10 Ekim Günlük Burç Yorumları: ! Ne dilersen dile Aslanım! Akrep, Yay, Kova, Boğa, Aşk Para, Araba, Kariyer,

10 Ekim Günlük Burç Yorumları: ! Ne dilersen dile Aslanım! Akrep, Yay, Kova, Boğa, Aşk Para, Araba, Kariyer,

Günlük burç yorumların da bugün Koç, Boğa, Oğlak, Akrep, Terazi, Aslan, Başak, Balık, Yay, Kova burçlarını neler bekliyor. Nasıl oluruz bu durumda. Sanki milletçe el ele vermişiz de benim elimi Nuri Alço tutmuş gibi bir gün İşte böyle espirili oluruz. Neşeli, iyimser, heyecanlı, enerjik kıpır kıpırız. Patavatsız da olabiliriz biraz. Felsefi konulara, dini bilgi konularına yönelebiliriz.

Herkese Merhaba,

Ay Yay burcu seyrinde. 
Nasıl oluruz bu durumda. Sanki milletçe el ele vermişiz de benim elimi Nuri Alço tutmuş gibi bir gün? İşte böyle espirili oluruz. Neşeli, iyimser, heyecanlı, enerjik kıpır kıpırız. Patavatsız da olabiliriz biraz. Felsefi konulara, dini bilgi konularına yönelebiliriz. Farklı kültürlerle ilgili araştırma keşifler yapabiliriz. 

Ve ay yay'da özgürleşmek gerek ?

Bana diyebileceğin her şeyi de
Yemişim yalanı da gerçeği de
Her gece kalbini ver şehre
Benim dünya umrumda değil.

10 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: İçsel korkular, sıkıntılar, kaygılar, endişeler yaşıyorlar. Hayatlarındaki kadın figürleri ile ilgili durumlar yaşayabilirler. Sağlık sonucu bekleyen koçlar varsa güzel haber alıyorlar. Bazı koçlar beklenmedik bir zam alabilir kazançları yükseliyor.

10 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Uzak bir yerden haber geliyor boğalara. Artık bir tamamlanma sonuçlanma var. Kendileri de uzak bir yere deniz yolculuğu yapabilirler. Bazıları iş değişikliği düşünebilir. Olmasını istedikleri bir şey gerçekleşebilir. Yurtdışı planları gündeme gelebilir. Bazılarına yeni bir ilişki var.

10 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Bir fırsat geliyor ikizlere. Bu fırsatı değerlendirebilirlerse parasal çok sorun çözüme ulaşabilir. İş ortaklığı düşünenler için tam zamanı. Güçlü sağlam birliktelikler olur. Ufak gibi görünen her fırsata dikkatli baksınlar. Büyük menfaat sağlayabilirler. İlişki olmayanlar çok dürüst biriyle tanışabilir.

Günlük burç yorumları 11 Ekim 2021: Akrep, Başak, Aslan, Balık, Koç burçları dikkat! Kredi, Para, Aşk, Kariye...

10 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Yeni bir ortaklık, yenir bir proje yada yeni bir iş yeni bir ilişki gelebilir gündemlerine. Ve büyük kazançlar sağlayabilirler bu başlangıçlardan. Kutlama var yengeçlere. Parasal konularda olumlu haberler alabilirler. Bazı yengeçler aşık olabilir.

10 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: Ne dilersen dile aslanım. Yeni bir aşk kapında. Ruh eşinle karşılaşabilirsin. Adım atmak istediğin bir durum varsa ilahi destek arkanda. Bir zafer yaşayabilirsin. Güç sende! Gözler üstünde olacak ve kıskanılıyorsunuz. Beklentinizin üstünde mutlu bir haber alabilirsiniz.

10 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Bir konuyla alakalı can sıkıntısı yasayabilir başaklar. Gönüllü esaret durumu yaşayabilirler. Yön değiştirmek isteyebilirler kendilerini yönünü kaybetmiş hissedebilirler. Bazı başaklar iş değişikliği düşünebilir. Bazılarının gündeminde yeni bir yere taşınma yer değişikliği durumları olabilir.

10 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Bilmedikleri bir şeyi öğrenebilirler. Parasal konularla yada ikili ilişkilerle ilgili çok hızlı bir haber alabilirler. Bazı terazilere evlilik teklifi geliyor. İş teklifi alanlarda olabilir. Sağlık sorunu olanlar ehli bir doktora denk gelebilir. 

10 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: İlahi adalet tecelli ediyor akrepler için. Bir hak edişleri var. Mevcut işlerinde yükselebilirler. Şans kısmet var. Yeni projesi olanlar varsa başlatabilir, bolluk bereket yağar. İyiye gidecek bir sürece adım atabilirler. Bazı akreplere yüzük geliyor. Araba alım satım işleri olanlar sevinebilir. Hadi yine iyisin.

10 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Yolun sonuna geldiler. Ve emeklerinin karşılığı geliyor yaylara. Projeleri ses getirebilir. Yaşadıkları bir durum konuyla alakalı tam da istedikleri gibi bir tamamlanma yaşayabilirler. Müjdeli haberler alabilirler. Yeni bir ortaklığa imza atabilirler. Bazıları için yurtdışı seyahati var. Evlilik kararı alanlar da olabilir.

10 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Bir hayal kırıklığı yaşayabilirler ama aynı zamanda başka bir şeye de keyiflenebilirler. Sevinçle hüznü aynı anda deneyimleyebilirler. Bazı samimiyetsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirler. Güvenilmez durumlara karşı temkinli olsunlar. 

10 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu: Hak hukuk işleri olanlar davaları hakkında güzel haberler alabilirler. Davayı kazanabilirler. Somut maddi planları olanlar için karlı yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Bir hayalinize kavuşabilirsiniz. Bazı zorlu durumlardan özgürleşme var. Seyahate çıkanlar olabilir. İlişkiye başlamayı düşünenler ayakları yere sağlam basan birine denk gelebilir.

10 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Eski bir düşman karşınıza çıkabilir. Arkanızdan iş çevriliyor olabilir. İkili ilişkilerde yalan söyleniyor balıklara. Evliliklerde yine ikili ilişkilerde aldatılma, aldanma durumları mevcut. İş hayatınız dahil sağınıza solunuza dikkat lütfen.

Bizi takipte kalın sizlere özel yeni gelişmelerimiz devam edecek. Haydi şimdi hep birlikte yoruma... En çok yorum yapan ve yorumu beğeni alana süprizler olsun...

Sevgiler...

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum