27 Kasım 2021 Günlük burç yorumları: İkizler, Yay, Koç, Terazi, Akrep, Aslan, Oğlak, Kova, Yengeç, Balık, Bir sırrınız ifşa olabilir..

27 Kasım 2021 Günlük burç yorumları: İkizler, Yay, Koç, Terazi, Akrep, Aslan, Oğlak, Kova, Yengeç, Balık, Bir sırrınız ifşa olabilir..

27 Kasım 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları İkili ilişkilerde kimseye kaşının üstünde gözün var demeyin. Çok kolay sinirlenebiliriz. En ufak tartışmalar alevlenebilir. Sağlık olarak kafa ve yüz bölgesinde hassasiyet oluşabilir.

Herkese Merhaba,

İkili ilişkilerde kimseye kaşının üstünde gözün var demeyin. Çok kolay sinirlenebiliriz. En ufak tartışmalar alevlenebilir. Sağlık olarak kafa ve yüz bölgesinde hassasiyet oluşabilir. Baş ağrısı, migren ve tansiyon durumlarına dikkat.

27 Kasım Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Şans kesinlikle sizinle! Hayatınızın maddi ve manevi yönünü çok olumlu etkileyecek bir teklif alabilirsiniz. Bir anlaşmaya, sözleşmeye imza atabilirsiniz. Bir anda hayatınızı değiştirecek olayların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Beklenen yardım geliyor. Sorunlu ilişkilerde şefkat, hoşgörü ön plana çıkacak. İlişkisi olmayanlara çok pozitif bir eril geliyor.

27 Kasım Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Askıda kalmış bir durumla alakalı sevinçli hareketlilik yaşayabilirler. Aralarında soğukluk olan kişilerle buzlar eriyor. Arkadaş ziyaretleri yapılabilir ve kutlama var. Sezgileriniz çok aktif olacak, kalbinizin sesini dinleyin. Ev hane içi sıkıntılar dağılıyor. Bazılarının ev alım satım işi gündeme gelebilir. İlişkisi olmayanlara 6.hissi çok güçlü bir hatun yada adam geliyor.

27 Kasım Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: Ektiğini biçecek ikizler. Hak hukuk süreci yaşayanlar mahkemeden sevindirici haber alabilirler. Sağlam iş ortaklıkları, sözleşmeler gün konusu olabilir. Düzenlerini korumaya ve ilişkilerinde dengede kalmaya çalışıyor ikizler. Ve parasal durumlarda iyileşmeler olabilir. Şu sıralar kıskanılıyorlar. Kem gözlere dikkat!

27 Kasım Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Mal mülk konuları gündeme gelebilir. Bu durumla ilgili yol ayrılıkları yaşanabilir. Parasal sıkıntılar yaşayan iş yeri sahibi yengeçler için beklenen para yardımı yakın çevreden gelebilir. Gelir gider durumlarını tekrardan düzenlemeye gidebilirler. İş haberi bekleyenler işe çağrılabilir.

27 Kasım Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Gündemlerinde keder var. Hayatlarının şokunu yaşayacakları bir durumla yüzleşebilirler. İkili ilişkilerde bazı aslanlara kesinlikle ayrılık var. Hainlik görebilirsiniz, sırtınızdan vurulma durumları olabilir. Arabeske bağlayıp 'batsın bu dünya' diyebilirsiniz. İşten çıkarılma veya istifa durumları olabilir. Bulunduğunuz yerden gitmek isteyebilirsiniz çünkü dar gelecek o yer bazılarına.

27 Kasım Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Bir durumundan bir yükten kurtuluyor başaklar. Bir borcun altından kalkabilirler, bir ilişki ya da hane içi problemli durumlardan huzura ulaşabilirler. Keyifle haberler var. Dört köşe olabilirler. Uzak yoldan misafirleri var. Havayolu veya denizyolu seyahati ile gelebilir bu kişi.

27 Kasım Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Hayal kırıklığı! Yeni bir ilişkisi olan yaylar umduğunu bulamayabilir. Gel gitler yaşayabilirler. Mutsuz melankolik yaylar. Beklenen para bir engele takılabilir. Güvendikleri kişilerin kurnazlıkları iş kariyer hayatlarını sekteye uğratabilir. Biraz küsecekler her şeye. İkili ilişkilerinde aldatılma durumları olabilir. Bu durumla sarsılabilirler.

27 Kasım Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: Bazıları evliliklerinde düpedüz aldatılıyorlar! Eş sevgili ihaneti var. Parasal kayıplar yaşayabilirler. En güvendikleri sevdikleri kişilerden darbe geliyor. İş ilişkileri de karışık, iş arkadaşlarıyla tartışma yaşayabilirler. Gelin kaynana birbirine girme durumları bazılarının gündeminde olabilir. Yenilik adına hiçbir başlangıç yapmayın. Sonu hüzün.

27 Kasım Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Bir durumu sonlandırıyorlar. İnadım inat akrepler. İş değişikliği yapabilir bazıları. Bazıları yaşadığı evden ayrılma kararı alabilir yer değişikliği var. Hayatlarında bolluğun bereketin başlangıcı olan bir sürece giriyorlar. Maddi manevi iyileşme zamanı. Bazı akreplere evlenme teklifi geliyor, hayırlı olsun tek taş. Hamile bebek haberi alanlar olabilir. Müjdeli haberleriniz var.

27 Kasım Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Tartışmanın içinde kalabilirler. Bir sırları ifşa olabilir. Duygusal olarak çöküş yaşıyorlar. Güvendikleri dağlara kar yağıyor. Emeklerinin karşılığını alamayabilirler. Parasal konularda anlaşmazlıklar var. Mal mülk konularında yine paylaşamama tartışmaları olabilir. İkili ilişkilerde al birini vur ötekine durumları yaşanabilir.

27 Kasım Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Sahtekarlığa uğrayabilirler, dolandırılabilirler. İkili ilişkilerde tüm samimiyetsiz durumlar ortaya dökülebilir. Rezil oldum diyebilir bazıları. Eş sevgili kişilerinden nankörlük görebilir yine bazıları. Kötü bir bitiş sonlanma yaşayabilirler. Cenaze haberi alabilir bazıları. Ve ilişkilerde sen yoluna ben yoluma durumları.

27 Kasım Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Eli kolu bağlı kalabilir balıklar. Aile içi sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Alıp başını gitmek istiyor balıklar. Panik atak tetiklenebilir. Ruhsal olarak kapana sıkışmış hissedebilirler kendilerini. İkili ilişkilerde ve evliliklerde yine Anne figürü etken olabilir eşler arasındaki soğukluğa kopmalara. 

Sevgiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.