Asics: Her Adımda Konfor Sizinle

Asics: Her Adımda Konfor Sizinle

Fiziksel aktivitelerde size daima rahatlık sağlayan bir ayakkabı arıyorsanız Asics ayakkabı modellerinden yana tercih yapabilirsiniz.

Fiziksel aktivitelerde size daima rahatlık sağlayan bir ayakkabı arıyorsanız Asics ayakkabı modellerinden yana tercih yapabilirsiniz. Asics, gerek günlük hayatta gerekse sportif faaliyetlerde sağladığı konfor ile sizi destekler. Sizi her alanda desteklediği gibi, harekete son derece uygun şekilde tasarlanmış ayakkabıları ile daha sağlam adımlar atmanızı sağlar. tarafından tasarlanan ayakkabılar özellikle de ayaklarınızı kavraması, sizinle harekete geçmesi ve esneklik sunması ile ön plana çıkar. Uzun süreli kullanım için ise her model farklı arazi şartlarına dayanıklılık sağlayacak şekilde tasarlanır. Çok amaçlı kullanabileceğiniz Asics kadın ve erkek ayakkabı modelleri vücut ağırlığını taban üzerinde eşit şekilde dağıtmasıyla birlikte maksimum konfor sağlayarak vazgeçilmeziniz olabilir.

Her Alanda Rahatlık Sağlayan Asics Ayakkabı Modelleri

Beyaz yeşil, pembe, siyah ve gri gibi çeşitli renklerle tasarlanan çeşitler kullanım alanına göre farklı modellerle sunulur. Ayrıca egzersiz hareketlerinin daha konforlu şekilde gerçekleştirilmesi ve aktivite esnasında rahat hissedilmesi için Asics, tüm ayakkabı modellerini gelişmiş teknoloji ile tasarlar. Asics voleybol ayakkabısı salon sporları için tercih edilen modeller arasında ön plana çıkar. Günlük kullanım için de tercih edilen model, hafifliği ve rahatlığı ile yokmuş hissi verir. Anlık hareketlerde dahi kolaylıkla esneyen model hareket özgürlüğünüzü herhangi bir şekilde kısıtlamaz.

Kullanıcılara sportif görünüm sunan ve farklı teknolojilerle ürünlerini tasarlayan Asics, diğer yandan koşu ayakkabısı modelleriyle dikkat çeker. Temponuza her şekilde uyum sağlayan Asics koşu ayakkabıları dış mekan aktiviteleri için oldukça idealdir. Harekete başlamanızla birlikte yüksek stabilite özelliği ile ayak bileklerinizi destekler. Topuktan parmak ucuna doğru ağırlığı orantılı şekilde dağıtan bu ayakkabı modelleri oluşan baskıyı minimuma indirir. Hem dış hem de üst taban arasında oluşan baskıyı azaltan koşu ayakkabıları yumuşak malzemesi sayesinde ise ayaklarınızı rahatsız etmez. Ayaklarınızı saran ve esnekliği ile sizi destekleyen modeller kolay kombinlenebilmesiyle göz alıcı bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

Asics Ayakkabı Teknolojisi

Asics, tasarladığı ayakkabıları gelişen teknolojiden destek alarak daha donanımlı hale getirir. Bu sayede Asics erkek ayakkabı ve kadın modelleri hareketlere daha hızlı şekilde adapte olarak size gün boyu rahatlığı ile eşlik eder. Markanın ayakkabılarında uyguladığı teknolojik özellikler şu şekilde listelenebilir:

  • Jel yastıklama teknolojisi ile desteklenen ayakkabı modelleri kazandığı stabilite özelliği ile hareket esnasında denge sağlar. Sert hareketlerde dahi zeminden gelen şok etkisinin azalmasını sağlar.
  • Zorlu arazilerde dahi rahatlık sağlayacak şekilde patika teknolojisi ile güçlendirilen ayakkabılar adımları daha güvenli hale getirir. Bu şekilde ayakları kavrayarak daha kolay adapte olur ve hareket döngüsüne uyum sağlar.
  • AmpliFoam, FlyteFoam Propel, Eva Rta ve FlyteFoam malzemelerinin kullanıldığı orta taban teknolojisi ile ayrıca desteklenen modeller adımlarda tamponlama yapmakla beraber kusursuz destek sunar.
  • Özel taban formları ile enerji dönüşlerini eşit şekilde sağlayan modeller, sıçrama ve itiş gücüyle de dikkat çeker. Bu sayede hareket sırasında kuvvet verir.
  • Hafifliğinden hiçbir şekilde ödün vermeyen bu ayakkabılar nötr pronasyon yaparak iç basma ve dış basma sırasında hem güvenli hem de dengeli adımlar sunar.

Asics Ayakkabı İle Hareket Özgürlüğünüzden Ödün Vermeyin!

Her döneme damga vuran Asics ayakkabılar trend parçalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kullandığı teknoloji ile adımları daha da güçlendiren Asics, hareket sırasında özgüveninden ödün vermek istemeyenlerin aradığı desteği sunar. Kalitesi ve yenilikçi anlayışı ile kullanıcılardan tam not alan marka, kullanıcılarının taleplerine karşılık verecek şekilde geniş ürün yelpazesine sahiptir. Sizde aktiviteleriniz sırasında ihtiyaç duyduğunuz rahatlığa kavuşmak için Asics kadın ayakkabı ve erkek ayakkabı modellerini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Siyah, beyaz, gri, yeşil ya da zevkinize hitap eden renkteki ayakkabıya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hızı, hafifliği, güvenilirliği ve esnekliği bir arada toplayan ayakkabı modelleri için Sportive üzerinden ürünleri inceleyebilir ve sizin için en uygun modeli sipariş verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.