Yüksek Tutarlı Geleneksel Ziraat Bankası Kredisi! Şartlar Uygun Kredi Yüksek!

Yüksek Tutarlı Geleneksel Ziraat Bankası Kredisi! Şartlar Uygun Kredi Yüksek!

Düşük tutarlı ihtiyaç kredilerini artık neredeyse tm bankalar basit adımların izlenmesiyle veriyor. Burada önemli olan nokta yüksek bakiyeli kredilerin bankalar tarafından verilmek istenmemesi durumu.

Düşük tutarlı ihtiyaç kredilerini artık neredeyse tm bankalar basit adımların izlenmesiyle veriyor. Burada önemli olan nokta yüksek bakiyeli kredilerin bankalar tarafından verilmek istenmemesi durumu. Ziraat Bankası bu sorunu kökten ortadan kaydıracak adımları atmış bulunuyor. Uzun zamandan beri Türkiye de hizmet vermekte olan en büyük bankalar arasında gösterilen Ziraat Bankasından farklı bir açıklama bekleniyordu. Sonunda bu açıklama geldi ve yüksek tutar ihtiyacı bulunmakta olan vatandaşlara istedikleri kredi sağlanmaya başlandı.

screenshot-19.jpg

Ziraat Bankası tarafından verilen kredinin en büyük özellikleri kredinin oldukça yüksek tutarlı olarak sunulması kadar aynı zamanda vadelerinin ve cazip olması ve taksitlerinin son derece makul olması sayılabilir. Kredi kullanacak kişiler tarafından beklenti her zaman bu 3 özellik üzerine olmaktadır.

Özellikleri

Bu kampanya ile alabileceğiniz kredilerin belirli bi limiti bulunmaktadır. İpotek kullanarak alınabilecek olan bu kredi de ipotek olarak göstereceğiniz taşınır veya taşınmazların değerleri üzerinden kredilerinizi alabilirsiniz. Bu oranlar şu şekilde tasarlanmıştır;

screenshot-17.jpg

  • Konut ipotek gösterilmesi durumunda expertiz değerinin %80 i kadar kredi kullanılabilir.
  • İş Yeri ipotek gösterilmesi durumunda expertiz değerinin %75 i kadar kredi kullanılabilir.
  • İmarlı arsa ipotek gösterilmesi durumunda expertiz değerinin %50 i kadar kredi kullanılabilir.

Kullanılacak olan kredilerde 36 ay sınırı bulunmaktadır. Geçtiğimiz dönemlerde krediler ile ilgili bir düzenleme yapılmış ve bankalara ihtiyaç kredileri ile ilgili 36 ay sınırlandırması getirilmişti.

Kredinin kullanılması ile birlikte ipotek olarak gösterdiğiniz taşınmazlarınıza satılamaz şerhi konulmaktadır. Krediler ile ilgili farklı belgeler talep etme hakkı şubelere verilmiştir. Hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası yaptırılması mecburidir. 1,58 oran ile verilmekte olan kredi maksimum 5 milyon TL olarak kullanılabilmektedir.

İstenilen Belgeler

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı veya ehliyet, pasaport
  • Sigortalı işte çalıştığını gösteren belge
  • Teminat ile ilgili belgeler

Belgelere ek olarak şubeler bir takım isteklerde bulunabilir. Böyle bir durumda müşterini itiraz etme hakkı bulunmayacaktır. Başvurunuzun altında kredi verilmesi durumu da ortaya çıkabilir. Son söz şubelere bırakılmıştır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.