Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) değil, kurumsallar bu 2 Altcoini topluyor !

Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) değil, kurumsallar bu 2 Altcoini topluyor !

Dijital varlık yatırım şirketi olan CoinsShares'a göre, iki altcoin projesi tüm yatırımcıların dikkatlerini çekmiş durumda.

Dijital varlık piyasalarına yönelik paylaşılan yeni rapora göre kurumsal firmalar, gelişmiş ve gelişmekte olan blockchain platformu Cardano (ADA) ve açık kaynaklı blockchain ödeme sistemi barındıran Stellar (XLM)'ye dikkat ediyor.

Bu 2 altcoin kurumsalların dikkatini çekmiş durumda

Kripto para birimi piyasaları ile ilgili yayınlanan yeni raporda CoinShares, bir çok varlığa kurumsal giriş yapılsa da bundan en çok faydalanan coinlerin ADA ve XLM olduğunu açıkladı. Coinshares, ADA ve XLM'nin büyük yatırımcılardan pozitif girişlerin olduğunu belirtiyor. CoinShares'e göre, geçtiğimiz haftalarda Cardano (ADA) 1.7 milyon, XLM ise 1 milyon dolarlık para girişi yaşadı.

Cardano (ADA), Kurumsal Yatırımcının Dikkatini Çekiyor - Kripto Piyasası

Aynı hafta içerisinde, Ethereum (ETH)'da toplam 12.7 milyon dolarlık çıkış görülüyor. Bir yandan piyasa değerine göre en büyük para birimi olan Bitcoin'in 10 milyon dolarlık çıkış gördüğünü de raporlarına ekliyor. Bu ay içerisinde bugüne kadar 156.8 milyon dolar değerinde çıkış yaşayan Bitcoin hariç, çoğu kripto para fonunun pozitif yönde seyrettiği görülüyor.

ADA ve XLM'de son durum nedir ? 

Elimizdeki mevcut verilere göre bir proof-of-stake blockchain platformu olan Cardano'nun ADA'sı, 24 saatte 1.2'lik yükseliş yaşadı. Gün içerisinde ATH (en yüksek değer) 1.45, en düşük değerinin ise 1.38 doları gören altcoin, haberin yazıldığı sırada ise 1.43 dolardan işlem görüyor. Bir taraftan Stellar da gün içerisinde çok hafif de olsa yükselişten söz edebiliyoruz. Altocin, 24 saatte yüzde 1.4 değer kazandı ve 0.30 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Stellar'ın (XLM) Yeni Güncellemesinin Özellikleri Neler?

Kurumsallar ADA ve XLM alıyor, Bitcoin düşüyor !

Kurumsal para sözü geçen bu iki altcoine kayıyor olsa da, cumartesi günü Bitcoin ve önde gelen diğer kripto para birimleri bir miktar düşüş yaşadı. Bitcoin, neredeyse bir haftadır inmediği 35.000 dolar seviyelerine kadar indi. Haber sırasında ise 36.200 dolardan işlem görüyor.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.