18 Ekim günlük burç yorumları! Akrepler dikkat etsin!

18 Ekim günlük burç yorumları! Akrepler dikkat etsin!

Her gün hayata öncülük eden günlük burç yorumları 18 Ekim yorumları ile okurlara sunuldu. 18 Ekim tarihinde burçları neler bekliyor?

Burçlar, kişinin gün içinde vermek istediği kararlar ile alakalı ve gün içinde dikkat etmesi gereken olaylarla alakalı sinyaller verir. Birçok kişi odaklanamadığında ve karar vermekte zorlandığında günlük burç yorumunu okur. Günlük burç yorumları kişinin gün içindeki hareketlerine ipucu verebilir. İşte Koç burcundan balık burcuna kadar tüm burçların günlük yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Aşk hayatınızda olan kişiyi tekrar gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Son günlerde size mantıksız gelen şeyler var. Bu olayların üstüne giderseniz sizin için daha iyi olacaktır. Şimdilerde sizi rahatsız eden ve yapmak zorunda olduğunuz şeyler daha sonraki dönemlerde sizi mutlu edecek. Yapmak zorunda olduğunuz işlerden sakın soğumayın.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Özlem duyduğunuz ve göremediğiniz biri var ancak sizin inadınız yüzünden bir süre daha görüşmeyeceksiniz. Her olayı tek taraflı düşünmemelisiniz. Bu hafta mantıklı ve çok düşünerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizde sizi kullanmak isteyen ve çabanızı suiistimal eden biri var. Dikkat etmenizde fayda var.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Uzun zamandır karşınıza çıkan ve her seferinde ertelediğiniz o sorun yine karşınıza çıkacak. Bu sorunu tamamen çözmezseniz karşınıza daha büyük bir sorun şeklinde gelecek. Sorunların üstünü örtmemeye ve o an çözmeye özen gösterin. Hisleriniz ve duygularınız çok kuvvetli olduğu için biraz kendinizi dinlemenizde fayda var.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Aile içinden birinin bir sıkıntısı var ve bu sıkıntısında onun yanında olmanız gerekiyor. Ne yaparsa yapsın üzgün olduğunu saklayamıyor ve destek olmanızı istiyor. Bu akşam sizi bekleyen bir görüşme var. Sizi arayacak ve görüşmek isteyecek biri olacak. Reddetmeden önce iyice düşünün çünkü bu görüşmeler sonrasında mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Beklediğiniz maddi paket size en kısa sürede gelecek.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Kısa sürecek bir seyahat planınız var. Hesapta olmayan bir şekilde gelişecek olan planda çok huzurlu olacaksınız. Bağımsız ve özgürlüğüne düşkün bir yapınız var. Etrafınızdaki birkaç kişi sizi bu yönden biraz eleştirecek ancak size kalkan olacak biri sizi savunacak. Kimsenin lafına aldırış etmeyin. Son günlerde biraz hassas olacaksınız.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu hafta başak burçlarıyla alakalı en önemli uyarı kilolar olacak. Son günlerde fazla ve birden alınan kilolara çok dikkat etmelisiniz. Birçok mekana ve topluluğa gireceğiniz için yemeği fazla kaçırabilirsiniz aman dikkat. Diğer yandan aşk hayatınız dikkat çekiyor. Bu hafta ilişki konuları çok fazla gündeminizde olacak. Düşünmeniz gereken çok şey var. İş değişikliği yapma söz konusu olabilir ancak korkularınızı yenmelisiniz ve risk almalısınız. Önünüz açık ve ferah olacak.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu ara ruhunuzu dinlendirmelisiniz. Bedenen dinlenmiş olsanız bile ruhunuz çok yorgun kalmış. Sosyal hayatı ve iş hayatını bir kenara bırakıp kendinizi dinleyin. Sevdiğiniz faaliyetleri yapın. Zihnen yorgun olmanız aşk hayatınıza olumsuz yansıyor. İlişki hayatınızda da biraz yavaşlayın. Karşınızdaki insanı daha iyi tanıyın. Tanımadıkça kıskançlık duygunuz daha ağır basıyor. Karşınızdaki insanı üzmemeye özen göstermelisiniz.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Bu hafta sağlığınıza çok dikkat edin. Siz dikkat etmedikçe sağlığınız olumsuz etkileniyor. Aşk hayatınızla ilgili sürprizlerle dolu bir hafta göreceksiniz. Bir arkadaşınız aracılığıyla alacağınız hediyeler yüzünüzde güller açtıracak. Diğer yandan iş hayatınızla alakalı iki yeni teklif alabilirsiniz. Maddi açıdan muhteşem bir döneme giriyorsunuz.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Aile içinde yaşadığınız sıkıntıları aile dışından kimseye anlatmayın. Bu dönem çok duygusal boşlukta olacaksınız ve size yaklaşmak isteyen kişilere karşı gardınızı çabuk düşürebilirsiniz. Size karşı gereksiz samimi olan insanlardan uzak durmanızda fayda var. Zira duygusal anınıza denk gelerek konuştuğunuz kişiler bu sırlarınızı size karşı kullanabilirler.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu hafta sürpriz haberler ile mutlu olacaksınız. Kararlarınızı vermekte güçlük çekiyor olabilirsiniz ancak kalbiniz size en doğru yolu gösterecektir. Sadece kalbinizi dinleyin ve ona göre hareket edin. Sağlığınız açısından pek sorun olmayacak ancak eklem ağrılarına dikkat etmelisiniz. Mühim olmayan ufak ağrılar dışında sağlığınız iyi. Aşk hayatınızdaki durağanlık artık başkalarının ağzında sakız olmuş. Bu sizi rahatsız edecek ancak sakinliğinizi koruyun.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Sadece kendinizi düşünmeniz gereken bir dönem geliyor. Hep başkaları için endişe etmiş ve üzülmüşsünüz ancak bu kişiler mutlu olunca sizi unutuyor. Bu yüzden sadece kendinizi mutlu etmeye çalışın ve kendi istediğiniz faaliyetleri yapın. İş hayatınızda ufak tefek sorunlar baş gösterebilir ancak sakin kalıp mantıklı düşünürseniz sorunun bir yanlış anlaşılma olduğunu anlayacaksınız. Aile içinde pek keyfi yerinde olmayan biri var. Onun size ihtiyacı var. Bir süre onunla zaman geçirerek moralini yerine getirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.