Alternatifbank Kredi Kartı Olana 10 Bin Lira Kredi! Hemen Kredi Kartı Al

Alternatifbank Kredi Kartı Olana 10 Bin Lira Kredi! Hemen Kredi Kartı Al

Bankalar kredi kartlarına müşterileri yönlendirebilmek adına birçok farklı strateji izlemeye devam ediyor.

Alternatifbank Kredi Kartı Olana 10 Bin Lira Kredi! Hemen Kredi Kartı Al
Bankalar kredi kartlarına müşterileri yönlendirebilmek adına birçok farklı strateji izlemeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar da vatandaşları hem kredi kartı almaya ayrıca da ihtiyaçları bulunması durumunda ihtiyaç kredi almak üzere bir yönlendirme yapılıyor. Alternatif bank birçok kişinin 2 sıkıntısını tek kalemde çözmeye karar verdi. Yapmış olduğu çalışma ile birlikte vatandaşların hem kredi kartı sorunun çözdü hem de ihtiyaç kredisi beklentilerini yerine getirmiş oldu. 


Kredi kartı başvurusu 

screenshot-4-001.jpg
Bankanın kredi kartının alınması ile birlikte kredi limiti kullanılarak ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Kredi kartı alınması için şartlar ise tüm bankalarda olduğu gibi aynı şekildedir. Kredi kartını;
•    TC vatandaşları alabilmektedir
•    18 yaşını tamamlamış vatandaşlar alabilmektedir
•    Sigortalı olarak çalışanlar alabilmektedir
•    KKB notu kara liste içerisinde olmayanlar kredi kartlarını alabilmektedir. 
Kredi kartı başvurusu yapılmasıyla birlikte vatandaşların özel durumlarına göre belirli bir limit tanımlaması yapılmaktadır. Bu limit 250 TL ile 50 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. 250 TL ile 50 bin TL arasında verilen kredi kartlarına uyun olarak taksitli ihtiyaç kredisi kullanımı sağlanmaktadır. 


Taksit sayısı


Alınan kredi kartı üzerinden kredi kullanmak istemeniz durumunda 36 ay vadeli bir şekilde krediden faydalanabilirsiniz. Ödemelerinizi direk olarak bankaya yapmanıza gerek kalmadan kredi kartının ekstresi aracılığı ile ödeme sağlayabilirsiniz.  Kredi kartının limiti çerçevesinde banka sizlere kredi sağlamaktadır. Kredi kartı bulunan herkes bu krediyi alabilmektedir. Kredi kullandırılırken kredi notuna bakılmamaktadır. Kredi kartı uygun bulunmuş her vatandaş 250 TL ile 50 bin TL arasında kredisini direk olarak alması mümkündür. 
Taksitlerin ödemesi tamamen yapılabileceği gibi asgari olarak da yapılabilmektedir. Ödemenin kasıtlı olarak 3 ay gibi bir zaman yapılmaması durumunda banka takibi başlamaktadır. 6 ay gibi bir zaman ödemenin sağlanmaması durumunda ise icra takibi başlayacaktır. 
 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.