Bitcoin için Tehlikeli Tarih ! 25.000 dolar işaret edildi !

Bitcoin için Tehlikeli Tarih ! 25.000 dolar işaret edildi !

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kısa süre önce 30.000 doların altına gerilese de yeniden toparlanma sinyalleri veriyor.

Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde yüzde 1.4'ün üzerinde bir düşüş yaşasa da fiyat 34.000 dolarda seyretmeye devam ediyor.

Bitcoin 25.000 dolara düşecek mi ?

Bitcoin'in tekrardan 31.000 dolar desteğinin üzerine yükselmesine karşın yaklaşan tedirgin edici bir tarih ise yatırımcılara güvensizlik aşılamakta. JPMorgan uzmanları ise, Grayscale'in Bitcoin fonu olan GBTC ile ilgili son derece kritik bir tarihi göstererek bunun satış baskısına yol açacağını dile getirdi. GBTC hisselerinin kilidi yakın bir zamanda açılacak ve kullanıcılar hem GBTC hisselerinde ticarete başlayacak hem de BTC fiyatında satış baskısı oluşacak.

Bitcoin surges through key $50,000 level in European trading | Bitcoin | The Guardian

JPMorgan analistlerinden Nikolaos Panigirtzoglou, Bitcoin fiyatının kısa bir süre içinde sert bir düşüş içerisinde olacağını dile getirdi. Aktarılan bilgilere göre Grayscale'in sağladığı hizmetlerini kullanan kurumsal yatırımcılar, temmuz ayının içerisinde tek gün içinde 16.000 Bitcoin'e erişim sağlamış olacak. Ayın geri kalan günlerinde ise binlerce BTC yatırımcısının erişimine açılmaya devam edecek ve bunun olası bir satış baskısı oluşturması çok çok muhtemel. 

5 Mart Bitcoin kaç TL oldu? Bitcoin ne kadar oldu? 1 Bitcoin kaç Etherium ediyor? - Fotomaç

JPMorgan analisti, temmuz ayının içerisindeki ilk haftada tamda bu sebep yüzünden sert bir düşüşle karşı karşıya kalınabileceğini ve düşüşün bu sefer 29.000 dolara kadar olmayacağına işaret etti. Analiste göre BTC fiyatı bu durumda 25.000 dolar seviyelerine kadar sert bir şekilde düşebilir. Bitcoin yazı yazıldığı sırada 33.950 seviyelerinde seyretmekte.

Bu yazıda hiçbir kelime yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.