Finansbank da Her TC İçin 1 Kredi Var

Finansbank da Her TC İçin 1 Kredi Var

Finansbank Türkiye de hizmet vermekte olan en köklü bankalar arasında yer alıyor. Vermiş olduğu krediler ile alışılagelmişin oldukça dışına çıkmaya çalışan banka yeni bir kredi ile vatandaşları karşısına çıkmayı başardı.

Finansbank Türkiye de hizmet vermekte olan en köklü bankalar arasında yer alıyor. Vermiş olduğu krediler ile alışılagelmişin oldukça dışına çıkmaya çalışan banka yeni bir kredi ile vatandaşları karşısına çıkmayı başardı. Verilen kredi hazır kredi şeklinde olduğundan başvuru şartları ve koşulları diğer kredilere göre daha uygun ve son derece daha alınması kolay.

Tek Başvuru İle Kullanım

screenshot-33.jpgscreenshot-34.jpg

Kredinin hazır kredi olması sebebiyle tek bir başvuru ile birlikte kredinin kullanılması mümkün. Krediyi almak isteyen müşterilerin ayrıca bankaya bile uğramalarına gerek kalmıyor. İnternet üzerinden direk olarak başvurunun sağlanması ile birlikte eğer hazır kredi limitiniz kredi almanıza mani değilse direk olarak hesaplara aktarılıyor. Banka kendi müşterilerinin tamamına bu şekilde bir çalışma yaparak hazır kredi limiti tanımlaması yapmış durumda. Böylece acil durumlarda 36 ay vadeli bir şekilde kullanabileceğiniz hazır kredi Finansbank ile birlikte sizlere tanımlanmaktadır.
Bankanın sunmuş olduğu kredi ayrıca oldukça düşük faizlerle verilmektedir. Genel olarak kredi skorunda bir olumsuzluk bulunmayan vatandaşlara verilmekte olan bu kredi müşterilerin bankanın ayrıcalıklı olduğunu düşünmesi sebebiyle verilmektedir. 

Belge Talebi Yok

Kredinin en güzel taraflarından birisi de her hangi bir belge talebinin bulunmaması. Kredi tüm detayları haletmiş bir şekilde direk olarak sunuluyor. Ayrıca her hangi bir şekilde bekleme veya bankaya gitme gibi bir durum da ayrıca söz konusu değil. Böyle olunca ihtiyaç bulunması durumunda mobil şubeye veya internet üzerinden şubeye girmek şartıyla direk olarak kredinin kullanılması sağlanıyor. 

screenshot-32.jpg
Banka her müşterisinin kredi limitini belirlemekte ve hazır kredi tanımlaması yapmaktadır. Bazı durumlarda bu bilgiyi müşterisi ile paylaşmakta olan banka krediyi müşterisinin istediği zaman kullanması üzerine hazır etmektedir. Bu aşamada ihtiyaç sahibi kredisini almak istemesi durumunda sadece direk olarak hesabına aktarma işlemi yapılmaktadır. Ödemeler gene aynı şekilde şubelerden veya mobil veya internet bankacılığı kullanılarak yapılabilmektedir. Böylece sorunsuz bir şekilde kredi alma ve ödeme işlemleri başlatılır ve devam ettirilir. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum