Günlük burç yorumları 12 Ekim: Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Balık burçları dikkat! Aşk, Para, Para, Para, Kariyer...

Günlük burç yorumları 12 Ekim: Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Balık burçları dikkat! Aşk, Para, Para, Para, Kariyer...

12 Ekim Günlük Burç Yorumları: ! Akrep, Yay, Kova, Boğa, Koç ikizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, burçları.. Ay Oğlak Burcu seyrinde. Ay bu burçta rahat değildir. Duyguların tarafında olan Ay, Oğlak burcunun (yönetici gezegeni Satürn) ciddi, disiplinli doğasında kendini rahat hissedemez. 2,5 gün kimseden sevgi dolu sözler, hayran hayran bakışlar beklemeyin. Oğlağın doğasına bürüneceğiz.

Herkese Merhaba,

Ay Oğlak Burcu seyrinde. Ay bu burçta rahat değildir. Duyguların tarafında olan Ay, Oğlak burcunun (yönetici gezegeni Satürn) ciddi, disiplinli doğasında kendini rahat hissedemez. 2,5 gün kimseden sevgi dolu sözler, hayran hayran bakışlar  beklemeyin. Oğlağın doğasına bürüneceğiz. Daha çalışkan, iş odaklı, disiplinli, planlı programlıyız. Maddi manevi güvencede hissetmek isteyebiliriz kendimizi. Mal mülk gayrimenkul yatırımları için uygun zamanlar...

Ne diyelim artık Sevgili
Mevsimin suçu yok,
Yokluğun soğuk...

Koç Burcu

Koç Burcu: Bekleyişte oldukları bir durumla alakalı sevinç yaşıyor koçlar. Beklenen bir para yardımı gelebilir, bu para beklediklerinin üstünde de olabilir. Kutlama var. İlişkilerde yine çok olumlu gelişmeler var. İlişkisi olanlar partnerden maddi değeri yüksek bir hediye alabilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu: Parasal konularda kararlı hırslı şekilde girişim yapabilirler. Maddi güzel haberler var. Başlatmayı düşündükleri iş, proje uzun süreli maddi kazanç sağlayabilir. Maneviyatı yüksek birinden haber alabilirler. Yeni iş ve ikili ilişkiler yolda.

İkizler Burcu

İkizler Burcu: Gündemlerinde kadınlar var. Kadınlardan gelene destekler olabilir. Onlardan gelen tavsiyelere kulak versinler. Yeni bir iş haberi alabilirler. Sonuç bekledikleri bir durumla ilgili net bir cevap gelebilir. Sanatla uğraşanlar harika bir eser ortaya çıkarabilir. Beğenilip takdir görecekler.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu: Bir kadın ile ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirler. Kafaları çok karışabilir. Gerçekle hayal arasında tutarsızlıklar yaşayabilirler. Kimileri mevcut işini bırakabilir. Kimileri ilişkisini bitirme kararı alabilir. Yer değişikliği gözüküyor. Hayatlarından birilerini tamamen çıkarabilirler. Yeni bir ilişkiye başlamak için ise doğru bir zaman değil.

13 Ekim Günlün Burç Yorumları! Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Akrep ve Aslan burçları, Para, Aşk ve İhanet, Kariyer

Aslan Burcu

Aslan Burcu: Şans kısmet yine kapılarında. Çok sağlam dürüst bir kişi hayatlarına girebilir. Parasal konularda güzel gelişmeler var. Maddi geliri yüksek bir işe başlayabilirler. Bazı aslanlar artık evlenme vakti diyebilir. Uyumlu ilişkiler, olumlu başlangıçlar gündemlerinde.

Başak Burcu

Başak Burcu: Hayal kırıklığı kafa karışıklığı yaşayabilirler. Arkalarından çevrilen işleri öğrenebilirler. Kendilerine karşı samimi, dürüst olunmayan durumlarla yüzleşebilirler. Yine otorite ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde karışık biraz. Yeni bir başlangıç için biraz beklemeleri daha iyi olur.

Terazi Burcu

Terazi Burcu: Duygusal bir ilişkiye başlayabilirler. Umudu kestikleri bir konuyla alakalı sevinçli bir haber alabilirler ve yüzleri gülebilir. Eşle yada kardeşlerle sorun yaşayanlar çözüme ulaşabilir. Sağlık sorunu olan teraziler güzel haberler alabilir, iyileşme vakti. Her şey kontrole giriyor akışta kalın.

Akrep Burcu

Akrep Burcu: Biraz hüzün biraz kederli akrepler. Yorgunluk bıtkınlık yaşıyor olabilirler. Otorite baskısı altında kalabilirler. Eskiyi çocukluk günlerini özlüyorlar yada eski bir sevgiliyi. Geçmişte kalan bir aşk yeniden canlanabilir haber gelebilir. Yine hediye alıp hediye verebilirler. 

Yay Burcu

Yay Burcu: Büyük bir savaş verdikleri mücadele ettikleri çok uğraştıkları bir konuyla ilgili artık kazanmaya başlayabilirler. Maddi manevi bütünleme tamamlanma var. Emeklerinin karşılığını fazlasıyla alabilirler. Yolun sonu zafer olabilir. İşte bu kadar diyebilirler.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu: Bir süredir beklemede kalan parasal konularla ilgili adil bir sonuçlanma olabilir. Beklenen para gelebilir, beklenen dava bitebilir. İlişkilerde ciddi adımlar atabilirler. Evlilik kararı alabilir bazıları. Adil bir ilişki, ortaklık başlayabilir. Kadınlardan destek var.

Kova Burcu

♒ Kova Burcu: Aslında hazır olan ama başlatamadıkları bir proje, iş, ilişki, konu her neyse tam zamanı. Sonuçları büyük kazanç sağlar. Bolluğun ve bereketin başladığı bir dönem. Çok keyifli haberler alabilirler. Sorunlu ilişki yaşayanlar küs olanlar barışabilir bir araya gelebilirler. Bazılarına yüzük geliyor.

Balık Burcu

Balık Burcu: Motivasyonları yükseliyor. Parasal durumlarla ilgili çok iyi bir gelişme yaşanabilir. Terfi alabilirler. Çok sadık biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Aile içi bir sevinç yaşanabilir kutlama yapabilirler. Evlilik kararı alanlar olabilir.

Sevgiler

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.