22 Kasım 2020 burç yorumları! Başak kadını ve başak erkeği bugüne dikkat! Yengeç, oğlak ve terazileri neler bekliyor..!

22 Kasım 2020 burç yorumları! Başak kadını ve başak erkeği bugüne dikkat! Yengeç, oğlak ve terazileri neler bekliyor..!

22 Kasım 2020 burç yorumları hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar burada! Burcunuzu bekleyen yenilikleri, değişimleri ve olayları merak ediyorsanız uzman günlük burç yorumlarımızı inceleyerek fikir edinebilirsiniz.

22 Kasım 2020 burç yorumları hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar burada! Burcunuzu bekleyen yenilikleri, değişimleri ve olayları merak ediyorsanız uzman günlük burç yorumlarımızı inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Bildiğiniz üzere 21 Kasım tarihinden 10 Aralık tarihine kadar bazı burçlar için gezegen konumlarına göre şanslı dönemlerin başlangıcı olacak! Peki, hangi burçlar şanslı ve hangi burçları bu hafta neler bekliyor? İşte, merak ettiğiniz tüm detaylar burada…!

Boğa burcu 22 Kasım yorumu 2020

Boğa burcu 22 Kasım yorumu; Sevgili boğalar eğer evcil hayvanlarınız varsa bugüne biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Bunun yanı sıra evliliğinizde oluşabilecek problemlere karşı da biraz daha duyarlı ve temkinli olmanız bugün faydalı olacaktır. Aksi halde büyük küskünlükler ve ayrılıklar gündeminizde olarak canınızı çok sıkabilir.

İkizler burcu 22 Kasım yorumu 2020

İkizler burcu 22 Kasım yorumu; İkizler ve yükselen ikizler bugün biraz daha fazla gergin olabilirsiniz. Özellikle çocuklarınız arasında yaşanan anlaşmazlıkları durgunlaştırmak için biraz fazla stres altında kalabilir onların arasını düzeltmeye çalışırken çok fazla da gerilebilirsiniz. Ancak gerilimiz ortamlar için sizin daha sakin kalmanız faydalı olacaktır.

Yengeç burcu 22 Kasım yorumu 2020

Yengeç burcu 22 Kasım yorumu; Yengeçler için şanslı dönem dün başladı ve devam ediyor! 22 Kasım günü dâhil önümüzdeki 10 Aralık tarihine kadar her anlamda şanslı oldukları bir dönemde olacaklar. Aşk, evlilik, iş ve finansal konularda su gibi akan sıkıntısız günler onları bekliyor olacak.

Aslan burcu 22 Kasım yorumu 2020

Aslan burcu 22 Kasım yorumu; Aslan burçlarında da tıpkı yengeçte görülen etkiler görülecek. Bu etkileri aslanlar daha çok ekonomik anlamda hissediyor demek yanlış olmayacaktır. 22 Kasım gününde ufak tefek sorunlar dışında hiçbir kötü, olumuz etki ile karşılaşmıyorlar.

Başak burcu 22 Kasım yorumu 2020

Başak burcu 22 Kasım yorumu;  Sevgili başak burçları bugün biraz hayal kırıklıklarına uğrayabilirler. Sevdikleri ve değer verdikleri insanların arkadaşlarından konuştuğunu duyup buna çok fazla içerleyecekler. Aslında bunların asılsız olduğunu anlayınca da neden kendilerini bu kadar üzdüklerini düşünmeye başlayacaklar.

Terazi burcu 22 Kasım yorumu 2020

Terazi burcu 22 Kasım yorumu; Sevgili teraziler siz de olumlu etkiler gurubundasınız. Hayatınızda büyük ve köklü değişimler olacak. Bu değişimler sizi korkutmasın çünkü tümü sizin daha iyi konumlarda olmanıza hizmet edecek. Özellikle de kariyer anlamında yükselişte olacağınız bir döneme doğru ilerliyorsunuz.

 

Akrep burcu 22 Kasım yorumu 2020

Akrep burcu 22 Kasım yorumu; Sevgili akrepler bugün kendi ikili ilişkilerinizin dışında, sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanlar arasında ara buluculuk yapabilirsiniz. Kırgınları barıştırmak size bugün keyif verebilir. Bunun dışında kalan zamanınızı birkaç evrak işi için resmi kurumlarda geçirebilirsiniz.

Yay burcu 22 Kasım yorumu 2020

Yay burcu 22 Kasım yorumu; Sevgili yay burçları bugün sizler için biraz ruhsal durumların iyi olmadığı bir gün olabilir. Kendinizi tamamen halsiz ve yorgun hatta bazılarınız çok hasta hissedebilir. Uzun süredir kendinizi çok yordunuz. Biraz dinlenme sinyalleri alabilirsiniz. Bu rahatsızlıklarınız kendinize zaman ayırmanız gerektiğini ifade ediyor. Ufak bir tatil ve ailenizle zaman geçirmek size son derece iyi gelebilir.

 

Oğlak burcu 22 Kasım yorumu 2020

Oğlak burcu 22 Kasım yorumu; Oğlaklar için çekişmeli süreçler devam ediyor. Ne iyi ne de kötü demek mümkün değil! Tamamen mücadele odaklı süreçler geçiriyorlar. Yani emek vermeden ekmeğin ve şansın olmadığı bir güne uyanacaklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Bu durum onları bir süre daha yoracak gibi duruyor.

 

Kova burcu 22 Kasım yorumu 2020

Kova burcu 22 Kasım yorumu; Sevgili kova burçları, sizler için ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken detaylar vermek gerekiyor. Çünkü uzun süredir sürekli iş ve finansal konular derken hem kendinizi hem de tüm sevdiklerinizi bir hayli ihmal ettiniz. Bunu değiştirmek ve onların gönlünü almak için çaba içerisinde olabilirsiniz. Bu çabanız ilk etapta etki etmediği için de biraz üzülebilirsiniz.

 

Balık burcu 22 Kasım yorumu 2020

Balık burcu 22 Kasım yorumu; Balık burçları için de söylenmesi gereken tek detay bu aralar sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerektiğidir. Aksi halde çok ağır hastalıklar kapılarını çalabilir. Bunlardan korunmak için hem bedensel hem de ruhsal olarak biraz dinlenme, işten tatile çıkma gibi adımlar atmaları onlar için ve aileleri için son derece faydalı olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.