Ziraat Bankası Kredi Kartıyla Krediye Gerek Yok

Ziraat Bankası Kredi Kartıyla Krediye Gerek Yok

Ziraat bankası devlet bankası olmasından dolayı birçok detayı bazı zamanlarda vatandaş lehine kullanıyor. Kimi özel bankaların ciddi bir şekilde takip etmekte olduğu şartları Ziraat Bankası çok ciddiye almadan vatandaş lehine değerlendiriyor.

Ziraat bankası devlet bankası olmasından dolayı birçok detayı bazı zamanlarda vatandaş lehine kullanıyor. Kimi özel bankaların ciddi bir şekilde takip etmekte olduğu şartları Ziraat Bankası çok ciddiye almadan vatandaş lehine değerlendiriyor. Ziraat Bankası tarafından tüm sunulan hizmetlerde oldukça vatandaşın lehine bir avantaj bulunmaktayken verilmekte olan kredi karlarında da böyle bir durumun bulunduğu gözlerden kaçmıyor. 

Ziraat Bankası Kredi Kartı

Vatandaşlar Ziraat Bankasından kredi kullanmak için belirli bazı adımların izlenmesiyle bu kredilerini kullanabilmektedir. Kullanılan kredilerin faiz oranları ve vadeleri belirlenmiş ve internet sitesi üzerinden duyurulmuştur. Ziraat Bankası vermiş olduğu kredi kartlarında nakit avans şeklinde kredi vererek bankaya gitmeye gerek kalmadan mobil bankacılık veya internet bankacılığının kullanılmasıyla birlikte direk olarak kredi sağlayabilmektedir. 

screenshot-10.jpg
Kredi Puanına Bakılmıyor

Kredi kartı üzerinden kredi kullanılmasının en iyi tarafı birçok prosedür ile uğraşılmamasıdır. Vatandaşların en çok sıkıntı yaşamakta oldukları konular arasında bulunan kredi puanı sorunu kredi kartı ile kredi kullanılması aşamasında karşımıza çıkmayacaktır. Vatandaşlar bankanın sağlamış olduğu kredi kartı limitinin ön görü de bulunduğu şekilde kredi kullanmaları mümkündür. Krediye başvuru yapılmasıyla birlikte direk olarak hesaplara aktarım sağlanmaktadır. 

Evrak Yok Şart Yok

Kredinin kullanılmasıyla ilgili her hangi bir evrak şartı da bulunmuyor. Alınan kredi direk olarak bankanın hesap numarasına yatırılıyor. Bankada kredi kartı bulunan vatandaşlara mutlaka bir Ziraat Bankası hesap numarası önceden tanımlanmış oluyor. Buraya istenilen miktarda ki kredi tutarı aktarılarak hesap tamamlanmış oluyor. 

Ödemeler ise kredi kartı ekstresine yansımış olmaktadır. Direk olarak kredi kartı ödemesinin yapılacağı tarihte kredi kartı limitinden düşmüş olan miktar ödenmesi gerekiyor. Ödeme şartlarının ay içerisinde yerinde olmaması durumunda asgari ödeme tutarının ödenmesi ile birlikte bir sonraki ay da ödeme sağlanabiliyor. Kredi 3 ay ile 36 ay arasında vadelendiriliyor. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.