Aslan Burcu Kadını ve Aslan Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcu Kadını ve Aslan Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Aslan burcu diğer burçlar arasında hep özgüvenli oluşuyla dikkat çekmektedir. Ateş grubu burçlardan biri olan Aslan, son derece cömert bir karaktere sahiptir. Girişken ve kendinden emin tavırları karşı cins için çekici görünmesini sağlar. Cinsellik söz konusu olduğunda her konuda olduğu gibi kendini özel hissetmek ister.

Peki Aslan burcu aşkta nasıl bir karaktere sahip? Aslan burcu kadını ve Aslan burcu erkeğinin özellikleri nelerdir? Cinsellik ve aşk söz konusu olduğunda nasıl bir tavır sergiler? İşte tüm detaylar...

Aslan Burcu Tarihi 

Aslan burcu 23 Temmuz - 22 Ağustos tarihleri arasında doğanlardır. Diğer özellikleri ise şöyle sıralanmaktadır:

  • Yönetici Gezegeni: Güneş
  • Element: Ateş
  • Nitelik: Sabit
  • Uğurlu Sayıları: 5
  • Gün: Pazar
  • Uğurlu Taşı: Elmas
  • Renk: Sarı, turuncu
  • Tarot kartı: Kader Çarkı
  • Hayvan: Aslan, kedi
  • Bitki: Ayçiçeği, gül, krizantem, orkide
  • Kıymetli Taş: Kedi gözü, pırlanta, sarı safir
  • Kıymetli Maden: Altın

Aslan Burcu Özellikleri

Aslan burcu yüce gönüllülüğüyle diğer burçların kalbini fetheder. Cömert karakteri sayesinde onunla dışarı çıkmak son derece keyiflidir. Aslan burcu aynı zamanda oldukça fedakardır. En iyi baba olacak burçlar arasında yer alırlar. Yaratıcılık konusunda ellerine su dökebilecek kişi sayısı son derece azdır. Neşeli bir yapıya sahiptir. Bu sebeple yanında sıkılmak mümkün değildir.

Aslan burcunda en sevilmeyen özelliklerden biri otoriteye karşı olan bağlılığıdır. Çevresin de otoriteyi sağlayan kişi olmak ister. Ayrıca bazen diktatör tavırlar sergileyebilir. Bazen karşısındakine karşı zorbalıklarda bulunabilir. Tolerans göstermemesi onunla ilişkilerin zorlaşmasına neden olur. Sabit fikirli oluşu, güce olan aşkı ve kendini beğenmişliği çoğu zaman bezdirici bir noktaya varabilir.

Aslan Burcu Kadını

Aslan burcu kadını kendine güvenen, dürüst, cesur ve iyi niyetlidir. Karşı cinsin en çok etkilendiği özellikleri bunlardır. Dürüstlük en çok dikkat ettikleri detaydır. Karşı tarafın yalan söylediğini anlayan Aslan kadını asla arkasına bakmaz. Bu sebeple Aslan kadını ile ilişkide olmak isteyenlerin ne olursa olsun dürüst olması gerekir.

Rol yapmayı ve oyunları sever. İnsanları dişiliğinden ziyade sempatik yaklaşımı ve hoş sohbeti ile etkiler. Farklı insanlarla görüşmeyi ve vakit geçirmeyi severler. İyi niyetlerinin suistimal edilmesinden hoşlanmazlar. Bağımsızlıklarına son derece düşkünlerdir.

Aslan kadını hem cömert hem de savruk bir yapıya sahiptir. Süsüne ve giyimine düşkündür. Evine ve eşine son derece bağlıdır.

Aslan Burcu Erkeği

Aslan erkekleri ılımlı, zeki, sevecen ve komiklerdir. İkili ilişkilerde mükemmel bir partnerdir. İltifat ve övgülerden çok hoşlanırlar. Ateş grubu burçlardan biri olduğu için sinirlendiğinde kızgınlığını bir patlama şeklinde gösterirler. Ancak kin tutmazlar ve hızlı sakinleşirler.

Hareketli ve neşeli tavırları ile dost ortamlarında aranan kişidir. Rahatına ve lüksüne düşkünlerdir. Gezmeyi, eğlenmeyi ve sosyal aktiviteleri severler. Bunların yanı sıra son derece sorumluluk sahibidir. Emir almaktan hoşlanmaz, yönetmeyi severler. Romantik bir ilişki anlayışı vardır. İş konusundaki başarısı ise onu en çekici kılan noktalar arasında yer alır.

Aslan Burcu Aşkta Nasıl?

Aslan burcu özgüvenini aşkta da gösteren bir burçtur. Son derece romantiklerdir. Bu sebeple en iyi eşler Aslan burcundan çıkar. Güvenilir oluşları partnerleri tarafından daha da fazla sevilmelerine neden olur. İlişkide fedakarlık yapmayı severler. Sadık bir partner oldukları için genellikle uzun ilişkileri başarılıdır.

Aslan Burcu Cinsellikte Nasıl?

Aslan burcu diğer konularda olduğu gibi cinsellikte de kendini özel hissetmek ister. Ten uyumu onlar için son derece önemlidir. Karşı cinsin çekici ve etkileyici olmasını isterler. Seks sırasında söz sahibi olmayı daha çok severler. Fantezileri ve oyunları seven bir yapısı vardır.

Aslan Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Aslan burcunun şüphesiz en iyi anlaştığı burçlar Koç, İkizler ve Yay burçlarıdır. Özgüveni yüksek ve iddialı burçlar ile iyi geçinirler. Oğlak, Başak ve Balık burcu ise çoğu konuda ters düştüğü, anlaşamadığı burçlardır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.