Word Kart Ramazanda Coştu Vatandaşlar Bedava Alış Verişe Doydu

Word Kart Ramazanda Coştu Vatandaşlar Bedava Alış Verişe Doydu

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bankalar da kampanyalarını bir bir açıklamaya başladılar. Yapılan kampanyalar ile vatandaşlar oldukça cazip fırsatları yakalamış bulunuyorlar.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bankalar da kampanyalarını bir bir açıklamaya başladılar. Yapılan kampanyalar ile vatandaşlar oldukça cazip fırsatları yakalamış bulunuyorlar. Bu cazip kampanyalardan birisi ni de Yapı kredi bankası açıklamış bulunuyor. Yapılan her 150 TL alış veriş neticesinde 10 TL para puanı direk olarak hesaplara aktarıyor. Böylece toplamda 100 TL Word puanı müşterilerine hediye etmiş oluyor.

10 Nisan – 16 Mayıs 2021 tarihleri arasında geçerli olduğunu duyurduğu kampanya ile birlikte vatandaşların başvuru yapması bekleniyor. Yapılan başvuru ile birlikte ve akabindeki alış verişlerden puan elde edilebiliyor. Belirtilen tarih öncesi veya sonrası yapılacak olan alış verişlerde ise her hangi bir puan aktarımı olmayacak. Bu kampanya ramazan ayı içerisinde belirtilen tarihlerde geçerli olacak.

Diğer Bankaların Word Kartları Dahil mi?

screenshot-14.jpg

Yapılan açıklama ile bazı kartların bu kampanya dışında tutulduğu açıklandı. Yapı Kredi bankasına ait bulunmakta olan TL Cart, Vakıfbank Word kart TEB ve Anadolubank Worldcard bu kampanyanın dışında tutulmuş olan kartlardır. Diğer bulunmakta olan tüm Word kartların bu şartları kapsadığı belirtilmektedir.

Kampanyanın bir takım ayrıca kuralları bulunmaktadır. Örneğin aynı iş yerinden gün içerisinde birden fazla alış veriş yapmanız durumunda ilk yapılmış olan alış veriş için bu puan aktarımı sağlanmaktadır. İkinci ve devamında yapılan alış verişlerden puan aktarımı sağlanmamaktadır.

Alış Veriş Sitelerinde Geçerli

Ayrıca son zamanlarda oldukça etkin bir şekilde kullanılmakta olan alış veriş sitelerinden gıda alımı yapılması ile de bu puanlar alınabilmektedir. Ayrıca bu sitelerin kendi içerisinde bir takım kampanyaları bulunmaktadır. Bu kampanyalar ile birleştirildiğinde oldukça ciddi bir kazanç ede edilmektedir. Bazı siteler ilk alış veriş için bilhassa çok cazip kampanyalar sunmaktadır. Bu kampanyalar ile birleştirilmesi neticesinde kazanç katlanacaktır.

Kampanyadan her müşterinin faydalanma şansı 1 kere olarak sınırlandırılmıştır. Müşterilerin bir kısmının birden fazla kartı bulunması sebebiyle her kart için bu kampanyayı kullanmak istediği bilinmektedir. Bu durum mümkün olmayacaktır. Böyle bir durumda sadece asıl kart olarak nitelendirilen kart değerlendirmeye alınmaktadır. Bunun dışında bir kazanç olmayacaktır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum