Akbank Şov Yaptı Herkes Faizleri Yükseltti O Düşürdü

Akbank Şov Yaptı Herkes Faizleri Yükseltti O Düşürdü

Akbank ülkemizde hizmet vermekte olan bankalardan en köklü olanları arasında bulunuyor. Yapmış olduğu kampanyalar ile adından oldukça fazla söz ettirmeyi başarıyor.


Akbank ülkemizde hizmet vermekte olan bankalardan en köklü olanları arasında bulunuyor. Yapmış olduğu kampanyalar ile adından oldukça fazla söz ettirmeyi başarıyor. Son zamanlarda sessizliğini korumakta olan bankanın neden bu kadar sessiziz kaldığı belli oldu. Yapılan çalışmalar ile vatandaşların oldukça memnun olacakları dev kredi kampanyasını sonunda açıkladı.


Hemen al 3 Ay Sonra Öde

screenshot-2.jpg


Kredinin en cazip tarafı bugün kullandığınız kredinin ödemelerinin hemen ertesi ay başlamaması. Böylece tam olarak 3 ay sonunda ödemeler başlamış oluyor ve sıkıntısız bir şekilde ödemeler devam edebiliyor. Banka son zamanlarda vatandaşların yoğun ekonomik sıkıntısı bulunduğunu ve bankanın bu noktada vatandaşlara tam anlamıyla bir hizmet sunmak için bu çalışmayı başlattığını duyurdu. 
Krediye başvuru için ise banka oldukça büyük kolaylıkları vatandaşlarına sunuyor. Krediye başvuru;
İnternet bankacılığı üzerinden
Şubelerden
Mobil bankacılık üzerinden
Yapılabiliyor. Banka müşterilerine özel kredi oranları ile kredisini veriyor. İhtiyaç sahibi olan ve bankanın müşterileri arasında bulunmayan vatandaşlara ise gene banka uygun kredi veriyor. Bankanın müşterisi olmayanlar şubeler kanalıyla krediden istifade edebilecek. 


1,64 Faiz Oranı


Banka müşterilerine son zamanlarda ki yükselişlerin aksine daha uygun şartlarda kredi veriyor. 1,64 faiz oranıyla vatandaşlara kredi sunmakta olan banka 36 aya kadar da vade imkanı sunuyor. Vatandaşlar dilemeleri durumunda 3 ay ödemesiz dönem talep edebiliyor. Böyle bir durumda 92 gün ödeme yapılmıyor. Borç bu şekilde 36 aya değil de 33 aya bölünmüş oluyor. Böylelikle vatandaşların kredi taksitleri bir noktada yükselse de 3 ay gibi önemli bir zaman aralığında ödeme yapılmıyor.
Kredi Koşulları
Kredi koşulları ise önceki kredilerde olduğu gibi alışılagelmiş olan şartlar vatandaşlardan isteniyor. İlk olarak KKB notunun tam olarak istenilen noktada olması, 18 yaş ve üzerinde başvurunun yapılması ve sigortalı bir işte çalışma zorunluğu isteniyor. Şartların sağlanması ile birlikte müracaat alınıyor ve kısa bir süre içerisinde dönüş sağlanıyor. o
 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.