Kuruluş Osman Dizisi'ne İki Sürpriz İsim Katıldı!

Kuruluş Osman Dizisi'ne İki Sürpriz İsim Katıldı!

Kuruluş Osman Dizisi'ne İki Sürpriz İsim Katıldı! Kuruluş Osman Dizisi'ne kimler katıldı? Kuruluş Osman'a hangi karakterler geldi?

ATV ekranlarının sevilen ve vazgeçilemeyen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, reyting üstüne reyting rekoru kırıyor. İzleyicisinin ve kemik kitlesinin yüksek seviyelerde olması ve hikayenin tarihimize yaslanması nedeniyle çok izleniyor. Meraklı izleyiciler olarak hem olay örgüsü hem de yeni katılan karakterleri dört gözle bekliyoruz.

Kuruluş Osman dizisine iki ünlü oyuncu daha katıldı. Merakla beklenen o iki ünlü oyuncu sonunda diziye katılım gösterdi. Sonraki bölümlerde hayat verecek olan karakterler şimdiden belli oldu. Kuruluş Osman dizinin 48. bölümünde yeni iki karakter daha görünecek. Olay örgüsü ve hikaye çok farklı bir biçimde şekil değiştirecek gibi görünüyor.

Teoman Kumbaracıbaşı ve Uğur Biçer'in katılacağı Kuruluş Osman dizisi, çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak. İki ünlü oyuncu çarşamba günü 48. bölümüyle birlikte izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bakalım nasıl bir performans sergilemişler. Hep birlikte göreceğiz.

Kuruluş Osman Dizisi'ne İki Sürpriz İsim Katıldı!

kurulusosman-47bolumaa-750x375-c.jpg

Muhteşem prodüksüyonu ve görkemli yapısıyla dizi izleyenleri hayrete düşürmeye devam ediyor. 2. sezonuyla birlikte reyting rekorları kırmaya devam eden Kuruluş Osman dizsinin ilk dizisi TRT 1 ekranlarındaydı. Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı nitelliğinde olan Kuruluş Osman ise ATV ekranlarında boy gösteriyor.

teomankumbaracibasi-kurulusosman.jpg

Kuruluş Osman dizisi, setine yaptığı takviyelerle birlikte seyir zevkini daha da arttırıyor. Ünlü ve yetenekli oyuncularına bünyesine katan dizi daha da çekici hale geliyor. 48. bölümüyle ekranlara gelecek olan Kuruluş Osman dizisi Teoman Kumbaracıbaşı'nın oynadığı moğol komutanı olan Kara Şaman Togay'a hayat verecek.

ugurbicer-kurulusosman.jpg

Diğer bir ekibe katılan oyuncu ise Uğur Biçer. Böke karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu yine moğolların safında yer alacak.

Kuruluş Osman dizisi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. 48. bölümüyle birlikte atv ekranlarında boy gösterecek.

İlginizi çekebilir.....

Benim Adım Melek Dizisi'nde Bir Ayrılık Daha!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.