18 Kasım 2020 burç yorumları! Yengeç, Balık, Aslan, Oğlak kadını ve erkeği bu haftanın tılsımlarına dikkat!

18 Kasım 2020 burç yorumları! Yengeç, Balık, Aslan, Oğlak kadını ve erkeği bu haftanın tılsımlarına dikkat!

18 Kasım günlük burç yorumlarını merak edenler buraya! Haftaya damga vuran değişimler, günün getireceği olaylar zinciri ve daha fazlası burada!

18 Kasım günlük burç yorumlarını merak edenler buraya! Haftaya damga vuran değişimler, günün getireceği olaylar zinciri ve daha fazlası burada! Gezegenlerin hareketlerine ve konumlarına göre hazırlanan günlük burç yorumlarınız, güne dair detaylar hakkında size ayrıntılar veriyor. Bugün sizin burcunuzu neler bekliyor? Sizin için iyi ya da kötü bir gün mü olacak? Yengeç kadını için günün getirileri neler olacak? Oğlak burcu kadını ve erkeği bu hafta boyunca sizleri neler bekliyor? Tüm detayları için hemen burç yorumlarına geçelim, işte detaylar…

Boğa burcu 18 Kasım yorumu 2020

Boğa burcu 18 Kasım yorumu; Sevgili boğa burçları taze bir nefes çekme zamanı geldi sizin için1 Hem kadın hem de erkek boğa burçlarını şahane olaylar döngüsü bekliyor. Hüznü, kederi ve sıkıntıları bir kenara bırakıp hayatlarının dönüm noktası denecek bir haftaya 18 Kasım itibariyle giriş yapıyorlar. İyi değerlendirenler için büyük gelişmeler yaşanacak!

İkizler burcu 18 Kasım yorumu 2020

İkizler burcu 18 Kasım yorumu; Sevgili ikizler ve yükselen ikizler kadınları sizler için biraz duygu dolu bir gün olabilir. İkizler erkekleri için ise duyguları dışa vuramama gibi bir ruh hali söz konusu olabilir. Duyguları örtmenin yanı sıra iş kolik bir tutum ile stres altında kalarak tüm günü işle geçirmeniz de söz konusu olabilir. Kendinizi her anlamda biraz daha rahat hissetmeniz sağlığınız açında da faydalı olacaktır.

Yengeç burcu 18 Kasım yorumu 2020

Yengeç burcu 18 Kasım yorumu; Yengeçler için artık duygusallık devri kapanıyor1 Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi ruhlarındaki olumlu etki devam edecek. Hatta yeni işler, yeni atılımlar ve ticari anlaşmalar bugün gündeme gelebilir. Emeklerinin meyvelerini toplayacakları bir döneme merhaba diyen yengeçleri ayrıca yeni bir aşk da bekliyor olabilir! Hayatına uzun süredir kimseyi almayan bazı yengeçler hayatlarının aşkını bulmak için pek çok fırsatla karşılaşıyorlar!

Aslan burcu 18 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 18 Kasım yorumu; Aslan burçlarının yakın dostları ile olan ilişkileri son süreçte ruh hallerinden ve tempolu çalışma hayatından dolayı etkilenmişti. Aslanların geneli bunun farkında varıp bugün dostları ile iletişime geçme, görüşme eğiliminde olabilirler. Nereye kadar iş mottosuyla günlerini organize etmeye çalışacaklarını da söylemek mümkün.

Başak burcu 18 Kasım yorumu 2020

Başak burcu 18 Kasım yorumu; Sevgili başaklar sizin için tam bir kariyer haftası ve ekonomik dengenin rayına girdiği bir haftanın başlangıcı diyebiliriz. Bugün itibariyle finansal anlamda oldukça bereketli günler sizi bekliyor! Tüm ödemelerini bitiren, borcu kalmayan başaklar altın birikimi ya da benzeri birikim yollarına eğilebilirler.

Terazi burcu 18 Kasım yorumu 2020

Terazi burcu 18 Kasım yorumu; Terazi burçlarını bekleyen birkaç olumsuz haber dışında haftayı ve günü tamamen rutin işlerle geçireceklerini söylemek mümkün olacaktır.  Teraziler son birkaç gündür tamamen tembel bir ruh hali içerisinde hissedip, zorunlu oldukları rutin işler dışında hiçbir şey yapmamayı tercih ediyorlar. Ancak bu durum çok da uzun sürmeyerek, önümüzdeki haftanın ortasından itibaren enerjik bir döngü ile revize olabilir.

Akrep burcu 18 Kasım yorumu 2020

Akrep burcu 18 Kasım yorumu; Akrepler yeni kurs arayışındalar! Eğitim, gelişme, iş konuşunda yeni gelişmelere adapte olma gibi tamamen kendilerine yatırım yapacakları bir haftaya bugünden itibaren başlıyorlar. Ayrıca dil kursları da işleri gereği gündemlerinde olabilir. İş seyahatleri, geziler gibi konularda da planlar yaparak aniden ola çıkma ihtimalleri oldukça yüksek görünüyor.

Yay burcu 18 Kasım yorumu 2020

Yay burcu 18 Kasım yorumu; yay burçları geçen haftayı sükûnet içinde geçirdiler. Biraz inatçı tutumları hafta boyunca yakınlarını istemsiz de olsa kırmalarına neden oldu. Bu hafta ve 18 Kasım günü ise tüm bunları onarmak üzere harekette olacaklarını söyleyebiliriz. Sevdiklerinin gönlünü alma, onlarla ilgilenme gibi etkileşimli duygular içerisinde olabilirler.

Oğlak burcu 18 Kasım yorumu 2020

Oğlak burcu 18 Kasım yorumu; Sevgili oğlak erkekleri sizler için bu hafta tamamen stres altında kalıp sadece işe odaklanmak ile geçmiş… 18 Kasım günü de dâhil olmak üzere hafta boyunca da böyle hissedebilirsiniz. Ancak bu süre zarfında eşinizi, sevgilinizi, ailenizi ve sevdiklerinizi de bir hayli ihmal ettiniz! İpin ucunu kaçırdığınızı söylemek tam da yerin de bir deyim olacaktır.

Kova burcu 18 Kasım yorumu 2020

Kova burcu 18 Kasım yorumu; Kovalar ve sevgili yükselen kovalar… Ayaklarınız yerden kesiliyor! Her konuda hayatınızdaki her şeyin olumlu gitmesi sizi hiç düşündürmeyip de aksine hafta boyunca ayaklarınızı adeta yerinden kesti! 18 Kasım buna dur deme ve bir uyanma hali günü! Sizin için bugün daha çok finansal konular, banka işlemleri, ödemeler ön planda olacak. Biraz daha temkinli ödeme yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Balık burcu 18 Kasım yorumu 2020

Balık burcu 18 Kasım yorumu; Para arttırma, emlak, gayrimenkul sektörüne atılımlar ve yeni iş girişimleri söz konusu olabilir. Balıklar yaklaşık bir ay kadar daha bu süreçlere zaman ayırma gereği duyacaklar. Ayrıca 18 Kasım günü de iş konusunda verimli adımlar atacakları bir gün olacak.

 

               

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.