Teşkilat dizisinde kriz yaşanıyor! Kötü haberler peş peşe geldi! Setteki çalışmalara apar topar ara verildi! Neler oluyor?

Teşkilat dizisinde kriz yaşanıyor! Kötü haberler peş peşe geldi! Setteki çalışmalara apar topar ara verildi! Neler oluyor?

Teşkilat dizisinden de kötü haberler geliyor. Set ekibi çalışmalara ara verdi. Yaşanan kürsel salgın nedeniyle birçok oyuncu etkilendi. Oyuncular karantinaya alındı. Teşkilat dizisi yeni bölüm gelecek mi? Neler oluyor? Tüm detaylar haberimizde.

TRT 1 ekranlarının ilk çıktığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat için kötü haber geldi. Küresel koronavirüs salgını sebebiyle diğer yapımlar gibi Teşkilat’da etkilendi. Ertelenme kararları alındı. Milli istihbarat temalı yapım kötü haberler ile sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bu haberler üzerine birçok destek mesajı alan yapım bir süreliğine ertelenebilir.  Sette yaşanan virüs krizi nedeniyle ekip çalışmalara ara verdi. 

Teşkilat dizisinde virüs krizi! 

Ekranların sevilen ve çok izlenen dizisi için kötü haberler peş peşe geliyor. Sağlam gidişatın üstüne ertelenme haberleri izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Herkes yeni bölümü beklerken bu haber üzerine hayranlar yıkıldı. Reyting rekortmeni dizi koronavirüs paniği yaşıyor. 

Deniz Baysal’dan kötü haber! 

den.png

Ünlü oyuncu Deniz Baysal’ın virüse yakalandığı iddiaları geçtiğimiz günlerde gündemdeydi. Bu haberler üzerine takipçilerine haber vermek üzere sosyal medya platformu Twitter’dan bir gönderi paylaştı. Ortaya çıkan iddiaların doğru olduğu bizzat kendi elleriyle uygulamada paylaştı.  

Deniz Baysal’ın virüse yakalanması sonrasında sette bir diğer oyuncu daha virüse yakalandığını açıkladı. Gelen haberler üzerine set ekibi virüs dalgasıyla kırılırken Nihat Altınkaya’da bu durumdan nasibini aldı. Bu süreçte herkesin dikkat etmesi ve mesafeli olmasını dile getirdi. 

Teşkilat dizisi 25 Nisan 2021 Pazar akşamı ekranlara gelecek mi? 

Ortaya çıkan haberler üzerine ve meydana gelen gelişmeler ışığında herhangi bir resmi açıklama olmamasına rağmen yeni bölümün ertelenme konusunda birçok iddia öne sürülüyor. Ancak yapılan tahminlere göre virüs süreci atlatılana kadar bu hafta yeni bölüm ekranlara gelmeyebilir. 

İlginizi çekebilir 

Nihat Hatipoğlu resmen çileden çıktı! Gelen soru karşısında sinirlerine hakim olamadı! Kelimeler boğazına düğümlendi! Canlı yayında şoke eden o soru...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.