Başkan Keleş: Bizim adayımızı merak etme, hesap ver

Başkan Keleş: Bizim adayımızı merak etme, hesap ver

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AKP Sakarya İl Başkanı Yunus Tever'in, Millet İttifakı'nın adayı üzerinden yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Adayımızı merak edeceğine beceremediğiniz işler için hesap ver" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AKP Sakarya İl Başkanı Yunus Tever'in, Millet İttifakı'nın adayı üzerinden yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Adayımızı merak edeceğine beceremediğiniz işler için hesap ver" dedi.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, AKP Sakarya İl Başkanı Yunus Tever'in Millet İttifakı'nın aday belirleme süreciyle ilgili sözlerine cevap verdi. Başkan Keleş, "20 yıldır insanları açlığa, yoksulluğa, sefalete mahkum edenlerin İl Başkanı Yunus Tever, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Millet İttifakı'nın adayının açıklama süreciyle ilgili yaptığı açıklamalara yine haddini aşan sözler sarf etmiş. Seçimi kaybedeceğini bilenler sabırsızlıkla kime kaybedeceğini merakla bekliyor. Millet İttifakı'nın liderlerinin aday belirlemede akıllı bir siyaset yürütmesi bunların korkmasına neden oluyor. Çünkü milletin önüne çıkacak yüzleri olmayanlar Millet İttifakı'ndan ve adayından korkuyorlar. Millet İttifakı'nın adayı kim olursa olsun 14 Mayıs'ta ülkemizin yeni Cumhurbaşkanı olacaktır. Bu yüzden AKP Sakarya İl Başkanı bu konuları fazla düşünmesin" dedi.

ÜZERİNE VAZİFE OLMAYAN İŞLERİ BIRAK

AKP İl Başkanı Yunus Tever'in ilk önce Sakarya halkına hesap vermesi gerektiğini söyleyen Başkan Keleş, "Millet İttifakı'nın ülkemizin yeni Cumhurbaşkanının kim olacağını düşüneceğine Tever, her geçen gün küçülmek durumunda kalan Sakarya'ya yapmadığı ve beceremediği işler için hesap versin. Siz milleti aptal mı sanıyorsunuz? Millet yaptıklarınızı unutacak mı? Sandığa gidince yaşattığınız bu kadar olumsuzluğu bu millet görmezden mi gelecek? Hem sana ne bizim adayımızdan sen ilk önce önüne bak. 2010 yılından itibaren bitirilemeyen Adapazarı-Karasu demiyoryolunun akıbeti ve Sayıştay raporuyla ilgili hesap ver. 2016 yılından yıkımı gerçekleştirilen Ahmet Faik Abasıyanık Kültür Merkezi sitesi 2018 yılından bitecekti şuanda yerinde yeller esiyor ve çöplük olmuş durumunda sen üzerine vazife olmayan işleri bırak kendi işini yap." diye konuştu.

ADAYI FAZLA MERAK ETME UYKUN KAÇAR

Sakarya halkına yıllardır hizmet yerine zulüm edenlerin tek derdinin Millet İttifakı'nın adayı olduğunu aktaran Keleş, "Sayın Tever sen Karasu'da kişiye özel imar yapanlara, halkın mera arazilerinin peşkeş çekilmelerine ses çıkar. Sen vatandaşın yeşil alan olarak kullanması gereken Serdivan AVM bahçesinin araba çöplüğünden temizlenmesine ve akabinde halkın hizmetine açılmasını sağla. Sen Serdivan AVM'nin bitişiğinden yeşil alanı oradan okullar üzerine aktarılmasına engel ol. Sen Karasu'da 2 bin 200 dönüm BMC'ye verilen arazinin başkalarına verilmek üzere devril edilmesine ses çıkar. Sen 23 yıldır Sakarya'da yapılmayan ve 'beceremedik' dediğin kentsel dönüşüm ile ilgili az bir şey çaba sarf et. Boş laflar seni bir yere taşımaz Sayın Tever adayı merak edeceğine Sakarya'nın sorunlarını çözmek için uğraş. Merak etme zaten siz çözmediğiniz bu sorunları 14 Mayıs sonrası Millet İttifakı iktidarında biz çözeceğiz. Sen adayı bekle dur dikkat et uykun kaçmasın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.