13 Ekim Günlük Burç Yorumları! Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Akrep ve Aslan burçları, Para, Aşk ve İhanet, Kariyer

13 Ekim Günlük Burç Yorumları! Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Akrep ve Aslan burçları, Para, Aşk ve İhanet, Kariyer

13 Ekim Günlük Burç Yorumları: ! Akrep, Yay, Kova, Boğa, Koç ikizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, burçları.. Ay Oğlak Burcu seyrinde. Duyguların tarafında olan Ay, Oğlak burcunun (yönetici gezegeni Satürn) ciddi, disiplinli doğasında kendini rahat hissedemez.

Herkese Merhaba,

Ay Oğlak burcu seyrine devam ediyoruz. 

Bak sevgili adamların şarkısı ne diyor..

  • Yoruldum ah yoruldum da boğulmaktan kurtuldum..
  • Neydim, ne oldum?
  • İki kutu parasında kaç yerimden vuruldum?
  • Bi açtım, bi soldum..
  • Gözünde gezegeninde gençliğimi savurdum.
  • Yazdım, yazık oldum
  • Yoruldum yoruldum da
  • Yorulup da yol buldum
  • İçim, dışım çarpıştı
  • Düşler gerçeğe bulaştı
  • Önümde dikendi taştı
  • Düşe kalka, toz toprağa azar azar karıştım..
  • Beş karış, dört duvar, üç kağıt, iki yüz, tek yürek olmamaya yeminli
  • Hepimizin eseri bu dünya, kesene bereket ben doydum yalana...
  • Bu kadar insan, hani tek bi tür, oturup tek bir gün susmuş mu birlikte?
  • Bi kerecik izlemiş mi güneşin doğuşunu, batışını?

YENİ BURÇ YORUMU EKLENDİ

Koç Burcu

Koç Burcu: Askıya aldıkları, pasif bir bekleyiş içinde oldukları bir durum konuyla ilgili harekete geçebilirler. İlişkilerine dair yaşadıkları korkularıyla çekindikleri durumla alakalı bir yüzleşme yaşayabilirler. İş kariyer anlamında potansiyelleri fark edilebilir. Ve parasal konularda gelir artışı olabilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu: Geçmişte yaşanan bir tartışmayla alakalı kendilerine haksızlık yapılmış olabilir. Şimdi bu konuyla alakalı haklılıkları gündeme gelebilir. Hisleri şu an çok güçlü olan boğalar kalplerinin sesini dinlesin. Ayrıca kadınlardan destek var.

İkizler Burcu

İkizler Burcu: İkilemde kaldıkları, maddi ve manevi içsel korkular yaşayan ikizler için her şey yoluna giriyor. Parasal konularda olumlu haberler geliyor. Yapacakları maddi başlangıçlar hayatlarında istikrarlı kazançlar sağlayabilir. İlişkisi olmayan ikizler duygusal birinin etkisinde kalabilir.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu: Maddi konuda bir kayıp yasayabilirler. Maddi konularla tartışmalar gündemde. İkili ilişkilerinde aldatma aldanma durumları olabilir. İki şey arasında kalabilirler ve seçim yapmak kolay olmayabilir. Aslında doğrunun ne olduğu çok iyi bilen yengeçler harekete geçemiyor. Bazı yengeçler iki kadın arasında kalacak!

Aslan Burcu

Aslan Burcu: Kaybettiklerine üzüldükleri bir konu, durum, iş, ilişki her neyse onunla ilgili olumlu bir gelişme yaşayabilirler. Biten bir ilişki tekrar başlayabilir. İş kariyer anlamında da sorunlar engeller ortadan kalkıyor. Parasal konularda yüz güldüren haberler alabilirler. Söz, nişan, evlilik kararları alınabilir. Pozitifte kal aslanım.

Başak Burcu

Başak Burcu: Geçmişte kalan bir ilişki, ortaklık ani ve hızlı bir şekilde gündeme gelebilir. Sözleşme yapmak için ve ortaklıklar için olumlu enerjiler var. Eski bir okul, iş, arkadaşlarıyla ilgili bir haber alabilirler karşılaşabilirler. Çocuklarıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir bazıları. Bazılarına da yeni aşk var, bu kişi ruh eşiniz olabilir.

Yay Burcu

Yay Burcu: Ruhsal sıkıntılar yaşıyor olabilirler. Kötü rüyalardan uyanmış olabilirler. İki şey arasında sıkışıp kalmış da olabilirler. Çaresiz hissediyorlar kendilerini. Yaşanan durum her neyse duygularıyla değil mantıkla karar vermeleri gerekiyor. Ancak böyle kontrolü ele alabilirler. Parasal konularda eyleme geçerken de dikkatli olsunlar.

Terazi Burcu

Terazi Burcu: İlahi bir destek var. Parasal konularda ailece sevinecekleri bir haber alabilirler. Yine bu durumla ilgili aile içi kaos da yaşayabilirler. Herkesin ben doğruyu biliyorum dediği bir tartışmanın içinde kalabilirler. Yani para durumları gündemlerinde ve güç savaşları. Senin paran benim param durumları.

Akrep Burcu

Akrep Burcu: Kendilerinden alt kişilerle ilgili bir sorun gündemlerine gelebilir. Bu durumla ilgili sorgulama yapabilirler bir uyanış yaşayabilirler. Maddi destek aileden gelebilir. Yeni bir iş başlangıcı yapabilirler. Bazılarına miras gelebilir. Maddi anlamda yeni bir başlangıç var. Aşk acısı çeken akrepler temeli çok sağlam bir ilişkiye başlayabilir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu: Oğlakların da gündemlerinde parasal konular var. İkilemde kaldıkları kararsızlık yaşadıkları maddi durumlar yaşayabilirler. Kimileri mevcut işinden ayrılmak istiyor ama harekete geçemiyor olabilir. İkinci bir iş teklifi gündemimize gelirse iyi değerlendirin o fırsatı. İkili ilişkilerde partnerden gelecek darbelere dikkat!

Kova Burcu

Kova Burcu: Bulundukları yerden gitmekle kalmak arasında kararsızlık yaşıyor olabilirler. Yön değiştirmek istiyorlar fakat neyi seçeceklerini bilemiyorlar. Bazıları mevcut işinden emekli olabilir. Aile içi yine karışık durumlar yaşanabilir. Ev alım satım işleri olanlar biraz temkinli olmalı. Seyahate çıkabilir bazı kovalar. Karayolu veya denizyolu ile..

Balık Burcu

Balık Burcu: Yaşadıkları bir sıkıntıyla ilgili sonlanma yaşayabilirler ve yeni bir karar alabilirler. İki konu, iki kişi, iki iş arasında seçim yapmak zorunda kalabilirler. Yeni bir yola girecekler yer değişikliği yapacak bazıları. Parasal konularla ilgili bir fırsat gelebilir. Bazı balıklar yeni bir ilişkiye evet diyor.

Sevgiler..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.