19 Ekim günlük burç yorumları! Kötü enerjilere dikkat edin...

19 Ekim günlük burç yorumları! Kötü enerjilere dikkat edin...

Herkesin takip ettiği günlük burçlar hayattan kesitler sunmuş gibidir. 19 Ekim tarihinin burç yorumları herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor!

Burçlar, kişinin gün içinde vermek istediği kararlar ile alakalı ve gün içinde dikkat etmesi gereken olaylarla alakalı sinyaller verir. Birçok kişi odaklanamadığında ve karar vermekte zorlandığında günlük burç yorumunu okur. Günlük burç yorumları kişinin gün içindeki hareketlerine ipucu verebilir. İşte Koç burcundan balık burcuna kadar tüm burçların günlük yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Bugünlerde fazla takıntılısınız ama bu halleriniz yakınlarınızı çok üzüyor. Biraz daha sakin olursanız her şey sizin için daha kolay olacak. Sağlık açısından çok dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Maddi olarak şansınızın açık olduğu bir gün olacak. Uzun zamandır unuttuğunuz bir planı bugün yapmalısınız.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Duygusal olarak yoğun bir döneme giriyorsunuz. Her şey sizin duygulanmanıza neden oluyor ve psikolojik olarak çok yıpranıyorsunuz. Hislerinizi biraz gizlerseniz sizin için daha iyi olacak. Hassas noktalarınızı bilenler bunu size karşı kullanacaktır. Maddi olarak bereketli bir gün yaşayacaksınız ancak harcamalardan uzak durmalısınız.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Bugün sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Sizi seven kişiler sinirli dönemlerinizde yanınıza gelmeye cesaret edemiyor. Bu yüzden biraz sakinlik içinde karar vermelisiniz. Sağlığınız bugün biraz hassas olabilir. Kemik ağrısı çekebilirsiniz. Dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde iyi ve kötü enerjileriniz karışabilir ama aldırmayın. Bugün sizin için çok güzel bir gün olacak.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Bağımsız ve huzurlu yaşamak sizin için hayat felsefesi olmuş ancak yaşam standartlarınızda bu ara biraz sorun çıkabilir. Maddi açıdan sıkıntılı bir döneme girebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Birkaç gün sonra alacağınız haberler ile maddi hayatınız biraz daha düzene girecektir. Uzaktan gelecek bir akrabanız sizin canınızı sıkacak. Onunla tartışma içine girmeyin çünkü amacı bu olacak.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Bedenen ve ruhen yorgun bir dönemdesiniz. İş değişikliği konusunda teklifler alabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşme zamanı geldi. Üstüne gitmediğiniz ve ertelediğiniz birçok işin sonunda siz mutlu olacaksınız. Aşk hayatınız ise büyük bir sürpriz ile karşı karşıya kalacak. Huzurlu ve sakin bir gün geçirmenizde fayda var.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Arkadaşlık ve dostların büyük ilgi gördüğü bir döneme giriyorsunuz. Çok uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınız ile görüşebilirsiniz ve bu durum sizi çok mutlu edebilir. Aşk hayatınızla ilgili büyük bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Diğer yandan dostluklarınızı da unutmadığınız bir gün yaşayacaksınız.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Bu dönem dileklerinizin kabul olduğu dönem olacak. Aşk hayatınızla ilgili sorun olan her şey birden silinip atılacak. Sizin aklınızı meşgul eden ve canınızı sıkan her konu tatlıya bağlanarak içinize su serpilecek. Maddi olarak bol bir güne başlayacaksınız. Sabah olumsuz enerji ile uyanabilirsiniz ama merak etmeyin. Olumsuz enerji hemen dağılacaktır.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

İç dünyanızla ilgili sorunlarınızı dışa vurmamaya özen gösterin. Sağlığınızla ilgili kuruntu yapmaktan kaçının. Sağlığınız ve maddi hayatınızla ilgili hiçbir sorun yokken siz kuruntu yaparak kendinizi kötü etkiliyorsunuz. Bugün şansınız çok açık olacak. Her yönden büyük şans sizin yanınızda olacak.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Bugün çok özgüvenli olmanız gereken bir gün olacak. Geri adım atmadan yürümeye devam edin. Aile içinde bazı tartışmalar yaşanabilir ancak konular sizin ailenizden tamamen bağımsız olacak. Farklı kişilerin yaptığı tartışmalara şahit olabilirsiniz. Olayların dışında kalmanız sizin için daha iyi olacaktır. Siz bu ara iyice dinlenin ve kendinizi mutlu edin.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Sağlık açısından dikkat etmeniz gereken bir döneme giriş yaptınız. Titizlik içinde kendinize dikkat etmelisiniz. Maddi açıdan biraz gereksiz harcamalar yapabilirsiniz ama bu gereksiz harcamalar uzun vade sonunda işinize yarayacak ürünleri almanızda yardımcı olacak. Aile içinde sorunu olan birinin size ihtiyacı var. Biraz alakadar olmanızda fayda var.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

Son günlerde biraz düşünceli tavrınız etrafınızdaki herkes tarafından fark edilmiş. Kendinizi değil ama başkalarının derdini düşünmekten kendinizi yıpratmışsınız. Siz çok hassas yürekli bir insan olduğunuz için her olaya fazla üzülüyorsunuz. Bu ara biraz dinlenmelisiniz. Moralinizi bozmadan işlerinize devam etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.