burçlara kötü değil iyi haberler var! Akrep, Aslan, Yengeç, Terazi ve Koç

Günlük Burç Yorumları 1 Ekim 2021: Bazı burçlara kötü değil iyi haberler var! Akrep, Aslan, Yengeç, Terazi ve Koç

Günlük burç yorumları artık sondakika7.com üzerinden Elif Öztürk önce yıldızlara sonra tarot kartlarına bakarak yarınınızı görüyor. Yeni günde Aslan, Akrep, Yengeç, Terazi, Koç, Boğa, ikizler, Kova, Yay, Başak, Oğlak burçlarını yeni günde neler bekliyor. Umutsuz olmayın Bugün sizi harika şeyler bekliyor...

6.Ekim.2021 günü Terazi burcunda yeni ay yaşayacağız. Yeniaylar yeni başlangıçların zamanıdır. Dolunay enerjisinde sonlanan her şeyin yeniay enerjisiyle +15 / -15 gün etkilerini hayatımızda hissetmeye, görmeye başlarız. Yeniay'a giderken yeni ayın ilk gününde bakalım burçları neler bekliyor, hangi enerjiler kendilerine geliyor.

Bütünün en yüksek hayrına olması dileğimle...

1 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: Gün genelinde müjdeli sevinçli haberlere alabilirler. Kendilerini kısıtlayan engelleyen bir yükten bir durumdan kurtulabilirler. İçsel bir rahatlama yaşayacaklar. Olumlu bir sürece giriyorlar. Kimi koçlar deniz hava yolu seyahati yapabilirler. Mahkemesi olanların davası lehine sonuçlanabilir. İlişkisi olmayanlar dürüst biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

1 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Karar aşamasında olan boğalar artık yönlerini belirliyor. Motivasyonları yükseliyor, heyecan coşku geliyor hayatlarına. Yeni iş başlangıçları olabilir. Kimi boğalar hayatlarının sadık aşkı ile karşılaşabilir. Ev alım-satım işleri olanlar sevinç yaşayabilir. Gün sonu kutlama var.

1 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Mücadele edip savaş verdikleri her konu ile ilgili artık yepyeni başlangıçlara merhaba diyorlar. Yaşamış oldukları haksızlıklar adil olmayan durumlarla ilgili ilahi adaletin yerini bulduğunu görebilirler. Kimi İkizler ikili ve iş ilişkilerini bitirme kararı alabilir 

1 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Yeni bir projeye başlama ortaklık planları olanlar için çok olumlu maddi manevi güzel başlangıçlar bekliyor. İlişkisi olanlar evlilik kararı alabilirler. İlişkisi olmayanlar karizmatik biriyle tanışabilir. İş görüşmesinden haber bekleyenler olumlu geri dönüş alabilir. Kimileri terfi edebilir zam alabilir.

1 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: Maddi kayıp yaşayan aslanlar bugün maddi bir fırsatla karşılaşabilir. Kaçırdıkları bir iş fırsatı tekrar önlerine gelebilir. Eksikliğini hissettikleri yetersiz kaldıkları her şeyi hayatlarında dengelemeye başlıyorlar. Öncesinde kabul edilmemiş bir projeleri ile ilgilide kazançlı bir teklif gelebilir kendilerine.

1 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Kendini güvence altına almak isteyebilir başaklar. Maddi anlamda cömert adil birinden yardım gelebilir. Para sorunları çözülüyor. Kredi çekmeyi düşünenlere kredi çıkabilir. Kimi başaklara hediye geliyor. İlişkisi olmayanlar karakter sahibi maddi gücü yüksek olan biriyle beraberliğe adım atabilirler.

1 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Uzun süredir bekledikleri haber geliyor. Bekleyiş sürecinde karamsarlığa kapılmış, umudunu kesmiş, her şeye sırtını dönmüş terazilerin yüzleri gülüyor müjdeli haberler geliyor. Uzak bir yere aile ziyareti seyahati de olabilir.

1 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Yeni başlangıçlara karar verebilirler. Beklenen yardım geliyor akreplere. Yeni bir projeye dahil olabilirler. Yeni teklifler alabilirler. Hayatlarının fırsatı ile karşılaşabilirler. Zorluğa göğüs geren pes etmeyen akrepler refaha ulaşıyor.

1 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Büyük bir başarının arefesinde olabilirler. Keyif verici mutlu haberler alabilirler. İş kariyer hayatlarında istediklerini elde edecekler başarıya ulaşıyorlar. İş başvuru yapmış olan yaylar çok istedikleri o işe kabul edilebilir. Parasal anlamda rahatlama var. İkili ilişkilerde nişan evlilik kararı alınabilir.

1 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Çözümlenmemiş yarım kalan işlerinde artık bir sonuca varabilirler. Maddi manevi anlamda güçlü bir kadından yardım gelebilir. Umut verici gelişmeler ve ikinci bir şans geliyor kendilerine. İlişkisi olmayan oğlaklar hayatlarının kadını yada adamı ile karşılaşabilirler. Parasal konularda güzel gelişmeler yaşanacak.

1 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

♒ Kova Burcu: Maddi manevi bolluk bereket geliyor kovalara. Yeni bir işe başlayabilirler. Kendi projelerini ve yeteneklerini maddi fırsata dönüştürebilirler. Hamile haberi bebek haberi var bazı kovalara. Kimileri ise sonu güzel bir ilişkiye adım atabilirler.

1 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Resmi bir yerden haber alabilirler. Kendilerine hizmet etmeyen kişi ve durumlarla ilgili iyi döneme geçebilmeleri için hayatlarında kötü giden iş ilişki vesaire hepsi ile ilgili bir sonlanma yaşayabilirler. Ve sonrası kendi yetenekleri ile başarıya ulaşıyorlar. İlişkisi olamayanla olgun zeki kanun gibi bir adamla tanışabilirler. Bazı balıklar bekarlığa veda edebilir.

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum