7 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları! Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Aşk, Para, Kredi, Konut

7 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları! Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Aşk, Para, Kredi, Konut

Günlük burç yorumları 7 Kasım 2021, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova Burcu ve Balık Burçları. Yeni akrep ayında bugün sizi duygusal açıdan dengesizlikler bekliyor. Duygularınız yönetmekte zorlanabilir ve büyük iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. İçsel olarak egonuz ve öfkeniz çatışabilir. Çevrenizle ise anlamsız tartışmalara girebilirsiniz.

Herkese merhaba,

Yeni akrep ayında bugün sizi duygusal açıdan dengesizlikler bekliyor. Duygularınız yönetmekte zorlanabilir ve büyük iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. İçsel olarak egonuz ve öfkeniz çatışabilir. Çevrenizle ise anlamsız tartışmalara girebilirsiniz.

7 Kasım 2021 Günlük Koç Burcu Yorumu

♈ Koç Burcu: Koçlar, bugün işte iyi performans gösterebilirsiniz. Kazancınız açısından bazı terfiler veya transferler bekleyebilirsiniz. Ayrıca mevcut işinizi değiştirmeyi planlayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkileriniz güçlü olacak. Eski sağlık sorunlarız varsa artık tedavi edilecek. Yeme alışkanlıklarınızı kontrol etmeniz önerilir, mide sorunları yaratabilir.

7 Kasım 2021 Günlük Boğa Burcu Yorumu

♉ Boğa Burcu: Boğalar bugün işler kontrol altında olabilir, işinizden keyif alırsınız, odaklanmanız iyi olabilir. Bu da çalışma şeklinize yansıyacaktır. Tecrübeniz, meslek açısından zor kararlar almada ilerlemenize yardımcı olacaktır. Geçmişteki yatırımlarınızın karşılığını alabilirsiniz. Parasal konularda aç gözlü olmaktan kaçınınız. Para açısından hırs ve aç gözlülük yapan boğaları felaketler beklemektedir. Umduğunun çok daha fazlasını kazanmak yerine kaybedebilirler. İstenmeden borçlanmalara ve büyük kayıplara yol açabilir. Bu yüzden boğalar ellerindeki ile yetinmeleri tavsiye edilir. Riskli yatırımlardan kesinlikle uzak durulmalıdır. Ve kredi çekeceklere çekimser davranmaları tavsiye edilir.  Aksi halde boğalar için batış söz konusudur.

7 Kasım 2021 Günlük İkizler Burcu Yorumu

♊ İkizler Burcu: Bugün sıkıcı bir duygunuz olabilir. Memnun kalmamış olabilirsiniz. Gününüzden keyif alamayabilirsiniz. Kibir kurbanı olabilirsiniz. Hem iş hem de ev yaşamınızı etkileyebilir. İçsel olarak bir güven eksikliği hissedebilirsiniz, bu da sizi işyerinde yaratıcı bir şeyler yapmaktan alıkoyabilir. Bu sıkılganlıkla beraber ikizleri aşk yatında kötü enerjiler bekliyor. Bu kötü enerjinin doğuracağı kötü şans ile aşk hayatlarında büyük problemler yaşayabilirler. Partnerleri ile anlaşmazlığa düşen ikizleri ayrılık ve boşanma gibi telafisi mümkün olmayan kayıplar bekliyor. Bu yüzden ikizler bugün böyle sorunlar yaşamamak için söylediklerine çok dikkat etmelidir.

7 Kasım 2021 Günlük Yengeç Burcu Yorumu

♋ Yengeç Burcu: Bugün kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. İşte verimli bir şekilde çalışabilirsiniz, sıkı çalışmanız size yeni kapılar açabilir. Güveninizi artırabilir. Aile fertleri ile ilgili yaşadığınız anlaşmazlıkların şimdi çözülmesi muhtemeldir. Etkili ve nüfuzlu bir kişiyle görüşmeniz çevrenizi güçlendirebilir. Ortaklarla olan anlaşmazlıklar da çözülebilir.

7 Kasım 2021 Günlük Aslan Burcu Yorumu

♌ Aslan Burcu: Bugün çevrenizdeki insanlara karşı kibarsınız, aile üyelerinizin yardımıyla iş hayatında bazı zor kararlar alabilirsiniz. İşinizde artabilecek olan iletişim becerilerinizin yardımıyla büyük bir sipariş almanız muhtemeldir. Boğaz, kulak ve göz sağlık sorunlarında dikkatli olmanız tavsiye edilir. Aslanlar sağlığına dikkat etmelidir. Ve hiçbir konuda aşırıya kaçmamalıdır. Spor yapmaları özellikle tavsiye edilir.

7 Kasım 2021 Günlük Başak Burcu Yorumu

♍ Başak Burcu: Başaklar bugün iyi bir iç güce sahip olabilirsiniz, işte eğlenebilirsiniz, eşinizle romantik anların tadını çıkarabilir, bu da aile uyumunu geliştirebilir. Aile şirketinde yeni fikirleri hayata geçirme olasılığınız yüksek, mükemmelliğiniz planları başarılı bir şekilde uygulamanıza yardımcı olabilir. İş arayanlar iyi işler bulabilirler. Aşk kuşlarına değersiz konularda tartışmalardan kaçınmaları tavsiye edilir.

7 Kasım 2021 Günlük Terazi Burcu Yorumu

♎ Terazi Burcu: Bugün sıkıcı ve hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Kibrinizi kontrol etmeniz tavsiye edilir, aksi takdirde çevrenizdeki insanlarla konuşurken sert konuşmanız nedeniyle bazı kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Aşk kuşları değersiz konularda tartışma yaparken dikkatli olmalıdır, ilişkide bir ayrılık nedeni olabilir.

7 Kasım 2021 Günlük Akrep Burcu Yorumu

♏ Akrep Burcu: Bugün, ruhunuz huzurlu olabilir. İşlerinizde yeni yatırımlar yapmayı planlayabilirsiniz. Kazançlarınız banka bakiyenizi artırabilir. Eşinizle aile hayatındaki uyumu artırabilecek romantik anlar yaşayabilirsiniz. Bekarlar muhtemelen iyi bir eşleşme bulabilir. Aşk kuşları evlenme kararı verebilir. Akrepler için aşk hayatını şans ve mutluluk bekliyor.

7 Kasım 2021 Günlük Yay Burcu Yorumu

♐ Yay Burcu: Bugün çok mutlu olabilirsiniz, kayıplarınız kazanca dönüşebilir. Patronunuz mutlu olabilir ve işinizi takdir edebilir. İş yerinizde veya pozisyonunuzda terfiler açısından bazı değişiklikler olabilir. Rakipler ve gizli düşmanlar üzerinde kontrol sahibi olmanız muhtemeldir. Aşk kuşları, akrabaların yardımıyla evlilik açısından önemli kararlar alabilir.

7 Kasım 2021 Günlük Oğlak Burcu Yorumu

♑ Oğlak Burcu: Oğlaklar bugün kaderiniz size yardımcı olacaktır. Aileniz veya arkadaşlarınızla büyük olasılıkla bir yeri ziyaret edebilirsiniz. Herhangi bir yere veya bir hayır kurumuna bir miktar bağış yapmayı planlayabilirsiniz. Mülkiyetle ilgili anlaşmalar muhtemelen yapılabilir. İşle ilgili yurtdışı seyahatleri planlayabilirsiniz. Ayrıca eğitiminiz için plan yapabilirsiniz. Herhangi bir böbrek sorununu önlemek için bol su içmeniz önerilir.

7 Kasım 2021 Günlük Kova Burcu Yorumu

♒ Kova Burcu: Komplo kurbanı olabilirsiniz, tartışmalara karışmamanız tavsiye edilir, ev hayatında tartışmalardan kaçınmanız tavsiye edilir. Ayrıca acele sürüşten veya herhangi bir macera turundan da kaçınmalısınız. Bugün acele yapılan her işte karşınıza sorunlar çıkacaktır. Bu yüzden acele etmekten tamamen kaçınmalı ve sağlıklı kararlar vermek adına iyi düşülmelisiniz. Acele eden kovalar aşk yatında tartışma, ayrılık ve çöküşler yaşayabilir. Bununla birlikte iş hayatında aceleci davranan kovaları telafisi mümkün olmayan büyük hatalar bekler. İşler mahvolması, işten çıkarılma gibi durumlarla yüz yüze kalabilirler. Bu açıdan kovalar günlük rutinlerinin yanı sıra rahatlatıcı egzersizler ve aktiviteler önerilir.

7 Kasım 2021 Günlük Balık Burcu Yorumu

♓ Balık Burcu: Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz. Enerjik olabilirsiniz, bu da projenizi hızlandırabilir. İşinizi artıracak hızlı kararlar alabilirsiniz. Muhtemelen ortaklık içinde yeni bir yenilik başlatabilirsiniz. İş ortağı ile yatırım yapılması tavsiye edilmez. İş ortaklarına ısrarcı davranan ve yanlış yatırımlar yapan balıklar borçlanacaktır ve yatırımlarında zarara uğrayacaklardır.

Sevgiler…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.