Ziraat Bankası KPSS Şartı Aramaksızın Tam 230 Memuru İşe Alacağını Duyurdu!

Ziraat Bankası KPSS Şartı Aramaksızın Tam 230 Memuru İşe Alacağını Duyurdu!

Ziraat Bankası A.Ş., Ziraat Katılım Bankası A.Ş. ve Ziraat Teknoloji A.Ş. duyurdu! Kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere tam 230 memuru işe alacaklar. 4 farklı alanda alımı yapılacak olan memurlarda KPSS şartı aranmayacak. Toplam 230 memurun KPSS şartsız alınacağı Ziraat bünyesinde pozisyonlar neler? Ne zaman alımlar başlayacak?

Başvurular 9 Mart’ta Başladı!

Ziraat Bankası bünyesinde istihdam edilmek üzere tam 230 memur alımı gerçekleştirilecek. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada 4 farklı alanda memur alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Toplamda alınacak olan 230 memurda KPSS şartı aranmayacak. Başvurular ise 9 Mart 2021 tarihi itibariyle başladı. 26 Mart Cumartesi saat 23.50’a kadar devam eden başvurularda 230 personelin alımı gerçekleştirilecek. Başvurular bittikten sonra başlayacak alımlarda personeller 4 farklı alanda memurluk yapmak üzere istihdam edilecekler.

Başvuru Şartları Neler?

Ziraat Bankası bünyesinde çalışacak olan 230 memurda KPSS şartı aranmayacak. Başvuruda esas alınacak olan şartlar ise aşağıdaki gibi olacak:

  • 01.01.1991 ve sonrası tarihte doğmuş olmak,
  • Üniversitelerin 4 yıllık (lisans) bölümlerinden Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ile Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik bölümlerinden ya da denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurt için ya da yurt dışı üniversitelerden mezun olmuş olmak.

İşe Alımda Sınav Yapılacak

Ziraat Bankası’nın istihdama alacağı bu 230 personele sınav uygulaması yapılacak. Söz konusu sınavın ayrıntıları ise şöyle:

  • Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşacaktır.
  • Çalışmanın gerçekleşeceği il İstanbul’dur. İstanbul’da ikamet edilmesi gerekmektedir.
  • Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) yapılacaktır.
  • Yazılı sınav 24 Nisan 2021 Cumartesi günü yapılacak.
  • Mülakat süreci Ziraat Finans Grubu İnsan Kaynakları ekipleri tarafından yürütülecektir.

Hangi Pozisyonlarda Alım Gerçekleştirilecek?

Ziraat Bankası 230 memuru toplamda 4 farklı pozisyon için alacak. Söz konusu pozisyonlar ise aşağıdaki gibidir:

  • 20 Müfettiş Yardımcısı
  • 80 Uzman Yardımcısı
  • Ziraat Katılım 100 Uzman Yardımcısı
  • Ziraat Teknoloji 30 Uzman Yardımcısı

İlginizi çekebilir...

20 Yaşındaki Mervenur Polat'ı Cüneyt A. İple Boğarak Öldürdüğünü Sonunda İtiraf Etti

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum