6 Ekim Günlük Burç Yorumları: Boğa, Akrep, Yengeç, Koç ve Balık burçları Aşk, Sağlık, Para sizleri bekliyor..

6 Ekim Günlük Burç Yorumları: Boğa, Akrep, Yengeç, Koç ve Balık burçları Aşk, Sağlık, Para sizleri bekliyor..

Günlük burç yorumlarında bugün Elif Öztürk sizler için yazdı. Akrep, Aslan, Boğa, Koç, Yay Terazi, Yengeç ve Balık burçları yarın.. Etkilerini daha önceki yazımda yazmıştım. Gökyüzü gergin, açılar sert. İlişkiler mercek altında. Hırs, intikam, dürtüsel davranışlarla hareket edenler maalesef zarar görecekler. Ne kadar olur bilemem ama elinize, dilinize, sinirlerinize yani Mars'ınıza sahip olun.

Herkese Merhaba,

Ay terazi burcunda ve 14:04'de  Mars kavuşumlu bir yeniay meydana gelecek.

Etkilerini daha önceki yazımda yazmıştım. Gökyüzü gergin, açılar sert. İlişkiler mercek altında. Hırs, intikam, dürtüsel davranışlarla hareket edenler maalesef zarar görecekler. Ne kadar olur bilemem ama elinize, dilinize, sinirlerinize yani Mars'ınıza sahip olun. 

Olumluya pozitife odaklı kalabilmek dileğimle...
Bütünün en yüksek hayrına olsun.

6 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: Yeniay enerjisiyle birlikte koçlar kader döngüsü yaşıyor ve yeni bir kader sayfası açılıyor. Bir çok seçenekle karşılaşabilirler. Bir şans kapılarını çalabilir. Uzak bir yerden haber geliyor. İşle kariyerle ilgili hayatlarını büyük ölçüde etkileyecek bir karar alabilirler. Olgun aydin kişilerden nasihat gelebilir. İlişkilerle ilgili birleşme yada ayrılık kararı verilebilir.

6 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Maddi bir sıkıntı, ödenmesi gereken bir borçla ilgili keyifli bir sonuç yaşayabilirler. Umudu kestikleri bir durumla ilgili ayrıca güzel haberler alabilirler. Sağlık sorunu yaşayanlar iyileşmeye gidiyor. Eş veya kardeşlerle sorun yaşayanlar uzlaşıyor ve sorunlar çözülüyor. Eski bir ilişki de canlanabilir.

6 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Kendilerini kısıtlayan engelleyen bir durumla ilgili yeni bir karar alarak yönlerini değiştirebilirler. Bazıları mevcut işinden ayrılabilir. Sağlık sorunu olanlar şifalanıyor. Sağlıkla ilgili iyi haberler var. Arkadaşlarla bir araya gelebilir kutlama yapabilirler. İlişkisi olmayanlar yine arkadaş ortamında biriyle tanışabilir.

6 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Üçüncü kişiler yüzünden ilişkilerinde sorun yaşıyor yengeçler. Motivasyonları düşük. Bıtkınlık içindeler. Bir kadınla alakalı sırları ifşa olabilir ya da onlar bir kadınla ilgili sır öğrenebilirler. İlişkiye başlamayı düşünenler için uygun zaman değil. Kalp kırıklığı yaşarlar. Ayrıca kalp sorunu olan yengeçler doktora görünebilir.

7 Ekim Günlük Burç Yorumları: Yengeç burçlarını yıkım bekliyor! Yine iyisin Aslanım, Akrep, Terazi, Koç, Yay

6 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: Aldıkları bir haberle birlikte bir ilişkiye bir ortaklığı bitirme sonlandırma kararı alabilirler. Kendi içlerine dönmek yalnız kalmak isteyebilirler. Bazı aslanların tatile ihtiyacı olabilir. Her hangi bir bağımlılıklarından kurtulabilirler. Ruhsal dönüşüm içindeler.

6 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Maddi ve manevi kendilerini rahatlamış güvende hissedebilirler. Rakiplerini geride bıraktılar. Emeklerinin karşılığı geliyor. Bazı başaklar miras haberi alabilir. Ve yine bazı başaklar ilişkilerinde aşırı sahiplenici davranabilir.

6 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Eski bir tanıdıktan haber alabilirler yada karşılaşabilirler. Eski günlerini özlüyor teraziler. Biraz dualiteye, maneviyata yönelmeleri yalnız kalmaları gerekiyor. Mesaj verici rüyalar görebilirler sezgileri yüksek olabilir. Hediye gelebilir kendilerine. Yakınlarındaki kadınlarla sorun yaşayabilirler veya bu kadınlarla ilgili bilmedikleri bir şeyleri öğrenebilirler.

6 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Kafa karışıklığı yaşıyor akrepler. Bir çok seçenek arasında kararsız kalabilirler. Ruhsal gel-gitler yaşayabilirler. Buna rağmen fiziksel enerjileri çok yüksek, gözler onların üzerinde olacak. İlişkisi olan akrepler ciddi bir karar alabilir.

6 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Uzaklardan haber var yaylara. Bazı kişi ve durumları artık geride bırakmak isteyebilir sırtlarını dönebilirler. Ve geleceğe dair düşündükleri durumlar planlar daha çok geç kalmamak için net bir karar vermeleri gerekebilir. Gerekli enerjiye şuan sahipler. Bazı yaylar iş değişikliği yapabilir bazıları da ortaklığını bitirip tek başına devam etmek isteyebilir. Bazı yaylara deniz yolculuğu var. 

6 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: İlahi bir destek var. İlahi bir el uzanıyor oğlaklara. Parasal destek geliyor. Ailece bir şeye sevinebilirler. Yeni bir iş başlangıcı yapanlar olabilir. Yeni bir ilişkiye adım atanlar olabilir. Ve yeni bir fırsat var. Duygusal mutluluk yaşayacaklar. Gelir artışı olabilir oğlaklara.

6 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu: Ellerinin kollarının bağlı kaldığı bir durumla ilgili artık bir sonuca varabilirler. Beklemede olan bir projeleri varsa bununla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirler ve bu durumdan kazanç sağlayabilirler. Maddi kazancı iyi bir iş teklifi de gelebilir.

6 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Resmi bir yerden haber geliyor. Kısmeti durumlar var. Ev ile ilgili alım satım işleri olanları olumlu gelişmeler bekliyor. Bazı balıklar güç kontrol para bende diyen biriyle tanışabilir. Ve yine bazı balıklar yuva kurma kararı verebilir. 

Sevgiler..

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.