İşsizlere Müjde! Günde 300 TL Kazanabilirsiniz.! Bu İş fırsatı Çok Konuşuluyor Hemen Başvurun

İşsizlere Müjde! Günde 300 TL Kazanabilirsiniz.! Bu İş fırsatı Çok Konuşuluyor Hemen Başvurun

Gençler için yepyeni bir meslek geliyor! İki çocukluk arkadaşının başlattığı bir girişim sayesinde artık İstanbullu gençler iş bulacaklar. Yürüyen reklam panolarını gençlere giydirerek marka tanıtımları yapılmaya başladı. Tanıtım yaparak yürüyen gençler günde 5 saatte tam 300 TL kazanıyorlar. İşte detaylar...

5 Saatte Tam 300 TL Kazanıyorlar!

İki çocukluk arkadaşının girişimi olan bu işte, marka tanıtımı farklı bir boyut kazandı. Gençlere meslek imkanı da sağlayan bu girişim sayesinde markaların tanıtımı artık reklam panolarında değil, gençlerin üzerinde! Markaların tanıtımlarını üstlerinde yapan gençler bu sayede 5 saat yürüyerek tam 300 TL kazanacaklar.

Markalar ile Etkileşimin Artmasını Sağlıyor

Çocukluk arkadaşı olarak girişimlerine başlayan Eyüp Uyanık ile Selami Temiz, reklamcılığa farklı bir boyut getirdi. Reklam veren markaların dijital alanlarda yer alan verimi arttırması amacıyla yapılan projede, marka ile etkileşim artıyor. Böylelikle hem gençler farklı bir iş imkanı bulurken markaların tanıtımları daha dikkat çekici hale geliyor. Yaklaşık 1 yıldır süren projede birçok genç günde 5 saat yürüyerek 300 TL kazandı.

Dijitalleşmenin Arttığı Döneme Özel İş Fırsatı

Koronavirüs mücadelesinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde dijitalleşme bir hayli artış göstermeye devam ediyor. Markaların reklam vermek adına sosyal mecralara yönelmesi gündemde. Ancak iki çocukluk arkadaşı bu sürece yön vererek ek bir fırsat oluşturdu. Gençler, markaların tercih ettikleri görüntüleri çantalar ile sırtlarına alarak günde 5 saat yürüyecekler. Böylelikle hem markaların tanıtımları yapılacak hem de gençler ortalama 250 TL ile 300 TL arasında para kazanabilecekler.

Farklı Periyotlarla Kiralama Yapılabilecek

Tam 1 yıl öncesinde başlayan bu sürece özel iş girişiminde gençler günde 5 saat yürüyerek para kazanabilecekler. Geliştirilen cihazlar ile yapılacak olan bu işte belirlenen caddeler üzerinde dijital panolar gençlerin sırtlarına yerleştirilecek. Gençlerin yapması gereken ise bu reklam panolarını sırtlarında taşıyarak belirlenen caddelerde marka tanıtımı yapacaklar. Markaların tanıtım konusuna olan taleplerinin yükseldiği bugünlerde işlek caddelerde yapılan tanıtımlar büyük bir katkı sağlıyor. Sırta yerleştirilen bu cihazların ortalama olarak 8 saat pil ömrüne sahip olması da işlevselliğe yardımcı oluyor.

İlginizi çekebilir...

SSK, 4A, 4B, Bağ-Kur emeklilerine çifte tazminat müjdesi! Kısa çalışma ve ücretsiz izin...

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum