Vakıfbank müşterilerine özür kredisi dağıtıyor..! Kredi kartı olmayanlar alabilecek..

Vakıfbank müşterilerine özür kredisi dağıtıyor..! Kredi kartı olmayanlar alabilecek..

Vakıfbank Kredi Kartı Alamayanlara Özel 5 Bin TL İhtiyaç Kredisi Sunuyor! Vakıfbank kredi kartı almak isteyip de onay alamayan müşterilerine özel bir fırsat sunuyor! Artık kredi kartı başvurusu onaylanmayan her müşterisine 5 Bin TL değerinde ihtiyaç kredisi veriyor. Haberi alan vatandaşlar bu ihtiyaç kredisi için detayları merakla araştırıyor.

Vakıfbank kredi kartı almak isteyip de onay alamayan müşterilerine özel bir fırsat sunuyor! Artık kredi kartı başvurusu onaylanmayan her müşterisine 5 Bin TL değerinde ihtiyaç kredisi veriyor. Haberi alan vatandaşlar bu ihtiyaç kredisi için detayları merakla araştırıyor. Özellikle de pandemi sürecinde kredi ve kredi kartı ihtiyacı artan vatandaşlar bu haberin detaylarını merakla araştırmaya başladı. Eğer sizin de kredi kartı başvurunuz onay almadıysa Vakıfbank özelinde 5 Bin TL kredi alabilirsiniz! İşte, bu müjdeli haberin tüm detayları sizlerle…

Vakıfbank Faizsiz 5 Bin TL Özür Kredisi

Vakıfbank faizsiz 5 Bin TL özür kredisi kredi kartı başvurusu onay alamayan müşterilere özel olarak sunuluyor. Çeşitli nedenlerden ötürü bankalar kredi kartı başvurularına onay vermeyebilir. Özelikle de ödeme düzeni konusunda pandemi sürecinde mecburi aksaklıklar yapan vatandaşların kredi ve kredi kartı başvuruları onay almıyor. Buna isyan eden vatandaşlara yönelik özür kredisi verileceği Vakıfbank tarafından duyuruldu. Telafi niteliğinde olan bu kredinin faiz oranları, şartları ve başvuru detayları nelerdir?

5 Bin TL Kredi Başvurusu Şartları

Vakıfbank 5 Bin TL kredi için başvuru şartları da vatandaşlar tarafından sıkça merak ediliyor.  Bu ihtiyaç kredisini çekebilmenin ilk şartı kredi kartı başvurusu yapmış ve onay almamış olmaktır. Kredinin vadesi ise maksimum 12 ay olarak belirlenmiştir. Tamamen faizsiz olarak sunulan kredi için ek bir başvuru şartı aranmıyor.

5 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank 5 Bin TL kredi başvurusu için direk banka şubense gitmenize de gerek kalmıyor. Vakıfbank internet şubesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca mobil bankacılık uygulamasını indirerek ihtiyaç kredisi sekmesine ulaşıp da bu krediye başvuru yapmanız mümkündür. Telefon ve internet üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurusu sonucu en kısa süre içerisinde SMS ya da mail olarak tarafınıza bildiriliyor. Nitekim bu krediden daha fazlasına ihtiyacınız varsa da doğrudan en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret ederek ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.