Bir Türlü Isınamıyorum Diyorsanız Yağlı Radyatörleri Deneyin

Bir Türlü Isınamıyorum Diyorsanız Yağlı Radyatörleri Deneyin

Kış aylarında soğuktan korunmak için soba, kombi, elektrikli ısıtıcı, fan gibi çeşitli ısıtıcılardan yararlanılır. Yağlı radyatör ısıtıcı çeşitleri de ısıtıcı alternatifleri arasında yer alan ürünlerdir. İç kısımlarında ısıyı koruyabilmek amacıyla belirli bir miktar yağ kullanılır.

Kış aylarında soğuktan korunmak için soba, kombi, elektrikli ısıtıcı, fan gibi çeşitli ısıtıcılardan yararlanılır. Yağlı radyatör ısıtıcı çeşitleri de ısıtıcı alternatifleri arasında yer alan ürünlerdir. İç kısımlarında ısıyı koruyabilmek amacıyla belirli bir miktar yağ kullanılır. Hava sıcaklığı ne kadar düşük olursa istediğiniz sıcaklığa kolayca erişmenize sağlayan bu ürünlerin fanlı, ayaklı, duvar tipi gibi farklı modelleri bulunur. İçlerinde bulunan yağ sayesinde ortamı ısıtan yağlı radyatörleri doğalgazın olmadığı ya da iyi ısıtamadığı yerlerde güvenle kullanabilirsiniz. Havayı kurutmayan, ısıyı eşit miktarda dağıtan yağlı radyatör modelleri elektrikle çalışırlar ve büyüklüklerine göre enerji harcarlar. Evin genel ısıtma sisteminden uzak odalarda ya da soğuk havaya açık noktalarda hızlı bir ısıtma tercih etmek isterseniz modellerini deneyebilirsiniz.

Yağlı Radyatör Modelleri ve Özellikleri

Petek görünümlü sade tasarımlara sahip ürünler konforunuzu sağlamak amacıyla birçok farklı işlevsel özellikler eklenerek tasarlanırlar. Siyah ve beyaz renklerde tercih edebileceğiniz dijital yağlı radyatörler, farklı dilim sayısına ve ısıtma seviyelerine sahiptir. Uzaktan kumanda özellikleri vardır. 24 saat zaman ayarları bulunur. Devrilmelere ve aşırı ısınmalara karşı emniyetlidir. LED ekrana sahiptirler. 12 dilim yağlı radyatör modellerinin ısı ayarları vardır. 6 kademeli olarak kullanabilirsiniz. Maksimum 30 w ısıtma gücüne sahiptirler. 900 w gücündedirler. Emniyet sistemleri vardır. Kablo uzunlukları ve ağırlıkları farklılık gösterir. Isınamamasından şikâyet ettiğiniz mekanlarda istediğiniz ısıda güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Elektrikli yağlı radyatör modelleri ısı enerjisini uzun süre koruyup ortamın sıcak kalmasını sağlayan modellerdir.

whatsapp-image-2023-02-24-at-14-08-36.jpeg

Yağlı Radyatörlerin Sağladığı Avantajlar

Havayı kurutmadan ısıtıyor olmaları en büyük avantajlarıdır. Bacaya gerek duymadıklarından kolay bir şekilde kurulumunu yapabilirsiniz. Tekerlekli ayaklara sahip oldukları için istediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Elektriği verimli kullandıkları için bulunduğunuz ortamı kısa sürede ısıtırlar. Kullandıkları enerjiyi tamamen ısıya dönüştürdüklerinden %100 verimli çalışırlar. Düşük maliyetli ısıtma sağlarlar. Klasik modellere göre daha hızlı ısınırlar. Isı yayımında konveksiyon yöntemi kullanılır. Bu yüzden bulunduğu ortamları uzun süre sıcak tutarlar. İstenilen sıcaklığa geldiklerinde otomatik olarak kapanırlar. Fazla hareketli parçaları olmadığı için arızalanma ihtimalleri düşüktür. Periyodik olarak bakım yapmaya gerek olmadığından yıllık bakım maliyeti yoktur. Ses ve koku yapmadan çalışırlar. Karbon izinizi azaltarak enerji verimliliğini sağlayan çevre dostu ürünlerdir. Diğer ısıtıcı fiyatlarına göre Yağlı radyatör fiyatları daha ekonomik ve bütçe dostu seçeneklere sahiptir. ürünlerin iç kısmında bir miktar kalın yağ ve özel rezistans bulunur. Kalın yağ, elektrik ve rezistans sayesinde ısınır. Bu yöntemle ısınan yağ ısı yayarak ortamın sıcaklığının uzun süre sabit şekilde kalmasını sağlar.

İhtiyacınıza Uygun Yağlı Radyatör Fiyatları

Farklı markalar birçok teknik özelliklere sahip, her bütçeye uygun modeller sunar. Kullanımlarının kolay olması, dayanıklı olmalarından dolayı yağlı radyatör fiyatlarının diğer ısıtıcı fiyatlarına göre daha ekonomik olduğu rahatlıkla görülebilir. Büyük boy modeller arasında yer alan 11 dilim yağlı radyatör modelleri modern tasarımları ve fiyatlarıyla kullanıcıların en çok beğenisini çeşitlerdir. Büyük odalarınızı veya salonunuzu bu modellerle rahatlıkla ısıtabilirsiniz. Ürünlerin fiyatları dilim sayısına göre farklılık gösterir. Çok dilim sayısına sahip modellerin fiyatları, az dilim sayısına sahip modellere göre daha yüksektir. Ürünü küçük bir alanda kullanmayı düşünüyorsanız 9 veya 7 dilimli modelleri tercih edebilirsiniz. Dilim sayısı az olduğundan daha düşük fiyatla temin edebilirsiniz. Soğuk kış günlerinde siz de bir ısıtıcıya ihtiyaç duyuyorsanız Koçtaş web sayfalarını ziyaret ederek çeşitli ısıtıcı fiyatlarını görebilir; beğendiğiniz yağlı radyatör fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beğendiğiniz ürün için siparişinizi oluşturarak sepetinize ekleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.