Yarından İtibaren Sokağa Çıkma Yasağı Başlıyor..!

Yarından İtibaren Sokağa Çıkma Yasağı Başlıyor..!

Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 15 ilde, 2 Ocak'tan itibaren 18.00-06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Fransa'da korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 15 ilde, 2 Ocak'tan itibaren 18.00-06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Fransa'da korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında yeni kısıtlamalar getirildi. Fransa Hükümet Sözcüsü Gabriel Attal, 2 Ocak'tan itibaren saat 18.00 ile 06.00 arası Covid-19 salgınının yoğun olduğu 15 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacağını açıkladı. Yeni kısıtlamaların uygulanacağı ilçeler ise; Hautes-Alpes, Alpes-Maritimes, Ardennes, Doubs, Jura, Marne, Haute-Marne, Meurthe-et-Moselle, Meuse, Haute-Saône, Vosges, Territoire-de-Belfort, Moselle, Nivre ve Saône-et-Loire olarak belirlendi.

Öte yandan ülke genelinde saat 20.00 ile 06.00 arası sokağa çıkma yasağı ise devam ediyor. Fransa hükümetinin ise 7 Ocak'ta durum değerlendirmesi yapacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.