Kardeşlerim dizisinden Gönül Dağı'na rest! Reyting savaşı iyice kızıştı!

Kardeşlerim dizisinden Gönül Dağı'na rest! Reyting savaşı iyice kızıştı!

Kardeşlerim ile Gönül Dağı arasındaki reyting savaşı devam ediyor. Her hafta aralarındaki büyük mücadele reyting tablolarına da yansıdı. Hangi dizi daha çok izleniyor. İşte detaylar..

Kardeşlerim ile Gönül Dağı dizilerinin rekabeti iyice kızışıyor. Ekranlarda boy gösteren ve Cumartesi akşamlarının efsane dizileri reyting savaşı veriyor. TRT 1 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Gönül Dağı, Kardeşlerim dizisiyle uzun süredir mücadele halinde. Dün akşamda yayınlanan reyting tablosu bunun bir göstergesiydi. Reyting savaşı ve mücadelesi iki dizi için müthiş kapışmalı bir şekilde geçiyor. 

Sezon başlangıcına çok iyi derecede başlayan ve reytinglerde üst sıraya yerleşen Gönül Dağı yüksek izlenmelere sahipti. Ta ki Kardeşlerim dizisi ekranlara gelene kadar. Gönül Dağı dizisinin Cumartesi günü hakimiyetini Kardeşlerim dizisi elinden aldı. Hakimiyeti ele geçiren Kardeşlerim dizisini Gönül Dağı takip ediyor. 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim ilk çıktığı günden bu yana yüksek izlenmelere sahipti. Bu yüksek izlenmelerle ilerlemeye devam eden Kardeşlerim 10. Bölümüyle dün akşam ekranlardaki yerini aldı. En büyük rakibi Gönül Dağı dizisini reyting sıralamalarında geçerek üstünlük mücadelesini bu hafta kazandı. Tüm kategorilerde ön sıralarda yer alan Kardeşlerim için iyi bir sezon süreci devam ediyor. Gönül Dağı geçen hafta AB ve ABCI reyting gruplarında birinci sıralarda yer almıştı. 

Kardeşlerim dizisi AB reyting grubunda 3. sırada yer alıyor. Diğer bir reyting grubu ABCI’de ise 2. sıradaki yerini bu hafta için korudu. Aralarındaki mücadele sert bir şekilde sürerken en ufak bir hata dizilerin gidişatını etkileyebilir. Bu yüzden hem hikaye hem de izlenmeler konusunda çok dikkatli olmaları gerekiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.