29 Ekim günlük burç yorumları! Aşk hayatları ve aile hayatları ön plana çıkacak!

29 Ekim günlük burç yorumları! Aşk hayatları ve aile hayatları ön plana çıkacak!

Günlük burç yorumları bugünden ve yarından ipuçları vermektedir. Birçok konuda bilgi almak için günlük burç yorumlarınızı okuyabilirsiniz.

Birçok konudaki soru işaretleriniz için günlük burç yorumlarını okuyabilirsiniz. Kariyer, aşk, ilişki ve sağlık ile ilgili birçok ipucu bulabilirsiniz. Yediden yetmişe tüm herkesi etkileyen burç dönemleri detaylı bir şekilde anlatılmaktadır. Bugünden ve bu haftadan yorumlar sunan günlük burç yorumları hız kesmeden okurlarına sunulmaya devam ediyor. İşte 29 Ekim günlük burç yorumları;

Koç burcu (22 Mart – 20 Nisan)

Son günlerde sevginizi ve ilginizi pek yansıtamıyorsunuz. Bu durumu geride bırakmalısınız. Sevdiklerinize sevdiğinizi söyleyin ve huzurlu olun. Kendinizden kaçtığınız sürece ve çekindiğiniz sürece olumsuzluklar yaşamınız mümkündür. Kendi iç huzurunuz için istedikleriniz peşinden gidin. Başarılı bir yolda yürüyorsunuz. Hedeflerinizden emin olduğunuz sürece sıkıntı çekmeyeceksiniz.

Boğa burcu (21 Nisan – 21 Mayıs)

Bugün sabırlı olmanız gerekiyor. Son günlerde sabırlı olursanız daha iyi sonuçlar alacaksınız. Aşk hayatınızda sabırlı birisiniz ancak sosyal hayatınızda bazı konulara tahammül edemiyorsunuz. Ancak dostlarınıza karşı biraz daha hassas davranmalısınız. Her şey için çok geç değil. Kalbini kırdığınız insanlar ile konuşmalısınız.

İkizler burcu (22 Mayıs – 23 Haziran)

Etrafınızda çok düzenli biri olarak biliniyorsunuz. Bir hata gördüğünüz zaman düzeltmek istiyorsunuz ancak bugünlerce düzeltme huyunuzu bir kenara bırakmanız gerekiyor. Hata olduğunu düşündüğünüz olaylar karşısında sessiz kalmanız gerekiyor. Son günlerde yapacağınız iyi niyetler size zarar verebilir. O yüzden biraz yalnız kalmalısınız.

Yengeç burcu (22 Haziran – 23 Temmuz)

Davetsiz bir misafiriniz sizin canınızı sıkacak. Siz son günlerde yalnız kalmak istiyorsunuz ancak sizi bir türlü yalnız bırakmıyorlar. Aşk hayatınızla ilgili ufak tefek sorunlar baş gösterebilir ancak kısa süre içinde bu durumlar tatlıya bağlanacak. Canınızı sıkmayın. Geçici sorunlar sizi yıpratmasın.

Aslan burcu (24 Temmuz – 22 Ağustos)

Duygusal ve yoğun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu hafta çok yorulacağınız işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız giderek artıyor. Sorumluluklarınız sizi korkutmuyor ancak yorulmak sizi yıpratıyor. Buna rağmen bu haftanın bittiğinde çok güzel sonuçlar ile karşı karşıya kalacaksınız. Son zamanlarda şansınız çok açık olacak.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Her türlü endişenizde hemen tedbir almanızda fayda var. Çok kısa bir zaman içinde yapacağınız planlar sonrasında yeni yerler görmeye başlayabilirsiniz. Aşk hayatınız çok hareketli bir döneme giriyor. Sürprizlere açık olmalısınız. Her zaman yüreğinizi dinlemeniz doğru kararlar almanızda yardımcı olacaktır.

Terazi burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Akraba ilişkileriniz bu dönemde çok ön plana çıkacak. Sevdikleriniz ile iç içe olacağınız günler kapıda olacak. Keyfiniz ve ağız tadınız yerinde olacak. Özlediğiniz insanlar ile birlikte olmanız sizi çok mutlu edecek. Aşk hayatınızla ilgili sürprizler yaşayabilirsiniz. Size gelecek olan hediyelere hazır olmalısınız.

Akrep burcu (23 Ekim – 22 Kasım)

Aile içinde yaşanan gerilimler sizi üzebilir. Ancak aile içindeki sorunlar sizi üzmesin. İstemeden kendinizi üzmeniz sizi yıpratmaktan başka bir şey yapmaz. Diğer yandan harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi olarak sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Her şey sizin istediğiniz ve planladığınız gibi olmayabilir.

Yay burcu (23 Kasım – 22 Aralık)

Fiziksel olarak yorgun bir dönemdesiniz. Ne kadar dinlenirseniz dinlenen bir türlü yorgunluğunuzu atamıyorsunuz. Bu da sizin moralinizi etkiliyor ancak bu yorgun günler geride kalacak. Çok kısa bir zaman içinde rahata kavuşacaksınız. Aşk hayatınız hiç olmadığı kadar yoluna girecek. Şansınız çok açık.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Uzun zamandır yapmak istediğiniz işleri erteliyorsunuz. Ertelediğiniz işleri en kısa sürede yapmalısınız. Planlarınız ve düşünceleriniz kolay yoldan halloluyor. Maddi ve manevi her türlü çabanız sonuca ulaşacak. Aşk hayatınızda ise yeni bir isim kapınızı çalabilir. Kalbinizin sesini dinlerseniz doğru kararları vermeniz kaçınılmaz olur.

Kova burcu (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün çok enerjik bir güne giriş yapıyorsunuz. Enerjiniz hiç olmadığı kadar yüksek. Tüm gün muhteşem enerjiniz ile günü aydınlatıyorsunuz. Sizi sevenler adeta size imreniyor. Hesapta olmayan bazı harcamalar sizi olumsuz etkileyebilir. Hesaplı ve kararlı davranmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Balık burcu (20 Şubat – 21 Mart)

İlişkilerinizde çok hassas davranıyorsunuz. Aşkınız ve istekleriniz her zaman çok yoğun oluyor. Mutluysanız çok mutlu, üzgünseniz çok üzgün olmanın nirvanasını yaşıyorsunuz. Her zaman her duygunun en yoğununu yaşıyorsunuz. Biraz daha sakin olursanız sizin için daha iyi olacaktır. Eklem ağrıları ve baş ağrıları yaşayabilirsiniz. Biraz daha dikkat etmelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.