Altcoinlerde sert düşüş ! Ethereum (ETH) ve XRP %10 düştü

Altcoinlerde sert düşüş ! Ethereum (ETH) ve XRP %10 düştü

Kripto para piyasalarının tümünde son 24 saatte düşüş gerçekleşiyor. En büyük altcoin olarak anılan Ethereum (ETH) %8 XRP ise %11 değer kaybına uğradı.

Kripto para piyasasına 24 saatte düşüş yaşanıyor. Altocinlerin daha çok sarsıldığı biliniyor. Elimizdeki veriler ise şöyle:

  • Ethereum (ETH) %8, XRP %11 ve Solana %12.3 değer kaybetti.
  • Lider kripto para Bitcoin (BTC) ise son bir günde %5.7’lik düşüş bildirdi.

Ethereum'da son durum ne? 1 Ethereum kaç dolar? Ethereum yükseldi mi? İşte detaylar... - Fotomaç

Polkadot, XRP, Solana, Chainlink, Bitcoin Cash (BCH), Theta, Ethereum, SHIB, Dogecoin gibi altcoinler sıralamasında yer alıyor. En büyük altcoinler son 24 saatte düşüş yaşamaya devam ediyor. Kripto para piyasasının toplam değeri 1.6 trilyon dolar seviyelerinden 1.52 trilyon dolara kadar gerileme gösterdi. Bu piyasalarda yaşanan 80 milyar dolarlık bir para çıkışı yaşandığını bizlere söylüyor.

XRP'de sert düşüş yaşandı

 Başta XRP olmak üzere, son 24 saatte %11'lik bir düşüş yaşayan en büyük darbeyi alan altcoinlerin başını çekti. 2020 yılının sonundan itibaren ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) ile davaları bulunan Ripple (XRP) tokeni yazı yazıldığı sırada 0.70 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

XRP İçin İlk Müjde Sonunda Geldi: Diğer Borsalar da Listeleyecek mi? - Kripto Piyasası

İkinci en büyük düşüşü yaşayan ise, en büyük altcoin olan Ethereum (ETH)'da meydana geldi. Son 24 saatlik dilim içerisinde %8.07'lik bir düşüş sergileyen ETH yazı yazıldığı sırada 2.055 dolar seviyelerinden işlem görüyor. 2.000 Doların altına düşme tehdidi ile karşı karşıya kalan ETH, bundan sadece bir ay öncesindde 4.165 Dolarlık tüm zamanların en yüksek değerine (ATH) ulaşmıştı.

XRP, Dev E-Alışveriş Sitesinde Kullanılabilecek! › CoinTürk

Bir yandan kripto para varlık yöneticiliği yapan Grayscale şirketi, Cuma günü Solana (SOL) yatırım ürünlerine de başlatılabileceğini açıklamasına rağmen SOL'un fiyatında ciddi bir düşüş yaşanmaya devam ediyor. Son 24 saatte %12.31'lik değer kaybı yaşayan SOL, 31 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. 

Polkadot (DOT) ve Shiba (SHIB), %10'a yakın düştü 

Piyasa değeri sıralamasına göre en büyük 10.kripto para unvanını elinde bulunduran Polkadot (DOT) tokeni sonunda Coinbase Pro'da listelendi. Bu durum Çarşamba günü için bir yükseliş gösterdi ve kripto para biriminin fiyatı %16'lık bir yükseliş sergiledi. Fakat son 24 saat verilerine bakarsak DOT düşüş yaşayan kripto paralar arasına girdi. 

Polkadot (DOT) Fiyatındaki Rekora Bu Gelişme mi Sebep Oldu?

Dogecoin (DOGE)'nin yerine geçme amacıyla çıkmış olan para birimi Shiba (SHIB) tokeni ise son 24 saat içerisinde %10'luk bir düşüş yaşadı ve 0.00000729 dolar seviyelerine kadar gerileme gösterdi. SHIB'in Coinbase Pro'da listelenme haberinde gecikme yaşanması sebebi ile bir miktar düşüş yaşanmıştı.

Bugün ki dump (düşüş) altcoinlere sert bir darbe vururken piyasanın 1.'si olan Bitcoin ise %5.7'lik bir değer kaybına uğradı. 

Bu haberde yazılan hiçbir kelime yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. İşlemi sizler hür iradenizle açar ve kapatırsınız. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.