3 Ekim Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan, Terazi'nin gündeminde para, dedikodu ve Yengeç burçları ektiğini biçecek!

3 Ekim Günlük Burç Yorumları: Akrep, Aslan, Terazi'nin gündeminde para, dedikodu ve Yengeç burçları ektiğini biçecek!

Güne Ay Aslan burcunda coşkulu, tutkulu, eğlenceli başlarken günün ikinci yarısı Ay Başak burcuna geçiyor. 2,5 gün Ay'ın Başak burcu yolculuğunda daha ciddi soğuk bir tavır takınabiliriz. İşlerimizi daha itinayla titizlikle yapmak isteyeceğiz. Her şeyi kolay kolay beğenmeyebiliriz. Eleştiriye kapalı ama hazırız.

Herkese Merhaba ✨

Güne Ay Aslan burcunda coşkulu, tutkulu, eğlenceli başlarken günün ikinci yarısı Ay Başak burcuna geçiyor. 2,5 gün Ay'ın Başak burcu yolculuğunda daha ciddi soğuk bir tavır takınabiliriz. İşlerimizi daha itinayla titizlikle yapmak isteyeceğiz. Herşeyi kolay kolay beğenmeyebiliriz. Eleştiriye kapalı ama hazırız.

Hepinizin hep hayrına olması dileğimle..

3 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: Olumlu enerjilerle güne başlıyorlar. Yaşadıkları sorunla ilgili artık bir tamamlanma var. Evliliğinde, işinde sorun yaşayan koçlar artık derin bir nefes alabilir. Her şey yoluna giriyor. İş kariyer hayatında kararsızlık yaşayanlar yeni bir yön tayin ediyor kendilerine. Alınan kararlar her şekilde fayda sağlayacak. Bazı koçlara beklenmedik bir miras haberi gelebilir.

3 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Duygusal gelgitler yaşayabilirler. Kararsız isteksiz ikilem yaratan durumlar yaşayabilirler. Hayatlarındaki dediğim dedik bir kadın yüzünden motivasyonları düşebilir. Dış dünyaya kendilerini kapatıp içe dönebilirler. Terazi, ikizler, kova burçlarından olan kişiler gündem yaratabilir.

3 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Gündemlerinde parasal konular var. Ve çok olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Maddi yardımlar ve maddi güzel haberler geliyor. Başlatmayı düşündükleri iş, proje kendilerine zenginlik vaad ediyor ve başlamak için tam zamanı. İlişkisi olmayan ikizler cömert, adil, yardımsever biriyle tanışabilirler.

3 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Mücadele ettikleri, savaş verdikleri, hatta bu yolda çok yaralar aldıkları konu ve durumlarla ilgili bir sonlanma yaşayabilirler. Haksızlığa uğradıklarını düşünebilir ve belki kendileri birine haksızlık yapmış adil davranmamış olabilir. Ortaklığı olanlar veya diğer ikili ilişkileri ile ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir. Bitmesi gereken bitecek. Yani yengeçler ektiğini biçecek.

3 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: ilahi bir destek var. Maddi anlamda aslanlara sunulan bir fırsat var. İş, aşk ilişkilerinde de olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Kimi aslanlara evlilik teklifi geliyor. Ayrıca dedikodunuz yapılabilir ve bazı kişilere karşı yine uyanık olun.

3 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Güne keyifle başlıyor başaklar. Güzel müjdeli haberler var. Olmasını istedikleri ama umudu kestikleri bir şeyin gerçek olduğuna şahit olabilirler. Çok çalıştılar, çok emek verdiler ve çok yoruldular. Ödülleri geliyor. İlişkisinde sorun yaşayanlar için engeller kalkıyor.

3 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Zihinsel olarak aktif fiziksel olarak pasif bir bekleyişin içinde olan teraziler artık bazı şeyleri dengeliyorlar hayatlarında. Şu an için düşündükleri akıllarında olan bir iş proje varsa tutar. Başlamak için tereddüt ettikleri ilişkileri varsa mutlu sonuçlar verir. Ev alım-satım işleri olanları sevinçli durumlar bekliyor. Ailece kutlama var.

3 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Sevinçli, keyifli, pozitif enerjiyle güne başlıyor akrepler. Uzakta olan kumral birinden sürpriz bir haber alabilirler. Hayatlarının prensi ile karşılaşabilir bazı akrepler. Çok iyi bir iş teklifi gelebilir. Bekledikleri maddi yardım çok zeki bir kadından kendilerine gelebilir.

3 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: ikilemde kaldıkları, yaşadıkları kararsızlıklar ile artık bir karar aşamasında olan yaylara maddi manevi çok güçlü bir kadından destek geliyor. İşlerinde, projelerinde artık yolun sonuna geldiler ve çok iyi bir iş çıkarabilirler. İlişkilerde daha sağlam temeller atılabilir. İlişkisi olmayan yaylar çok hünerli becerikli özverili biri ile tanışabilir.

3 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Arayış içinde olan oğlakların ruhsal, zihinsel, duygusal dengelenmeye ihtiyaçları var. İçsel olarak bir rahatlama yaşamaları gerekiyor. Bazı oğlaklar gözyaşı dökebilir. Kararlı istikrarlı olurlarsa pozitife dönerlerse her şey onlar için çok güzel olacak. Meditasyon, mantra, namaz, dua kendilerine hangisi iyi geliyorsa bu yolla şifalana bilirler.

3 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu:  Kararlı istikrarlı ne istediğini bilen kovalar kendilerini güçlü hissedecekler. Gözler onların üstünde. Çabalarının karşılığını alıyorlar. Herkes tarafından duyulacak bir şeyi başarabilirler. İlişkisi olamayanlar çok karizmatik biriyle tanışabilir.

3 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Yön değiştiriyor balıklar. Yeni bir işe, yeni bir ilişkiye, yeni bir aşka başlayabilirler. Yeni olan her şey onlara bolluk bereket getirebilir. Bazı balıklara evlenme teklifi var yüzük geliyor. Hamile haberi bebek haberi alanlar olabilir. Ayrıca dedikodunuz yapılabilir ve bazı kişilere karşı özellikle uyanık olun. 

Sevgilerimle ????

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.