Bitcoin (BTC) Analizi ve Altcoinlerde Son Durum ! MATIC, WAVES ve ADA Analizleri

Bitcoin (BTC) Analizi ve Altcoinlerde Son Durum ! MATIC, WAVES ve ADA Analizleri

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), son 24 saat içinde yüzde 5.4'lük yükseliş göstererek 33.677 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

Bitcoin (BTC)'de son durum nedir ?

Bitcoin fiyatının bu yükselişiyle beraber 7 günlük grafikte zarar yüzde 16'ya kadar bir gerileme gösterdi. Bir yandan Altcoinlerin en büyüğü olan Ethereum içinse durum hala çok kötü ve toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para olarak 2.000 doların altında seyrediyor.

Bitcoin'de (BTC) Yarılanma Henüz Fiyatlanmadı İddiası • Coinkolik

Bitcoin fiyatı için şuan kritik denebilecek desteğin üzerine çıktığımızı biliyorsunuz. 30.000 dolarda tutunmayı başaran ve günlük kapanışı da bunun altında yapmayan Bitcoin, şimdilerde 34.000 dolar direncini denemeye başladı. BTC fiyatının 34.000 dolar direncinin üzerindeki hedefi ise daha öncelerdeki fiyatı 38.000 dolar seviyeleri olacak. Bitcoin'in işlem hacminin de şu an artış yapıyor olması bize şunu söyler, yüklü alımların gerçekleştiği ve alıcıların iştahlandığını işaret eder. Altcoinler ise bundan faydalanamıyor diyebiliriz. 

Altcoinler hareketlendi mi ? Altcoinler'de son durum ne ?

Son günlerin popüler kripto para birimi olarak anılan MATIC'in özellikle Etthereum'un hareketlerinden kaynaklı fiyatının pek hareketlenmediği görülmekte. Ethereum ile pozitif uyuma sahip olan MATIC, hala 1.20 doların altından işlem görmeye devam ediyor. MATIC için önemli olarak görülen destek ise 1 dolar olarak belirleniyor.

Piyasa sıralamasında WAVES ise yüzde 21 oranındaki düşüşün ardından hala kendine gelemedi. Grafiğinde takoz formasyonu oluşuyor ve bu fiyatının 11 dolar desteğine kadar sarkabileceğini bizlere söylüyor.

ADA coin rekor kırıyor! Cardano ADA coin Geleceği nedir? Yatırım yapılmalı mı? İşte analist yorumları… - Takvim

ADA ise 1.20 dolar seviyesinin üzerinde güçlü bir şekilde seyretmeye devam ediyor. ADA'nın fiyatının yüzde 4.5'lik yükselişi ise 1.40 dolardaki direncini kırmasında etkili olmayacak gibi gözüküyor. ADA yatırımcıları için önemli kırılım 1.40 dolardan sonra başlayabilir.

Bu yazıdaki hiçbir kelime yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.