28 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Boğa, Aslan, İkizler ve Akrep Burçları Yarına Dikkat Sıkıntılı Bir Gün Olacak...

28 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Boğa, Aslan, İkizler ve Akrep Burçları Yarına Dikkat Sıkıntılı Bir Gün Olacak...

Günlük burç yorumlarını takip ederek hayatınızla ilgili önemli ipuçları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Astroloji biliminin sunduğu bilgiler kapsamında aşk, sağlık ve para gibi alanlardaki gelişmeler yakından takip edilebilir. 28 Eylül 2021 günlük burç yorumlarını inceledik!

Günlük burç yorumlarını takip ederek hayatınızla ilgili önemli ipuçları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Astroloji biliminin sunduğu bilgiler kapsamında aşk, sağlık ve para gibi alanlardaki gelişmeler yakından takip edilebilir. 28 Eylül 2021 burç yorumlarını inceledik!

 

29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Merkür En Çok Hangi Burcu Etkileyecek? Başak, Aslan, Akrep

2021 yılının son Merkür Retrosu Terazi burcunda yaşandı. 20 Ekim’e kadar en baskın gökyüzü hareketi olarak karşımıza çıkıyor. Terazi burcunun temel özelliklerinin ağırlık kazanacağı bu süreçte iletişim ve teknoloji alanlarındaki gelişmeler öne çıkacak. Merkür’ün sembolize ettiği alanlarda durgunluk yaşanacak. Retro hareketine paralel olarak Venüs’ün devreye girdiği görülecek. Venüs ve Neptün arasındaki etkileşim rahat bir nefes almanıza yardımcı olacaktır. 28 Eylül burç yorumlarını takip ederek astrolojik ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

İş hayatınızdaki girişkenliğin yerini durgunluk alacaktır. Fikir tartışması içerisine girdiğiniz insanlarla aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Dedikoduları kulak arkası etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Tepki gösterdiğiniz konularla ilgili radikal kararlar almak isteyebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Ekonomik olarak kendinizi güçlü hissetmeye başlayacaksınız. Yeni iş anlaşmalarına imza atabilir ya da terfi alabilirsiniz. Para kazanmanın keyfi hayatınızın diğer alanlarına da yansıyacaktır. Sosyal ilişkilerinizde sınırları belirlemekte sıkıntı çekebilirsiniz.

28 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

Çevrenizdeki insanlar tarafından anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. İletişim problemlerinden dolayı iç sesinizi kaybettiğiniz anlar olabilir. Tüm olumsuzluklara rağmen şans faktörünün gücünü hissedeceksiniz. Hayatınızı anlamlandırmak için yeni hamlelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Kritik kararlar ve radikal değişimler için doğru bir süreç değil. Merkür Retrosunun etkisi ile değişim isteğinin arttığı hissedilecektir. Günü sakin ve olağan akışı içerisinde tamamlanmaya odaklanmalısınız. Aksi takdirde hata yapma oranınız artacaktır.

28 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosundan dolayı kafa karışıklıklarını baskın bir şekilde hissedeceksiniz. Yeniliklere açık yapınız ve özgürlükçü ruhunuzun etkin olduğu görülecektir. Riskli hamlelerde bulunmamaya dikkat ederek yeniliklerin peşinden koşmanız faydalı olacaktır. Aşk konusunda sabırlı olmaya çalışmalısınız.

28 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

İş ve kariyer alanındaki güzel gelişmelerden dolayı yaşama sevincinin yükselmeye başladığı bir gün olacaktır. Dikkat dağınıklığına karşı mücadele etmeniz gerekebilir. Gereksiz insanları hayatınızdan çıkarmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışma fırsatlarını değerlendirmeye başlamalısınız. İş kadar aşkın da hayatın gerçekleri arasında yer aldığını kabullenmeye karar verebilirsiniz. Sağlık sorunları yüzünden tedirgin olabilirsiniz.

28 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

İnsan ilişkilerinde denge kurmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Gerektiğinden fazla fedakarlıkta bulunduğunuz kişilerin çabanızı takdir etmemesi hayal kırıklığı yaratacaktır. Hukuksal konularla ilgili başınız ağrıyabilir. Olayları ertelemek yerine çözüm üretmeye çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz insana karşı güvensizlik duymaya başlayabilirsiniz. İlişkinizin geleceğini görmekte zorluk yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Ekonomik konulardan dolayı yaşadığınız sorunların can sıkıcı bir hal aldığı görülecektir. Banka ödemeleri, kişisel borçlar veya kredileri zamanında ödemeye odaklanmalısınız. Ertelemeye çalıştığınız her ödemenin geri dönüşü ağır olacaktır. Geçmişten gelen yüklerin ağırlığını hissedebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

İletişim krizlerinin ortasında gerçek duygularınızı keşfedebilirsiniz. Bugüne kadar bastırdığınız ya da görmezden geldiğiniz duyguların açığa çıktığını göreceksiniz. Dilin kemiğinin olmadığı tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Sorun yaşadığınız insanlarla yüzleşmek için harekete geçmeye karar verebilirsiniz.

28 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

İş ortamındaki insanlar ile aranızdaki sorunlar kavga boyutuna ulaşabilir. Halı altına süpürülen sorunların birer birer gün yüzüne çıkması gerginliği artıracaktır. Bugün içinizdeki öfkeyi dışarı vurmaya başladığınız gün olabilir. İş değişikliği yapmak isteyenlerin acele karar vermemesi faydalı olacaktır.

28 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Finansal konular ile ilgili riskli girişimlerde bulunmaya istekli olacaksınız. Cesaretinizin sınandığı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle borsa ve kripto para alanlarındaki gelişmelerin tetikleyici olduğu görülecektir. Yeniliklere açık olduğunuz için hevesiniz de yüksek olacaktır. Birikimlerinizi değerlendirmek için hamle yapacaksınız.

28 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Aile ve ilişkiler alanındaki gelişmelerin ana gündem maddesi olacağı bir gün geçireceksiniz. Geçmişten gelen sorunlarında etkisi ile tepkilerinizi kontrol altında tutmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Kırgınlıklar ve kızgınların etkisiyle hatalı kararlar alabilirsiniz. Sabırlı şekilde hareket etmeye odaklanarak, sorunlarınızın üzerine yürümeye çalışmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.