Blu TV'den bir bomba daha..! Ercüment Çözer'in Saygı dizisi yayın tarihini açıkladı. Yeni dizideki sürpriz karakter herkesi heyecanlandırdı!

Blu TV'den bir bomba daha..! Ercüment Çözer'in Saygı dizisi yayın tarihini açıkladı. Yeni dizideki sürpriz karakter herkesi heyecanlandırdı!

BluTv platformundaki birçok diziye yeni bir dizi daha ekleniyor. Nejat İşler'in rol alacağı ve izleyicinin çok merak ettiği Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı yeni bölümlerinin yayını için geri sayımı başlattı. Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı çok yakın bir zamanda izleyicisi ile buluşacak.

BluTv çok uzun bir süredir tanıtımlarını yaptığı dizinin yayın tarihini açıkladı. Merakla beklenen ve heyecan yaratan Saygı dizisi yeni afişini, tanıtımını ve fragmanlarını yayınladı. BluTv izleyicileri yeni dizi için gün saymaya başladı. İnter yapımcılığın imzası olan Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı dizisi çok yakında izleyicisi ile buluşmayı bekliyor.

Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı çok yakında yayınlanmaya başlayacak!

Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı yayın tarihi ile herkesi heyecanlandırdı. Saygı dizisi 27 Ekim tarihinde yayın hayatına başlayacak. Ünlü oyuncu Nejat İşler’in boy göstereceği Saygı dizisinde birçok sahne izleyicinin dikkatini çekiyor. Birçok başarılı projede yer almış ünlü isimlerin bir araya geldiği muhteşem bir başyapıt olacak.

BluTv platformuna yeni bir dizi içeriği geliyor!

Tüm izleyiciler tarafından çok beğenilmiş olan ve bir döneme damga vurmuş Behzat Ç. dizisinin spin-off dizisi olacak Saygı, yeni fragmanı yayınladı. Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı dizisinde, Behzat Ç. dizisindeki kötü karakteri Ercüment Çözer başrolde olacak. Saygı dizisi 27 Ekim tarihinden itibaren yayınlanmaya devam edecek. Behzat Ç. dizisinin Ercüment Çözer’ine odaklanan dizi herkes tarafından yoğun ilgi görmeye hazırlanıyor.

Saygı dizisi oyunculukları ile dikkat çekiyor!

Bir Ercüment Çözer Dizisi Saygı dizisinde Miray Daner, Rojda Demirer, Erkan Can, Tansu Biçer, Nejat İşler ve Boran Kuzum olacak. Üç efsane ismin bir arada olduğu diziden yeni tanıtımlar geldi. Saygı dizisinin konusu toplumdaki yozlaşma ve karmaşanın çözümü olarak kendi yöntemlerini kullanan bir adamın etrafında dönen olaylardır. Nejat İşler’in rol aldığı Ercüment Çözer karakteri ilk kez İstanbul’a gelecek ve İstanbul’da başından geçen olaylar anlatılacaktır.

Nejat İşler kimdir?

Nejat İşler, 1972 yılında hayata gözlerini açtı. Okul zamanında derslerinden kaçmak için tiyatro koluna kaydoldu. Başarılı ve yetenekli olan ünlü isim şimdilerde adından çok kez söz ettiriyor. 48 yaşındaki ünlü oyuncu birçok projede başarılı olmuştur. Özellikle Kaybedenler Kulübü filmi ile öne çıkan İşler, şimdilerde yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.