İŞKUR Başvurana En Az 4.000 TL Maaş Vereceğini Duyurdu! İşte Başvuru Detayları ve İlan Bilgileri

İŞKUR Başvurana En Az 4.000 TL Maaş Vereceğini Duyurdu! İşte Başvuru Detayları ve İlan Bilgileri

Hemen hemen Türkiye’nin birçok ilinden başvurular açıklandı. İŞKUR en az 4.000 TL maaş vereceğini duyurdu. İşçi olarak alınması planlanan vatandaşlar için başvuru ekranı açıldı. İŞKUR en az ilkokul mezunu işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte İŞKUR’dan 4.000 TL maaş ile iş sahibi olmanın detayları...

İşsizlere iş bulma amacıyla açılan İŞKUR, yeni bir ilanla kendini duyurdu. İŞKUR, en az ilkokul mezunu olmak üzere; ilgili yaş aralığında olan, takım çalışmasına uygun, gelişime uygun, askerliği ile ilgisi olmayan ya da tecilletebilecek, vardiyalı ya da vardiyasız olarak çalışabilecek adaylara iş sağlayacak. Ancak yine de İŞKUR aracılığıyla istihdama katılacak olan vatandaşlarda, iş verene göre aranan şartlar değişebilecek. Bu noktada açılan ilanın şartlarına göre iş başvuruları yapılabilecek.

616x321-sahte-para-operasyonu-gozaltilar-var-1604759382610-4.jpg

4.000 TL Maaşla Telefon Kabı Paketleme İşi

Nisan 2021 ayı itibariyle birçok sitede yayımlanan iş ilanlarına olan talep her geçen gün artıyor. Pandemi ve şartlar sebebiyle iş arayan vatandaşlar için İŞKUR kollarını sıvadı! Farklı sektör ve şartlarda istihdam edilmek üzere personel alımı başladı. Binlerce işsiz vatandaş için İŞKUR tarafından yayımlanan, 4.000 TL maaş ile telefon kabı paketleme personeli alımları devam ediyor. İlanlar İŞKUR üzerinden yayımlanmış olup, yine başvurular da buradan gerçekleştiriliyor.

İŞKUR Kaydı Oluşturulması Şart!

İŞKUR üzerindeki herhangi bir ilana başvuru yapabilmek için öncelikle vatandaşların İŞKUR’a kayıt olması gerekmektedir. İŞKUR’a kayıt olmak için ise il ve ilçe bürolarına gidilmesi ya da internet üzerinden başvuru yapılması yeterlidir. İŞKUR bürolarına gitmeye vakti olmayanlar için ise internet şube de oldukça hızlı bir başvuru imkanı sağlamaktadır. Kayıt işlemleri esnasında ise verilen formun eksiksiz doldurularak adımların takip edilmesi son derece önemlidir.

İlginizi çekebilir...

PTT ve ATM’den Başvurana Tam 1.300 TL! Anında Hesaba Aktarılıyor

 

 

 

 

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.