Garanti Bankası İle Ücretsiz Kredi Puanını Hemen Öğren

Garanti Bankası İle Ücretsiz Kredi Puanını Hemen Öğren

Bilindiği üzere findeks üzerinden kredi puanı sorgulaması yapılmaktadır. Bu sorgulama ile belirli bir ücret kesilmektedir. Bankalardan direk olarak findeks ödemesinin yapılmasıyla birlikte kredi puanı öğrenilebilir.

 

Bilindiği üzere findeks üzerinden kredi puanı sorgulaması yapılmaktadır. Bu sorgulama ile belirli bir ücret kesilmektedir. Bankalardan direk olarak findeks ödemesinin yapılmasıyla birlikte kredi puanı öğrenilebilir. Oldukça ciddi miktarla öğrenilebilen bu bilgiyi artık Garanti Bankası müşterilerin oldukça uygun bir kampanya ile öğrenebilmektedir

Findeks Kredi Notu

Bankalara ait bulunmakta olan kredi puanını öğrenilmesiyle birlikte ne kadar kredi kullanabileceğiniz, puanın yükseltilmesi için nasıl bir çalışmanın yapılması gerektiği gibi konularda bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece boş yere alamayacağınız kredilere başvuru yaparak kredi puanınızın daha fazla düşmesini engellemiş olursunuz. Findeks notunun öğrenilmesi için b.u uygulamaya ücretli olarak üye olmak ve mevcut bulunmakta olan paketlerden birisini satın alarak işlemlere başlamanız gerekmektedir. Garanti Bankası üzerinden bu durum daha rahat ve kolay bir şekilde yapılmaktadır.

Başvurular Bölümünden Hemen Öğren

screenshot-9.jpg

Kredi puanınızın Findeks üyeliği oluşturmadan hızlı bir şekilde öğrenilmesi için banmanın başvurular isimli kısmına girerek konu ile ilgili başvurunuzun yapılması gerekmektedir. Oldukça basit birkaç adım ile yapılmakta olan bu işlem ile birlikte dakikalar içerisinde size kredi puanınız ve ayrıntıları gönderilmektedir. Ne kadar kredi limitinizin olduğu ve ne kadar kredi kartı limitinizin olmasının yanı sıra aynı zamanda ne kadar bir puanınızın bulunduğu da gönderilmektedir. Böylece işlemlerinizde daha rahat ve bilinçli bir şekilde devam etmeniz sağlanmaktadır.

Not Hangi Kriterlere Göre verilmektedir

Bireysel Kredi ve Kredi Kartı Ödemeleri %30

Mevcut Borç Durumu  %25

Yeni Kredi Açılışları  %20

Kredi Kullanım Yoğunluğu %15

Oranlarında etkilemektedir. Bu puanların ortalaması da sizin kredi puanınızı oluşturmaktadır. Böylece bankalardan alacağınız krediler ve limitleri tespit edilmektedir.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.