Binance Coin (BNB) ve Litecoin (LTC) Fiyat Analizi ! Son durum nedir ?

Binance Coin (BNB) ve Litecoin (LTC) Fiyat Analizi ! Son durum nedir ?

Çin'in kripto para alışverişini kısıtlama girişimleri hafta boyuncu votaliteyi arttırdı fakat bu etki altcoin piyasasını olumsuz yönde etkiledi.

Bitcoin fiyatı yüzde 7.5 oranında toparlanırken, çoğu büyük hacimli altcoinler ise artıda işlem görüyordu. Örneğin Binance Coin (BNB)'nin işlem hacmi yüzde 110 artarken MATIC hala kritik destek noktasında kaldı. Son olarak Litecoin ise 24 saat içerisinde küçük bir düzeltme yaşadı. 

Binance Coin (BNB)

Binance Coin, MATIC and Litecoin Price Analysis: June 23

Binance Coin (BNB) fiyatı 24 saat içerisinde yüzde 8.3 artış gösterdi ve yazı yazıldığı sırada 288.95 dolar seviyelerinde işlem görüyordu. Bununla beraber BNB'nin iki gün önce 290 dolar destek seviyesini kırıp daha da altlara sarkabileceğini belirtmekte fayda var.

Fiyatlarda daha fazla artış ile, token önümüzdeki bir kaç işlemde 290 dolar seviyelerinin üzerine çıkabilir.

Bollinger bantları, gelen fiyat votalitesinin bir sinyali olarak grafiklerde ayrışmayı sürdürdü. BNB'nin fiyatı birkaç işlemden sonra değer kazanması ile birlikte Parabolik SAR yükselen bir yükseliş trendi çizerek yönü yukarı olarak gösterdi.

Müthiş Osilatör'ün histogramı, grafiklerde yükseliş memonutumunu bizlere işaret ediyor.

Polygon (MATIC)

Binance Coin, MATIC and Litecoin Price Analysis: June 23

MATIC, Haziran aylarının başından itibaren bu zamana kadar grafiğinde çoğunlukla yatay bir performans gösterdi. Biraz geç yükselmiş olsa bile, kripto para biriminin değerlemesi bir haftada neredeyse yüzde 27 oranında düşüş gösterdi. Daha fazlası ise, atlocin 1.04 dolar desteği üzerinde kalmayı başardı ve yazı yazıldığı sırada 1.19 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Kripto para biriminin akşam saatlerinde sergilemiş olduğu fiyat hareketi, geçen aylarda yaşanan kripto çöküşünün bir sonucu olarak 23 Mayıs'ta ki ile aynı oranda seyretti. 

Göreceli Güç Endeksi tarafsız bölgeye daha yakın fiyatta asılı kalmayı başardı fakat basın zamanında satış baskısının satın alma baskısından yüksek olduğu gözlemlenebildi. Bollinger Bantları çok az sapmayla beraber paralel gözüktü ve önümüzdeki bir işlem sırasında fiyatın sabit seyretmesi öngörülebilir.

Chaikin Para Akışı'na göre sermaye çıkışları sermaye girişlerini ezmeye devam ediyor.

Litecoin (LTC)

Binance Coin, MATIC and Litecoin fiyat analizi: 23 Haziran

Yazı yazıldığı vakitlerde, LTC yüzde 9.3 bir artış gösterdi ve 129 dolardan işlem gördü. 4 saatlik fiyat grafiğinde, kripto para düzeltici bir toparlanma belirtisi gösterdi.

LTC, 23 Mayıs'tan bu zamana kadar en düşük fiyatı olan 119 dolar seviyelerine kadar düşüş sergiledi. Boğalar fiyatı yükseltmeyi başarır ise, kripto para biriminin 132 dolar seviyelerinde direnç ile karşılaşması kaçınılmaz olur.

MACD indikatörünün gösterdiği üzere, nerdeyse bir haftayı aşkın süredir düşüş memontumu gösterdmesinin ardından, baskı zamanında yükseliş memontumu ortaya çıktı. Müthiş Osilatör de benzer bir sinyal gösterdi.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.