Binance'de  skandal olay! 5,6 Milyon TL'lik DOGE coini izinsiz tekrar gönderdiler

Binance'de skandal olay! 5,6 Milyon TL'lik DOGE coini izinsiz tekrar gönderdiler

Kripto Para borsası Binance'de skandal olaylar peş peşe gelmeye başladı. Bir kullanıcı 2 yıl önce Thodex cüzdanına gönderdiği 2 milyon DOGE coin geçtiğimiz günler de tekrar tetikledi. Thodex borsası gönderilen bu parayı Binance tekrar geri istedi. Borsa kapandığından dolayı bu cüzdanına ulaşamayan kullanıcının hesabına bloke konuldu.

Kripto Para borsası Binance'de skandal olaylar peş peşe gelmeye başladı. Bir kullanıcı 2 yıl önce Thodex cüzdanına gönderdiği 2 milyon DOGE coin geçtiğimiz günler de tekrar tetikledi. Thodex borsası gönderilen bu parayı Binance tekrar geri istedi. Borsa kapandığından dolayı bu cüzdanına ulaşamayan kullanıcının hesabına bloke konuldu.

Binance kripto para borsasında uzun yıllardır olduğunu söyleyen kullanıcı sosyal medya ve forumlar da konuyu gündeme getirince skandalların arkası peş peşe gelmeye başladı. 

Akıllara durgunluk veren olay da ise akıllara birbirinden farklı sonuçlar getirmekte. Binance yetkililerin bu durum üzerine nasıl bir açıklama yapacak merak konusu oldu.

Bu durumdan birçok Binance kullanıcısının mağdur olduğunu yorumlara yazdılar. İşte o kullanıcının anlattıkları ve Binance yetkililerinin yaptıkları açıklama

İşte o açıklama:

Binanceden thodex e yaklaşık 2 yıl önce bir miktar Doge çekimi yapmıştım.

Kasım ayının 10 unda bu transfer yeniden tetiklenmiş ve bu transferi thodexdeki doge cüzdanıma yeniden göndermiş.

binance.jpg

Bildiğiniz gibi thodex battı gitti. Benim bir hatam olmamasına rağmen binance dogeleri benden geri göndermemi istiyor. Tabi bu mümkün değil

Bu dogeleri benim gönderme imkanım yok.İçeridede iyi bir bakiyem var coinlerin çekimini kapatmışlar işlem yaptırmıyorlar.

Sinirlerimi bozdular. Ne yapmamı önerirsiniz?

Binancenin bana yazdığı mesajı aşağıya kopyalıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilmiyorum moralim aşırı derecede bozuk...

Merhaba kullanıcı, öncelikle sizi bu duruma soktuğumuz için gerçekten üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Para çekme işlevinizi eski haline getirmek için en üst düzeyde yardımınızı istiyoruz. Arka plan, önceki DOGE çekimlerinizin bir kısmının yeniden tetiklenmesi ve Binance'den para gönderilmesi ancak 11-10-2021'de yapılan son güncellemeden sonra hesabınızdan düşülmemesidir.

Lütfen aşağıdaki TXID'ye bakın: https://dogechain.info/tx/272432f0ff...ce54778749ff4f DJzJJbbWzhmw6Qj3Pt52ufAYk9Z6us174k adresine Para yatırma adresleri ve tutar, 22 Ocak 2020'de yaptığınız önceki DOGE çekimlerinizle aynıdır. Aşağıdaki TXID uyarınca: https://dogechain.info/tx/e2bb038a79...c4b6188bd3acca Bu nedenle, para çekme sayfanızda ( https://www.binance.com/en/my/wallet...drawal/crypto/ ) belirtilen varlıkları iade etme konusunda nazik yardımınızı rica ediyoruz . Para çekme işleminiz tamamlandıktan sonra yeniden başlatılacaktır.

DOGE için para çekme işlemi bu süre içinde kapalı kalacaktır. Geri çekme işlemini yeniden başlatmadan önce temel nedeni belirlemek ve sorunu çözmek için proje ekibiyle yakın iletişim halindeyiz.

Binance tr ile görüştüm biz binancetr yiz binance ile alakamız yok diyor Bu şekilde bir iş olabilirmi binancenin temsilcisi olarak görüyordum o şekilde çalışmıyorlar resmen Hiçbir muhattabım yok bilginiz olsun...
Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederiz. Daha fazla açıklamaya ihtiyacınız olursa lütfen çekinmeyin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.