Şekerbank Süper Kolay Kredisini Duyurdu! Banka Önünde Sosyal Mesafe Yalan Oldu!

Şekerbank Süper Kolay Kredisini Duyurdu! Banka Önünde Sosyal Mesafe Yalan Oldu!

Şekerbank zaman zaman piyasaya çıkarak gerçekten de inanılması bazen çok güç olarak sayılabilecek bir takım kredileri vatandaşlara sunuyor. Verilen kredilerde faiz ve vade diğer bankalar ile kıyaslandığında oldukça cazip ve alınabilir olarak görülüyor.

Şekerbank zaman zaman piyasaya çıkarak gerçekten de inanılması bazen çok güç olarak sayılabilecek bir takım kredileri vatandaşlara sunuyor. Verilen kredilerde faiz ve vade diğer bankalar ile kıyaslandığında oldukça cazip ve alınabilir olarak görülüyor. Çok sık olmasa da belirli zamanlarda bu şekilde kredileri vermekte olan bankanın verdiği kredileri alarak diğer bankalara olan borçlarını kapatmakta olan birçok vatandaş bulunuyor. Durum böyle olunca banka da oldukça fazla bir yoğunluk olduğunu da söylemek mümkün.

Kampanya detayları;

Banka vermiş olduğu krediyi duyurma aşamasında bile ne kadar cazip ve kolay ödenebilir bir kredi olduğunu aslında bizlere söylüyor. Ödemesi Kolay Kredi olarak duyurulmakta olan kredinin şartları oldukça basit.

screenshot-1.jpg

Diğer bankalara olan borçlarımı ödeyemiyorum, taksitler ve vadeler keşke biraz daha cazip olsaydı şeklinde bir düşünce içerisinde bulunuyorsanız bu kredi tam da size göre. Sunulan kredi ile birlikte ödemekte olduğunuz taksitleri %20 kadar daha azını artık ödemeniz mümkün olmaktadır. Böylece ekonomik anlamda zorluk çeken aileler ve bireyler olarak daha rahat günler sizleri beklemektedir.

Uygun Taksit ve Erteleme

Kredinin en cazip olan kısımlarından birisi de uygun taksit sayısının bulunmasıdır. Banka 36 ay vadeli bir şekilde vatandaşların bu krediyi ödemelerine izin vermektedir. Ayrıca bu derece rahat taksit sayılarının yanı sıra ayrıca istenildiği zaman kredinin ertelenmesi gibi bir seçeneği de banka müşterilerine sunmaktadır. Böylece ödeme durumunuza göre bazı ayları ödemesiz olarak atlamanız mümkündür.

Banka taksitleri birçok farklı şekilde tahsil edebilmektedir. Müşteriler tarafından oldukça sevilen ve beğenilen ödeme yöntemleri aşağıda belirtilmiştir;

  • Her sene bir öncekinden daha az ödemeli sistem
  • 36 ay vadeli ödeme sistemi
  • Ertelemesi bulunan ödeme sistemi
  • Balon ödeme sistemi

Yöntemleri banka müşterileri tarafından oldukça beğenilen yöntemler arasında bulunmaktadır. İstenilen ödeme yöntemi ile anında kredi kullanılabilir.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.