Vakıfbank Devasa Krediyi Açıkladı Diğer Bankalar Bu Krediye Sessiz Kaldı

Vakıfbank Devasa Krediyi Açıkladı Diğer Bankalar Bu Krediye Sessiz Kaldı

Vakıfbank birçok ihtiyacı bir arada çözeceğiniz ve sıkıntılarınızı bir kalemde silebileceğiniz kredileri değil tek krediyi açıkladı. Böylece hangi kredi hangi ihtiyaca uygun şeklinde yapılan araştırmalar böylece son bulmuş oldu.

Vakıfbank birçok ihtiyacı bir arada çözeceğiniz ve sıkıntılarınızı bir kalemde silebileceğiniz kredileri değil tek krediyi açıkladı. Böylece hangi kredi hangi ihtiyaca uygun şeklinde yapılan araştırmalar böylece son bulmuş oldu. Taksitli İhtiyaç Kredisi verecek olan banka bu güne kadar verilmiş olan en kapsamlı krediyi gururla müşterilerine duyurdu.

Kredinin özellikleri

Kredi öncelikle 36 aya kadar taksitlendirilebilmektedir. Bu sayı yasal olarak maksimum uzatılabilecek en yüksek vade seçeneğidir. Bunun üzerinde bir taksit yapılması sadece konut kredilerinde mümkündür. Ödemeler müşterinin taleplerine göre değişiklik göstermektedir. İster kredi taksitlerini aylık olarak ödeyin isterseniz bu kredinin taksitlerini 3 aylık olarak ayarlayın.

Kredinin alınabilmesi için aranan bir diğer şart ise düzenli bir şekilde gelir sahibi olunmasıdır. Düzenli geliri bulunmayan veya sigortasız olarak çalışmakta olan vatandaşlar bu krediyi alamayacaktır. Kredinin kullanılabilmesi için ayrıçça puan durumunun krediyi karşılayabilmesi gerekmektedir. İstihbaratı tam olan vatandaşlar bu krediyi alabilecektir.

Kredi kullanacak kişi mutlak suretle hayat sigortası yaptırılmaktadır. Sigorta işlemini müşteri sterse dışarıdan kendi halledebilir. Böyle bir durumda evraklarını bankaya ibraz etmesi gerekmektedir. Ayrıca bu kredide mutlak suretle teminat istenmektedir.

screenshot-1.jpg

Kredide uygulanmakta olan faiz ise 1,59 ile 1,69 arasında değişiklik göstermektedir. Tabloda belirtilen kriterler çerçevesinde hangi pozisyonda olunduğuna göre de ayrıca diğer masraflar belirlenmektedir. Vade olarak 36 ay en fazla olan seçenektir. Bunun üzerinde bir vade sayısı olmayacaktır.

Bilinmesi gerekenler

Başvuru için mutlaka istenmekte olan bir takım belgeler bulunmaktadır. Bu noktada mutlaka olması gereken hususlar şu şekildedir;

Nüfus cüzdanı mutlak suretle bulunması gerekmektedir. Bunun dışında sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi de yeterli olmaktadır.

Kredi pozisyonuna göre ek belge veya teminatlar talep edilmesi mümkündür.

Kredi ile ilgili her zaman olduğu gibi son karar şubelere bırakılmıştır. Genel kriterler dışında özel olarak bazı hususların risk olarak değerlendirilmesi ile kredi tahsis edilmeyebilir. Banka müşterileri 500 bin TL sınıra kadar bu krediden istifade edebilirler.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum