Netflix orijinal içeriği olan Grand Army dizisinin fragmanı yayınlandı. Dizi bugün yayınlanmaya başladı!

Netflix orijinal içeriği olan Grand Army dizisinin fragmanı yayınlandı. Dizi bugün yayınlanmaya başladı!

Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Grand Army dizisinin fragmanı yayınlandı. Grand Army dizisi bugün yayınlanmaya başlayacak!

Netflix her zaman yeni içerik üreten ve izlemeyi sevenler için kesintisiz bir platform yaratan bir firmadır. Netflix yeni içerikleri sürekli kendini yenilemektedir. Netflix ekranlarına yeni bir gençlik dizisi geliyor. Yeni dizinin yayınlanma tarihi belli oldu. Grand Army dizisinin ilk olarak tanıtımı daha sonra ise fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanını izleyen diziseverler yeni dizinin başlaması için saatler saymaya başladı. Yeni dizinin yayın tarihi 16 Ekim yani bugün olarak belirlendi. Yeni dizi izleyicisi ile yavaş yavaş buluşuyor.

Grand Army yayın tarihi belli oldu!

Grand Army, gençlik draması olan yeni dizi içeriğidir. Netflix ekranlarında yer alacak olan gençlik dizisi çalışmalarına devam ediyor. Grand Army dizisinin 16 Ekim tarihinde yayınlanacağı açıklandı. Dizinin her sezonunda 10 bölüm olacak ve henüz sadece ilk sezonun onayını aldı. İlk sezon geri dönüşlerine ve izlenmelerine bakılarak yeni sezon onayının alınıp alınmayacağı konuşulacak.

Grand Army dizisi ne anlatıyor?

Joey, bir gün üç yakın arkadaşı tarafından tacize uğrar. New York’ta geçen bu hikaye büyük bir gençlik drama dizisi olacak. Brookly’de geçecek olan mekanlar izleyiciyi çok heyecanlandıracak. Joey’in başına gelenler ve sonrasında yaşananlar büyük tepki oluşturacak. Netflix’te yayınlanacak olan yeni dizinin büyük farkındalık yaratması bekleniyor. Grand Army dizisi bugün ilk 10 bölümünü izleyici ile buluşturacak. Dizinin geri dönüşleri merak ediliyor.

Grand Army dizisinin kadrosunda hangi isimler var?

 

Bir lisede geçecek olan hikayede birçok isim yer alıyor. Netflix’in sevilen dizileri arasında yer alacağı düşünülen Grand Army dizisinde genç oyuncular olacak. Henüz kariyerinin başında olan birçok genç oyuncu, bu dizi ile kendilerini gösterme fırsatı yakaladılar.

  • Odessa A’zion

  • Maliq Johnson

  • Amalia Yoo

  • Amir Bageria

  • Odley Jean

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.