Masumlar Apartmanı 46. Bölüm Full İzle – TRT'nin sevilen dizisinde son bölümde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 46. Bölüm Full İzle – TRT'nin sevilen dizisinde son bölümde neler olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, yeni bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Dizide son yaşananlar ardından bu akşam yayınlanacak yeni bölüm heyecanla bekleniyor.

Dizi izleyicilerini Salı akşamları TRT 1 ekranları başına çeken Masumlar Apartmanı dizisi, izleyicilerin heyecanlarını katlamaya devam ediyor. Dizinin ekranlara gelen son bölümü ardından bu akşam neler yaşanacağı şimdiden araştırılıyor. İşte Masumlar Apartmanı 46. Bölüme dair merak edilen tüm detaylar…

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

İzleyicileri TRT 1 ekranları başına kilitleyen Masumlar Apartmanı son bölümüyle soluksuz bir seyir keyfi yaşatmıştı. Dizinin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümüne Gülben’in psikoloğa başvurması damgasını vurmuştu. Gülben, hem ablasını affedebilmek hem de Esat’ı arayabilmek adına Doktor Hanım’ın yanına gitmişti.

Masumlar Apartmanı son bölümde Gülben, psikoloğa gitmekten ciddi anlamda çekinmişti. Zar zor kliniğe girmesinin ardından oturacağı yeri dezenfekte etmişti. Sonrasında ise Doktor Hanım’a; ablasının Naci ile evlenmesini kendisinin engellediğini söylemişti. Ancak işin görünen kısmı bu duruma Han’ın engel olmasıyla Gülben, Doktor Hanım’a ablasının bu durumu duyması halinde kendisini affetmeyeceğini söylemişti.

Masumlar Apartmanı 46. Bölümde Neler Olacak?

Ekranlara gelen her yeni bölümüyle izleyicilerin heyecanını artıran Masumlar Apartmanı, bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Naci ile Safiye’yi düştüğü karanlıktan çıkaramayacak. Tomris’ten gelen haber, Naci’yi çıkmaza sürükleyecek.

Han, Rüya’yı üvey babasından korumak adına kendi yöntemlerini kullanacak. Şennur ise Safiye’nin krizlerini görmesi ardından Esat’a resti çekecek. Gülben ve Safiye’nin araları düzelmeye başlayacak. Gülben, Doktor Hanım’a şok bir itirafta bulunacak. Ablasının Naci ile evlenmesine engel olan kişinin aslında kendisi olduğunu söyleyecek.

Masumlar Apartmanı 46. Bölüm Ne Zaman?

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, 46. bölümüyle heyecanla bekleniyor. Masumlar Apartmanı dizisi 46. Bölümüyle bu akşam (9 Kasım 2021) saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında dizi severler ile buluşacak.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.