Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

28 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları.. Ayrıca Ay Aslan burcunda saç kesimi için uygun zamandır. Özellikle seyrek saçlara sahipseniz ay aslan burcunda kesilen saçlar gür çıkar ve çabuk uzar.

Herkese Merhaba,

Ay yengeç burcunda güne başlıyoruz, öğlen saat 12:04 Ay Aslan burcuna geçiyor. Girişken, cömert, neşeli olabiliriz. Herkes biraz sahne de olmak,  alkışlanmak, ilgi odağı  olmak, dikkatleri üzerine çekmek isteyebilir. Egonuzun tuzağına düşmemenizi öneririm. Kendini beğenmişlik, gösterişe merak ve lükse düşkünlük artabilir.

Ayrıca Ay Aslan burcunda saç kesimi için uygun zamandır. Özellikle seyrek saçlara sahipseniz ay aslan burcunda kesilen saçlar gür çıkar ve çabuk uzar. 

Ay Aslan da herkesin hoşuna gider sanırım bu sözleri duymak...

"Burnumun diki
Seviyorum seni aslanım
Sen nereye ben oraya..."

28 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Duygusal yoğunluk yaşıyor koçlar. Bu duygusallık ikili ilişkilerde tek taraflı olabilir. Yeni kişilerle tanışabilirler. Yeni bir sözleşme anlaşma işleri gündeme gelebilir. Eski iş yerlerinden cazip bir teklif alabilirler. Bazıları kulüp, dernek toplantısına katılabilir. Eski sevgili karşılarına çıkıyor koçların.

28 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Yeni gündem olan bir mücadelenin kalabilirler. Nankörlük görebilir boğalar. Maddi manevi konularla sarsılabilirler ve bir çöküş yaşanabilir. Benim dediğim olur diyen bir kadın son anda yol gösterebilir onlara. Gün geneli ikili güç savaşları hakim. Ayrıca sırtından vurulabilir ve bir ihaneti öğrenebilirler.

28 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: İçsel sıkıntı huzursuzluk yaşıyor olabilirler. Bazı ayrılıklar kaçınılmaz olabilir. Yalnız kalmaya ihtiyaçları var. Yorgunluk bıtkınlık içindeler. Fakat geçici bir durum. İnanç ve tam teslimiyet sayesinde enerjilerini farklı bir alana aktarabilirler ve yeni bir keşfe çıkabilirler. Sağlık olarak bazıları kalp doktoruna gitmek isteyebilir.

28 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: İlahi bir destek geliyor. Kaybetmek üzere oldukları maddi manevi durumlarla ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Kendilerini yıpratan olaylar çözüme ulaşabilir. Müjdeli bir haber var ve bu haber parasal konularla ilgili. Emek ve çabalarının karşılığı gelebilir. Umudu kestikleri bir şeyle ilgili sevinç yaşayacak yengeçler.

28 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Düze çıktım dedikleri bir mevzu yine kendilerinden alt ve yakın çevre engeline takılabilir. Aynı konular tekrar gündeme geliyor. İçine kapanabilir bazı aslanlar. Sunulan her şeyi de ellerinin tersiyle itebilirler. Gelen bir şansı yine bu kişiler sebebiyle kaçırabilirler. Kendini beğenmişlik egosundan uzak durmalı aslanlar.

28 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Güne umutlu başlayabilir yaylar. Rahatlamış içsel temizlik yaşamış duygusunu yaşıyorlar. Rüyalarında şifalanmış olabilir bazıları. Resmi bir kurumdan beklenen haber olumlu olabilir. Sağlam ilişkilere adım atabilirler. Kaçırılmış bir şans fırsat ikinci kez ayaklarına gelebilir. Makam sahibi birinden destek var.

28 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Parasal konularla ilgili eş ya da babayla tartışma yaşayabilirler. Otoritenin ben bilirim tavrıyla baskı altında kalabilirler. Engelleyici kurallar yine eş baba patrondan gelebilir. Yakın çevreyle ilgili durumlar yine aynı olabilir. Beklenen para yardım destek her neyse yine otoritenin engeline takılabilir.

28 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: Yön değiştirmek isteyen teraziler gidecekleri tarafı seçiyor artık. Kadersel bir döngünün içindeler. İş değişikliği veya istifa, tayin konuları gündeme gelebilir. Bir duruma kişi veya mekana yada bir şehre veda edebilir teraziler. Deniz yolu veya hava yolu yolculuğu yapabilir bazıları. Yolları aydınlık.

28 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Maddi konularda İkilemde kalan belirsizlik yaşayan akrepler kalıcı bir sonuç yasayabilirler. İkilemler çelişkiler ortadan kalkabilir. Bu konularla ilgili yine sevinç yaşayabilirler ve bir kutlama dahi yapabilirler. Mal mülk konularıyla ilgili yine bazılarının yüzleri gülüyor. İlişkisi olmayan akreplere sadık dürüst bir partner gelebilir. Ev toprak gayrimenkul yatırımı düşünenler içinde olumlu enerjiler var.

28 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Endişe duydukları bir durumla ilgili enerjilerini yükselticek bir haber alabilirler. Bilinçaltında yaşadıkları kaygı korku tüm olumsuz duygu ve düşüncelerinden kurtulabilirler. Anneyle veya eşle yaşanan sorunlarda ferahlıyorlar. Haneyi ilgilendiren sevinçli haberler var. Ev alım satım işleri olanlar için sorunsuz ilerleyebilir her şey. Uzaktan bir misafir var boğalara. Aile içi huzuru buluyorlar.

28 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Sürpriz bir haber alabilirler. Rakiplerini geride bırakıyor kovalar ama yine de düşmanı hafife almasınlar. Büyük bir uyanış yaşayabilirler ve bununla birlikte radikal kararlar alabilirler. Bazı kişileri hayatlarından tamamen çıkarabilirler. Bazıları hayatının kadını-erkeğiyle  karşılaşabilir.

28 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: İkili ilişkilerde duygusal durumlar ön planda olabilir. Manevi destek görebilirler. Beklenen bir haber müjdeyle gelebilir. İş kariyer alanında yükseliş yaşıyor bazıları. Ev aile içi yine mutluluk var. Bazı balıklar evlilik kararı alabilir veya teklif gelebilir. Aşk evliliği var balıklara 

Astroloji ✨Tarot ✨Numeroloji ✨ Doğum Haritası Analizi ve Tarot Danışmanlığı ✨ için sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiler....

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.